Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Blanci, mě se líbí ta Inglesina, dle mého má bezkonkurenčně největší korbičku, takže teoreticky ideální pro letní mimi. Jde o to, jak na to spěcháš
A Nomad s Teutonií je hned v závěsu, ale chápu tvé boje s manželem, měla jsem skoro to samé ![]()
Ahoj, taky jsem řešila městský kočárek a vybrali jsme bugaboo. Sice je docela drahý, ale jsem z něj úplně nadšená. Pak se mi taky líbil concord neo, ten je levnější, ale nevím o nikom, kdo by ho měl odzkoušený. Tak dobrý výběr.
Ahoj
,
tak jsem jukla do toho Špuntíka, velice ochotně mi všechno předvedli, ukázali, rozebrali, závěr z toho mám ten, že Inglesina je fakt super, co se týká prostoru, vhodná i pro půlroční mimčo ve fusaku, podvozek Alum, se mi zdál taky dobrý, stabilní, skvěle se s ním jezdilo, lehký, jediný co mi malinko odrazuje, jsou ty tyče co vedou k madlu, trošku bych se bála aby se to časem, třeba zvedáním na obrubník a zavěšenou taškou neohlo, na to mi bylo ale řečeno, že tohle se jim za celou dobu ještě nestalo, pravda ani já sem o tom nikde nečetla
.
Jinak sem se tam celkem pobavila o kočárkách a víceméně se dozvěděla co už vím, mezi ty lepší se řadí Teutonia a Jané, ale taky samozřejmě dražší, pak ten střed je Inglesina a potom další kočárky jako X-lander.
Tak večer nadhodím muži, co jsem zase viděla a uvidíme
.
PeZA- na kočárek vůbec nespěchám, ještě mám spoustu času, jen sem třeba chtěla využít těch slev, když se vyprodávájí nové kolekce, třeba tu Inglesinu i s autosedačkou tam mají za 9,5, což mi přijde super.
Tak díky a mějte se ![]()