Kočárek City Travel

8
7.7.15 10:56

Kočárek CITY TRAVEL

Zdravím, mám dotaz ohledně kočárku CITY TRAVEL. Máte sním některá z Vás zkušenost? Přikládám foto a děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1375
11.7.15 16:10

Ahoj, zkušenosti s ním nemám, ale dneska jsem ho viděla na živo a zaujal mě na tolik, že tady hledám na něj recenze. Vypadal naprosto luxusně, až se mi nechce věřit ta cena, kterou za to chtějí! Takže za mě palec nahoru a doufám, že někdo napíše zkušenost :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
2.1.16 12:03

Ahoj, holky, kupovala jste nakonec některá City Travel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
2.1.16 12:10

@Terinkaa Taky jsme o něm přemýšleli, ale nakonec jsme vybrali jiný. V prodejně nám říkali, že City travel má vše v sobě nejlepší z ostatních Tak, ale ta cena je dost okatá…Za ty peníze bych kočárku nevěřila…Jinak teda je moc krásný, ale vím, že když ho manžel prohlížel, tak se mu tam něco nezdálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
2.1.16 12:47

@Veruunčik já právě zvažuji Tako Laret, ale tenhle se mi líbí snad ještě víc, ale moc tomu za ty peníze nevěřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
2.1.16 13:01

@Terinkaa Laret je nádherný a moc ho chválí, ale jakmile jsme jej uviděli tak jsme ho zavrhli. Chtěli jsme vysoký kočárek a Laret byl pro nás hrozně nízký! Bohužel, ale pokud vám to nevadí, tak určitě radši jděte do Laretu. Já bych ho brala hned, kdyby byl vysoký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
2.1.16 15:24

@Veruunčik já jsem docela malá, takže tohle řešit nemusím a muž asi tak často s kočárkem chodit nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
2.1.16 16:00

@Terinkaa Tak určitě o něm popřemýšlej :) I tady když se podíváš na recenze tak má 100%. Viděla jsem ho i na živo v té zelenkavé barvě a je opravdu krásný!! Hned jsem se paní ptala, jak je spokojená a říkala, že úplně v pohodě bez problémů a má i ty ručky potažené kůží…Určitě bych šla do něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
2.1.16 16:31

@Veruunčik tak teď mi přišla fajn nabídka na Captiva Mohican od Taka, recenze má podobné a podle videa je založen na úplně stejném systému jako Laret, tak jsem celkem nalomená.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
2.1.16 17:21

@Terinkaa Ten jsem dneska viděla v obchodě :-D Teda zase je nizký :-D Hodně jde vidět. Akorát bych určitě sledovala vnitřní rozměry korbičky! Aby měla alespoŇ více jak 75cm na délku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
11.1.16 20:46

Ahoj,
já ho měla u kluka a byla jsem s ním nadmíru spokojená. Kdybych nečekala druhé dítě, tak bych ho neprodala. A teď ho jdeme kupovat pro dceru - za mě luxus za ty peníze. :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.16 15:27

Ahojte Dámy, dá se kočárek city travel pořídit i jako 2K??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
17.4.16 19:55

Ano dá :) chci jej, jen nevím barvu ( bude to holka). Potřebujeme ho až na konec prázdnin, tak mám čas na výběr. Jaký se líbí Vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.16 08:51

Lufulie : tak to já tedy furt nachazím jen 1K :( Tak to já ho potřebuji na začátek prázdnin a furt ňák nevím který :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
21.4.16 10:48

@AlexandraDaniel teď koukám, že snad ani na těch e-schopech nejsou, všude je :není skladem, jestli se ještě vyrábí. Já ho chci, za ty prachy taky 2K. Zkusím to nějak zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí