Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, potřebovala bych poradit. Vybírám kočárek, termín mám v pulce června. Může to bát 4 i 3-kolka, každopádně nafukovací kolečka, cena do 22 tisíc, jde mi o to aby se dobře skládal, nebyl enormě těžky, měl kvalitní sporták, nákupní košík na pár věcí. At je skladny, bud podvozek může sám stát po složení nebo at se dá dát na bok a opřít o zeď. jednoduše at nezabere tolik místa jelikož bydlím ve městě v paneláku. Často jezdím MHD.
Budu ráda když mi poradíte po čem se koukat. Je toho spousta, ze už toho mam plnou hlavu ![]()
S dnesniho pohledu bych brala Britax - vyborny sportak a k tomu dokoupila korbicku. ja mam b-Agile, nafukovaci kola ma b-Motion. dobre jsou pry i ostatni modely.
O B-motion jsem hodne uvazovala abych rekla pravdu, ale cetla jsem spatne recenze na hl. korbu ze se hodne kýve, je málo polstrovaná atd… tak nevím
Také můžu doporučit Jané Slalom Pro - splňuje všechny tvé požadavky, jen košík je menší a má nosnost 3 kg.
My mame vybrany tenhle…https://www.malvik.cz/Kocarky/Trojkombinace/Jette-Joel-kombi-nafukovaci-kola
je lehky, skladny, do terenu i do mesta,… ![]()
Britax u mě taky vedl, ale bohužel mi nevyhovovalo u sportáku polohování na nožky, bylo to dost málo, jen jakési nadzvednutí a po zkušenosti s prvním kočárem, tohle pro mě bylo dost důležité. Pokud by to mělo klasické polohování do vodorovna, byl by suprový.
@membri Ja ted koukam po Baby Jogger City Mini GT, neni tak tezky a rychle se sklada. Jde na nej dokoupit i korbicka
O tom elite taky uvazuju, myslite ze je dobry do mesta?
jen me celkem mrzi ze tolik stoji k tomu ty doplnky, a opravdu se nada dát taška na rukojet? prece jenom pro miminko toho je potreba dost..
@membri píše:
jen me celkem mrzi ze tolik stoji k tomu ty doplnky, a opravdu se nada dát taška na rukojet? prece jenom pro miminko toho je potreba dost..
Já mám jen sportak, ale tašku nevozim, mám textilní boxik dole u košíku, kam se vleze všechno potřebné a ještě jednu menší tasticku z boku, když jsem dala tašku na rukojeť, tak to bylo znát, ne že by se musel převrátit, ale strach jsem měla, když byl plný košík, tak to bylo v pohodě
@Verunka.T píše:
Já mám jen sportak, ale tašku nevozim, mám textilní boxik dole u košíku, kam se vleze všechno potřebné a ještě jednu menší tasticku z boku, když jsem dala tašku na rukojeť, tak to bylo znát, ne že by se musel převrátit, ale strach jsem měla, když byl plný košík, tak to bylo v pohodě
@membri píše:
Jinak do města podle mě dobrý je a nemá nafukovací, ale gelová kola, ta mají stejne vlastnosti jako nafukovací, jen jsou nepichnutelna
@membri Ale dá. Mám od BJ City Mini a jsem spokojená - chyběl mi jen otočný sporťák. Elite bych klidně brala.
S tou taškou, to je „pro Amíky“: když tam dáš desetikilový nákup, tak Ti to může „převážit“ dítě - ale pokud tam budeš mít tašku na pleny nebo kabelku, tak se nic nestane. Madlo, které by na to mělo pasovat, se prodává hodně i bazarové - já třeba taky jedno mám ![]()
A jinak kdybys byla spokojená s Britaxem, tak korbu rolik řešit nemusíš - jezdit s ní budeš pár měsíců, než se vzpamatuješ, bude dítě ve sporťáku ![]()
(Já jsem teda za BJ. Elite nebo Mini, ta gelová kola má GT.)
Příspěvek upraven 25.02.15 v 18:14
@membri vyber z kolekce Baby Jogger - skládání i váha jsou geniální, je pevný. Začínala jsem s jiným kočárkem, tento mi byl doporučen na emiminu a jsem nadšená!!! ![]()