Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, mám dotaz ohledně kočárku CITY TRAVEL. Máte sním některá z Vás zkušenost? Přikládám foto a děkuji za reakce
Ahoj, zkušenosti s ním nemám, ale dneska jsem ho viděla na živo a zaujal mě na tolik, že tady hledám na něj recenze. Vypadal naprosto luxusně, až se mi nechce věřit ta cena, kterou za to chtějí! Takže za mě palec nahoru a doufám, že někdo napíše zkušenost
.
@Terinkaa Taky jsme o něm přemýšleli, ale nakonec jsme vybrali jiný. V prodejně nám říkali, že City travel má vše v sobě nejlepší z ostatních Tak, ale ta cena je dost okatá…Za ty peníze bych kočárku nevěřila…Jinak teda je moc krásný, ale vím, že když ho manžel prohlížel, tak se mu tam něco nezdálo.
@Veruunčik já právě zvažuji Tako Laret, ale tenhle se mi líbí snad ještě víc, ale moc tomu za ty peníze nevěřím…
@Terinkaa Laret je nádherný a moc ho chválí, ale jakmile jsme jej uviděli tak jsme ho zavrhli. Chtěli jsme vysoký kočárek a Laret byl pro nás hrozně nízký! Bohužel, ale pokud vám to nevadí, tak určitě radši jděte do Laretu. Já bych ho brala hned, kdyby byl vysoký
@Veruunčik já jsem docela malá, takže tohle řešit nemusím a muž asi tak často s kočárkem chodit nebude..
@Terinkaa Tak určitě o něm popřemýšlej
I tady když se podíváš na recenze tak má 100%. Viděla jsem ho i na živo v té zelenkavé barvě a je opravdu krásný!! Hned jsem se paní ptala, jak je spokojená a říkala, že úplně v pohodě bez problémů a má i ty ručky potažené kůží…Určitě bych šla do něj
@Veruunčik tak teď mi přišla fajn nabídka na Captiva Mohican od Taka, recenze má podobné a podle videa je založen na úplně stejném systému jako Laret, tak jsem celkem nalomená.. ![]()
@Terinkaa Ten jsem dneska viděla v obchodě
Teda zase je nizký
Hodně jde vidět. Akorát bych určitě sledovala vnitřní rozměry korbičky! Aby měla alespoŇ více jak 75cm na délku
Ahoj,
já ho měla u kluka a byla jsem s ním nadmíru spokojená. Kdybych nečekala druhé dítě, tak bych ho neprodala. A teď ho jdeme kupovat pro dceru - za mě luxus za ty peníze.
![]()
Ano dá
chci jej, jen nevím barvu ( bude to holka). Potřebujeme ho až na konec prázdnin, tak mám čas na výběr. Jaký se líbí Vám?
Lufulie : tak to já tedy furt nachazím jen 1K
Tak to já ho potřebuji na začátek prázdnin a furt ňák nevím který ![]()
@AlexandraDaniel teď koukám, že snad ani na těch e-schopech nejsou, všude je :není skladem, jestli se ještě vyrábí. Já ho chci, za ty prachy taky 2K. Zkusím to nějak zjistit.