Jaký kočárek pořídit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33
25.2.15 16:55

Jaký kočárek pořídit?

Ahoj, potřebovala bych poradit. Vybírám kočárek, termín mám v pulce června. Může to bát 4 i 3-kolka, každopádně nafukovací kolečka, cena do 22 tisíc, jde mi o to aby se dobře skládal, nebyl enormě těžky, měl kvalitní sporták, nákupní košík na pár věcí. At je skladny, bud podvozek může sám stát po složení nebo at se dá dát na bok a opřít o zeď. jednoduše at nezabere tolik místa jelikož bydlím ve městě v paneláku. Často jezdím MHD.

Budu ráda když mi poradíte po čem se koukat. Je toho spousta, ze už toho mam plnou hlavu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
25.2.15 16:58

S dnesniho pohledu bych brala Britax - vyborny sportak a k tomu dokoupila korbicku. ja mam b-Agile, nafukovaci kola ma b-Motion. dobre jsou pry i ostatni modely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
25.2.15 16:59

Concord neo travel air. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.2.15 17:04

O B-motion jsem hodne uvazovala abych rekla pravdu, ale cetla jsem spatne recenze na hl. korbu ze se hodne kýve, je málo polstrovaná atd… tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
25.2.15 17:07

Jané Slalom pro :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
25.2.15 17:27

Také můžu doporučit Jané Slalom Pro - splňuje všechny tvé požadavky, jen košík je menší a má nosnost 3 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
25.2.15 17:34

My mame vybrany tenhle…https://www.malvik.cz/Kocarky/Trojkombinace/Jette-Joel-kombi-nafukovaci-kola
je lehky, skladny, do terenu i do mesta,… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.2.15 17:37

Britax u mě taky vedl, ale bohužel mi nevyhovovalo u sportáku polohování na nožky, bylo to dost málo, jen jakési nadzvednutí a po zkušenosti s prvním kočárem, tohle pro mě bylo dost důležité. Pokud by to mělo klasické polohování do vodorovna, byl by suprový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
25.2.15 17:39

@membri Ja ted koukam po Baby Jogger City Mini GT, neni tak tezky a rychle se sklada. Jde na nej dokoupit i korbicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
25.2.15 17:39

Baby joger city elite a korbicka deluxe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.2.15 17:52

O tom elite taky uvazuju, myslite ze je dobry do mesta?
jen me celkem mrzi ze tolik stoji k tomu ty doplnky, a opravdu se nada dát taška na rukojet? prece jenom pro miminko toho je potreba dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
25.2.15 17:57
@membri píše:
jen me celkem mrzi ze tolik stoji k tomu ty doplnky, a opravdu se nada dát taška na rukojet? prece jenom pro miminko toho je potreba dost..

Já mám jen sportak, ale tašku nevozim, mám textilní boxik dole u košíku, kam se vleze všechno potřebné a ještě jednu menší tasticku z boku, když jsem dala tašku na rukojeť, tak to bylo znát, ne že by se musel převrátit, ale strach jsem měla, když byl plný košík, tak to bylo v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
25.2.15 17:59
@Verunka.T píše:
Já mám jen sportak, ale tašku nevozim, mám textilní boxik dole u košíku, kam se vleze všechno potřebné a ještě jednu menší tasticku z boku, když jsem dala tašku na rukojeť, tak to bylo znát, ne že by se musel převrátit, ale strach jsem měla, když byl plný košík, tak to bylo v pohodě
@membri píše:
jen me celkem mrzi ze tolik stoji k tomu ty doplnky, a opravdu se nada dát taška na rukojet? prece jenom pro miminko toho je potreba dost..

Jinak do města podle mě dobrý je a nemá nafukovací, ale gelová kola, ta mají stejne vlastnosti jako nafukovací, jen jsou nepichnutelna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
25.2.15 17:59

@membri Ale dá. Mám od BJ City Mini a jsem spokojená - chyběl mi jen otočný sporťák. Elite bych klidně brala.

S tou taškou, to je „pro Amíky“: když tam dáš desetikilový nákup, tak Ti to může „převážit“ dítě - ale pokud tam budeš mít tašku na pleny nebo kabelku, tak se nic nestane. Madlo, které by na to mělo pasovat, se prodává hodně i bazarové - já třeba taky jedno mám ;)

A jinak kdybys byla spokojená s Britaxem, tak korbu rolik řešit nemusíš - jezdit s ní budeš pár měsíců, než se vzpamatuješ, bude dítě ve sporťáku ;)

(Já jsem teda za BJ. Elite nebo Mini, ta gelová kola má GT.)

Příspěvek upraven 25.02.15 v 18:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
25.2.15 18:05

@membri vyber z kolekce Baby Jogger - skládání i váha jsou geniální, je pevný. Začínala jsem s jiným kočárkem, tento mi byl doporučen na emiminu a jsem nadšená!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4