Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla bych poprosit o radu ohledně nánožníku na kočárek Peg Perego GT3 2007. Originální nánožník je pro 20ti mesíční dítě spící ve fusaku tak akorát na pokrytí spodní části nožiček, nicméně ho tam musím dát, aby mi dítě neklouzalo dolů. Nevíte zda potenciálně nesedí na kočár i nějaký universální nánožník? Třeba nánožník Emitex na trojkolku? Nebo nějaký jiný? Díky moc za rady!
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Peg Pérego GT3?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego GT3jaký jiný by pasoval to nevím, každopádně pomůže i zvednout podpěrku noh. Jiný nánožník dole stejně nijak nepřiděláš (leda by pasoval zip) takže dítě ve fusaku stejně pojede.
mmch proti klouzání pomůžou i kšíry
.
Ahoj nedá mi to neodpovědět, před časem jsem prosila o radu zda pasuje universální nánožní od Emitegsu na golfky PP Pliko…Holky mi poradily že jo a jsem nadšená
Opravdu je lepší než originál…
A mimiochodem-mám ještě trojkolku Teutonii Spirit S3 a ten uni nánožník od Emitexu na ní sedí taky líp než originál
Je z pevnýho materiálu a stál jen 400,– ![]()
Samozřejmě jde o Emiex ne Emmitegs,nevím co se mi to napsalo ![]()
Kšíry jsem samozrejmě zkoušela, ale když má malá zimní bundičku, tak už je bohužel nedokážu zapnout, i když je mám nastavené na max. Ten fusáček je nastavitelný a když jsem jej prodloužila, aby byla malá celá schovaná, tak je bohužel ten nánožník celkem na prd - tedy nám slouží jako protiskluzové opatření.....oni asi nepůjdou ty universální nánožníky zase připnout u nožiček zipem, co? Polohu u nožiček mám samozřejmě taky nastavenou na ležení…
. Kočárek je to super, ale ten nánožník není podle mě moc řešený pro starší děti. Kamarádka má stejně starého chlapečka a kočárek Jane a jejich nánožník je přesně to, co bychom potřebovali.
Máme také kočárek PP Pliko do města a na léto a tam je s nánožníkem úplně stejný problém. Když jste si kupovala ten universální od Emitexu, tak ten jde dole i připnout zipem? Děkuji za opověď!
Já jsem tam járu nacpala jak s fusakem tak nánožníkem … a to jezdil tak do začátku léta, tj 26m. Jo, ale já mu nedávala do fusaku boty
. Oni ty boty jsou děsně veliký i do fusaku, a dle mého měl pak zbytečně spařený nohy,takže měl jen teplý fusekle a boty pod kočárem.
Mě sjížděl úplně celej fusak (emitex) bo nejde nijak přidělat. tak jsem jím provlíkla kšíty a drželi ho kšíry.
azalko - právě to jsem myslela … když to nejde připnout dole pod nohama, tak je to vlastně k prdu a neřeší to sjíždějící dítko
. By mě zajímalo kterej blb to vymýšlí ![]()
sopky - a madlo tam máš nandaný?? si teď vybavuju že jsem měla nánožník jen cvaklej na madlo, ani jsem ho necvakala k boudě.
ahoj, taky jsem měla PP Pliko, je pravda, že ten nánožník není nic extra, mohl být delší, ale zas na druhou stranu, 20měsíční dítě už není žádný miminko, nahoře holt bude mít teplou bundu a přes to deku a není třeba to přehánět. A.
pro Andelu - madlo tam samozřejmě mám
a taky se mi tam malá vejde (boty, fusak, deka a nánožník), ale jak jsem psala, nánožník má posléze funkci protiskluzovou. O nánožníku mám asi „romantickou“ představu, že by mohl zakrývat celé dítko - ono to v těch mrazech svádí k tomu, aby bylo dítě, co nejvíc zachumlané, pokud samozřejmě spí. Boty jí zouvat nechci, protože ona ta nastavitelná část fusaku není moc vyteplená, tak mám pocit, že by jí byla zima na nožky a spocené je nemívá…
sopky píše:
pro Andelu - madlo tam samozřejmě máma taky se mi tam malá vejde (boty, fusak, deka a nánožník), ale jak jsem psala, nánožník má posléze funkci protiskluzovou. O nánožníku mám asi „romantickou“ představu, že by mohl zakrývat celé dítko - ono to v těch mrazech svádí k tomu, aby bylo dítě, co nejvíc zachumlané, pokud samozřejmě spí. Boty jí zouvat nechci, protože ona ta nastavitelná část fusaku není moc vyteplená, tak mám pocit, že by jí byla zima na nožky a spocené je nemívá…
Pokud máš fusak emitex, tak bych strach neměla že malé bude zima
. Jára měl punčochy, teplý fusekle a podšitý manžestráky, nebo ty vyteplený šus´táky. na nohy to stačí až až
. Fusak je dlouhej dostatečně, takže když ležel mohl být zakrytej až po bradu.Na hořejšku měl klasika triko svetr a bundu, čepici a rukavičky bo měl ruce věčně venku. Ten spodek nánožníku je stejně teplej jako vršek, akorát je šus´ták i zevnitř právě kvůli botám. (mmch stejně bych dítě se špinavýma botama do fusaku nedala
)S nánožníkem navrch si myslím že je dítko nabalené až až.
V -20° nejezdíš a do těch -5 to stačí bohatě
.