Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@misa5504 mam roan hugo da se z nej pozdejc udelat i sedacka, ma odepinaci strechu takze malej vidi i na brisku, velky pevny kola, idealni do terenu akorat jak pises je objemnejsi a tezky, abych ho nervalado auta musim ho vetsinou uplne rozebrat ![]()
My měli klasický Dorjan Danny sport a budu ho mít i teď pro druhé:) Za mě spokojenost.. Prostorný, dítě v něm není jak v nějaké kukani.. Jezdil v něm asi do půl roku až sedmi měsíců, už nevím přesně, pak začal sedět, tak jsme přesedlali na sporťák
@misa5504 Hlubokou korbu jsem používala do 9 měsíců. Pak si sedl a i když šla i hluboká korba do sedu, nebylo to na ty jeho vylomeniny dost bytelné, tak šel do sporťáku. Být tebou, kopím teď na těch pár měsíců nějakoý bazarový hluboký kočár a pak zvlášť nějaký sporťák.
Edit: 9 měsíců v hluboké i s fusakem vydržel díky kombinaci malé dítě opravdu velká korba (přes 80 cm vnitřní rozměr). Ve většině dnešních minikorbiček průměrné dítě steží vydrží dýl jak 6 měsíců.
Pfííí, tak to se ho jen tak nezbavím, máe prívě bazarový. Jenže jsem o kočárech věděla prd, tak jsem koupila první lepší a je blbý. Trávíme dost času venku a trošku mě mrzí, že tam nemůže být na bříšku ![]()
Já používám sporťák cca od 3 měsíců. Teda když někam jedu autem, protože je prima skladnej a lehkej. Jinak hlubokej stále používám když jdu tady po okolí nebo do obchodu a tak. Sporťák mám Valco Snap 4 Sport. Samozřejmě jde dát do lehu ![]()
@Mbeya vyresila jsem to podobne.ja uz jsem psala nenarvu kocar do vsech aut takze jsem poridila golfac kterej jde do lehu a nechavam ho vetsinou na chate popripadne prevezu kde je potreba ![]()
Skoro do roka byla malá v korbě. Kočár jsem ale moc nepoužívala, dcerka ho neměla ráda, byla spíš nošená. Do roka se ale do korby vešla i s fusakem, mám menší dítě a velký kočár. Korba šla polohovat i na sezení, to jsem občas používala od půl roku, malá v kočáře klečela a o opěradlo se opírala bříškem.
Mám starší tako, ani nevím jak typ. Taky jsem se dívala na sportovní, který jde do lehu, když toho je tolik druhů ![]()
Ahoj maminky,
máme tříměsíční mimčo, ale docela blbý kočár, chtěla bych nějaký, kde může být i na bříšku a uvidí ven, zároveň aby vydržel delší dobu a mohl v něm malý později sedět. Do kdy jste používaly klasický hluboký kočár? My máme takový mohutný, nevejde se do menšího auta a jsem z něho něštastná. Děkuji za tipy