Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky..prosim o radu a zkusenosti. Mam vybrane tri kocary a nevim, pro jaky se rozhodnout. Bud Peg Perego GT3 nebo Maxi Cosi mura 4 a nebo Bugaboo Buffalo???
Ja GT3 mela u predchozich deti a byla jsem taky spokojena, jen mi obcas prisla sedacka sama o sobe takova tezsi a obcas v lese trojkolka nestabilni..jako ze ctyrkolka by na tom byla asi lepe…
Za me maxi cosi mura nebo bugaboo…mezi temito dvema bych asi nevedela, pro ktery se rozhodnout…
Kamaradka ma maxi cosi a rika, ze ma docela problem do kocaru posadit rok a pul stare dite, ze to ma malou zadovou operku a ze ma hlavu narvanou ve strisce…to me na tom docela odrazuje..
@Prtka mam BGB buffa a jsem maximalne spokojena. Perfektní konstrukce a zpracování. Projede cokoliv, sportak jde super polohovat, je lehký, ma super jak jdou strisky krasne zatáhnout atd. Proste max spokojenost. Jako třešnicka je, ze je krasnej. Oproti ostatním je asi jedinej, co se mi libi..ale to nebylo prvotní kritérium.
Můrka má demenetní sporťák, buffalo ej sice krásný, a le vadí mi brzda na rukojeti a to, že sporťáku nejdou polohovat nožičky, u gt3 by mi vadilo to, že nejde otočit sporťák, a le zase má ruční brzdu.. za mě teda asi to perego…
No mne potom GT3 pripadal jako hrozny korab
..a jak rikam obcas v lese ty tri kola dost nestabilni…a u Mury je ten sportak takovy zvlastni..coz u Bugababoo taky, to dite vlastne porad sedi, i kdyz lezi
..
@Krrysa buff nema brzdu na rukojeti, ale dole u kola.
@Prtka dite ve sportaku leží pekne ma akorat malinko nadzvedly nozky, prijde mi to naopak lepsi, ze je to v jednom kuse, ergonomičtějši a váha je na zadickach. Kdyz ti spi na břichu taky vetsinou maji kolinka pod bříškem a to je mnohem vetsi sklon ![]()
Já jsem včera objednala Muru 4. Už se na ní těším. Kdybych měla neomezené finance, tak byl Buff jasný favorit.
Prvni dva jsou hodne tezky, maxi cosi ma 17 kg a gt3 ma 15 kg, takze za me bufffalo. Ver mi tve nohy to u kazdeho maleho kopecku oceni
@saadet jenže mu nejdou polohovat nožičky, takže dítko pořád sedí s nožičkama dolů…
@Prtka co třeba i coo peak air? nebo x lander XA nebo X move?
@Krrysa píše:
@saadet jenže mu nejdou polohovat nožičky, takže dítko pořád sedí s nožičkama dolů…
To už jsi psala…tak te reakci nerozumím. Btw nechapu čemu vadí nozicky dole?