Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak tyhle pozadavky a cenova hranice je celkem nerealna
ja mam bebetto luca pro, ma neuralni barvu, je to kombinace, zvlada horsi teren i mesto, pouzivam zatim rok a pul a jeste nejaky rok mam v planu ho vyuzit, prostorny je dost a jiny uz kupovat neplanuju, ale cena byla tusim kolem 13 tisic. Spis koukni na bazar, dost kombinaci se prodava za zlomek ceny a temer nevyužité (protoze vetsinou maminky pouziji korbu a sportak pak dokupuji jiny).
Určitě bych zvážil bazar některé kočárky jsou prakticky nové a za pakatel pořizovací ceny.. A pokud nemáte penízky klidně zatím jen korbička a sporťák až dítko povyroste… Ony kombinace ať už 2-3 jsou vždycky v něčem nevyhovující… Bud velká korba a blbý sporťák a nebo naopak v téhle cenové kategorii
Zkusila bych bazar. Určitě tam jsou pěkné kočárky po jednom dítěti. Taky to tak plánují.
Mame Jedo memo (myslim) pouzivany necely rok, byli jsme spokojeni. Pak jsme prechazeli na sourozenecky. Je sedy. Neni na kotary, ale polnacku zvladal, mesto taky. Pokud bys mela zajem o blizsi info ci nejakou fotku, napis zpravu. Planujem prodat tak za 5000
@Kleryna mám krásný kočárek dvojkombinaci, světle šedý, používaný necelých 10 měsíců, PC přes 16000,– a za 6000,– ho nemůžu prodat ![]()
@Anonymní píše:
@Kleryna mám krásný kočárek dvojkombinaci, světle šedý, používaný necelých 10 měsíců, PC přes 16000,– a za 6000,– ho nemůžu prodat
A odkud jste? Mohla bych poprosit o foto, do soukromé zprávy?
@Kleryna a koukala si na bazary nebo polské kočárky? Ja mela 3kombinaci, polskou značku a nemohla jsem si na nic stěžovat. Nový stál 7,5 tisic a prodala jsem ho po 18mesicich za 4,5 tisice
@lachtanice86 to jsem ne koukala na polské, ale podívám se děkuji za radu☺️
@Kleryna ja mam dorjan sport prim je prostorny, zvlada i dost narocny teren v lese.Uz ho mam skoro dva roky a porad je pekny. Trojkombinace necelych 11 tis.
https://www.kifik.cz/…black-coffee?…
hned na me vyskocilo plno kocarku.. taky mam jeden, jsem spokojena a pouzivam uz 1,5 r. ale mam teda jiny za 10000 kc.. teren zvlada..
My koupili x-lander v bazaru za 2000 i s korbou, fusaky, taskou, plastenkou atd. a jezdili jsme s nim 6 let. Chtela jsem ho uz vyhodit, ale nedavno skvele poslouzil, kdyz si starsi syn (25 kg) zranil nohu, tak radeji nechavam pro podobne pripady.
Kup si v bazaru hluboký kočár za pár peněz a pak si pořiď sporťák, který bude vyhovovat úplně samostatně. Hlubokou korbu máš na půl roku což uteče jak voda a ten sporťák pak do 2let a pak stačí golfky
Ahoj holky vůbec nevím jaký kočárek bych mohla pořídit, chci neutrální barvu a nejlépe trojkombinaci nebo dvojkombinaci, ale do 10 tisíc, protože nemáme moc peněz. A ráda bych aby byl jak do terénu tak i do města, a na co nejdelší dobu abych nemusela kupovat už další. Vím docela jsem náročná 😅