Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
adus píše:
A tady foto, jak jde otočit ta boudička - jde to použít pouze když Ti mimčo leží…http://i.mimibazar.cz/…45103872.jpg
a jak ho tam pripoutas
no, to je právě to, co říkám, že je to na ležící mimča…
Já takhle vozila malocha v pěti měsících, v zimě…
Jde ten kočárek jakoby použít od narození s vložnou taškou… v tom je ta výhoda té otočené boudičky…
Jinak jde boudička úplně překlopit, aby fungovala jako clona…
adus píše:
no, to je právě to, co říkám, že je to na ležící mimča…Já takhle vozila malocha v pěti měsících, v zimě…
Jde ten kočárek jakoby použít od narození s vložnou taškou… v tom je ta výhoda té otočené boudičky…
stejne to moc nechapu ale neva ![]()
Ráďulka89 píše:adus píše:stejne to moc nechapu ale neva
no, to je právě to, co říkám, že je to na ležící mimča…Já takhle vozila malocha v pěti měsících, v zimě…
je to tak, že úplně položíš kočár, otočíš boudičku a dítě položíš obráceně. tím pádem ho tam nepřipoutáš
je to jen pro ležící dítě, a bez nánožníku bych to neriskla, resp. kdybych chtěla takhle vozit, koupím univ. vložnou tašku za 1000, protože v 5m by obě moje děti z kočáru vyputovaly…
![]()
no a normálně jde boudička hoodně přetáhnout před dítě, takže velmi dobře cloní, a není zapotřebí kupovat jako u dost kočárů zvlášť sluneční clonu. to ale nesouvisí s tímhle otočením boudičky, je to další funkce..