ABC Design Viper 4S

4
18.5.11 20:49

ABC Design Viper 4S

Ahoj všem, mám na vás velkou prosbu. Máte některá doma kočárek ABC Design Viper 4S. Uvažujeme o koupi tohoto kočárku sportovní verzi, ale nikde nemůžeme najít jiné fotky než těch pár co jsou u všech prodejců stejné a není na nich nic pořádně vidět.Tak bych vás ráda poprosila o pár fotek a Váš názor, zda jste spokojeni a ještě by mě zajímalo, jaké je to odpružení kočárku, které tak chválí. Mockrát děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
18.5.11 22:06

co takhle si ho dojít osobně okouknout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
18.5.11 23:10
B-Marketa píše:
Ahoj všem, mám na vás velkou prosbu. Máte některá doma kočárek ABC Design Viper 4S. Uvažujeme o koupi tohoto kočárku sportovní verzi, ale nikde nemůžeme najít jiné fotky než těch pár co jsou u všech prodejců stejné a není na nich nic pořádně vidět.Tak bych vás ráda poprosila o pár fotek a Váš názor, zda jste spokojeni a ještě by mě zajímalo, jaké je to odpružení kočárku, které tak chválí. Mockrát děkuju

Koukni na www.abc-design.de tam jsou i videa.nebo na you tube.já mám turbo 6s.Kupovala jsem ho v Drazdanech,stal me jen 6300.Tady okolo 10tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
18.5.11 23:23

doporučuju osobní okuk :)
mají ho třeba v dětském ráji, v babystaru, ..

jinak je moc pěkný. do úplného plochého lehu, fakt placka, v obou směrech sedačky. bouda je luxusně velká, krásně cloní.
kočár se snadno skládá, snadno se přehazuje sedačka. skládá se zvlášť podvozek, sedák se musí odendat. ale podvozek je pak placka.

jediná vada kočárku je jeho váha. je dost těžký.. 17kg je docela ďaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.5.11 13:54
zuzka.mamka píše:
co takhle si ho dojít osobně okouknout?

No ono to není tak snadné, v e-shopech ho nabízí všude, ale v kamenné prodejně ho mají jen výjimečne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
6.7.11 12:33

Ahoj holky,
tak my jsme se také rozhodli pro ABC Design Viper 4S, teď jen čekáme až nám přijde. Moc se nám líbí, na živo jsme ho viděli v Dětském ráji v Praze. Splňuje většinu našich požadavků, jedině ta váha, ale zkoušela jsem ho zvednout a nepřišel mi nijak moc těžký. Navíc bydlíme na vesnici, takže většinou se všude přepravujeme autem, ani jsem nehledala kočárek na přenášení v MHD, spíš pro mě bylo důležité odpružení a nafukovací kolečka. Máme doma starý kočárek od ségry po 2 dětech a tak jsme se rozhodli pro koupi této trojkombinace s tím, že nyní využijeme teda jen sporťák a sedačku a hlubokou korbičku schováme pro další miminko :). Až dorazí tak sem hodím fotky. Ale musím už teď říct, že mě přímo uchvátil :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.7.11 20:50
Simasla, my už kočárek máme doma, vybrali jsme ten černo-oranžový a je úžasný, do terénu skvělý a těžký fakt není, uzvednu ho bez problémů :-D . Navíc ho nemá každý, v našem městě snad nikdo. Jsme s ním moc spokojeni. :palec:
simasla píše:
Ahoj holky,
tak my jsme se také rozhodli pro ABC Design Viper 4S, teď jen čekáme až nám přijde. Moc se nám líbí, na živo jsme ho viděli v Dětském ráji v Praze. Splňuje většinu našich požadavků, jedině ta váha, ale zkoušela jsem ho zvednout a nepřišel mi nijak moc těžký. Navíc bydlíme na vesnici, takže většinou se všude přepravujeme autem, ani jsem nehledala kočárek na přenášení v MHD, spíš pro mě bylo důležité odpružení a nafukovací kolečka. Máme doma starý kočárek od ségry po 2 dětech a tak jsme se rozhodli pro koupi této trojkombinace s tím, že nyní využijeme teda jen sporťák a sedačku a hlubokou korbičku schováme pro další miminko :). Až dorazí tak sem hodím fotky. Ale musím už teď říct, že mě přímo uchvátil :).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
6.7.11 21:16
Jééé také budeme mít oranžovo-černý. Já se do něj zamilovala na první pohled. Ostatní barvy mi přišly ponuré, a i když teď máme holčičku, tak co když bude další kluk, takže nějaká neutrální barva. Už se na něj moc těším. Jo a máš pravdu, že jsem ho nikde ještě neviděla - hold je to kolekce 2011.
B-Marketa píše:
Simasla, my už kočárek máme doma, vybrali jsme ten černo-oranžový a je úžasný, do terénu skvělý a těžký fakt není, uzvednu ho bez problémů :-D . Navíc ho nemá každý, v našem městě snad nikdo. Jsme s ním moc spokojeni. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucijeeeee
8.7.11 09:05

Zdravím vespolek,
taky jsme kočárkem okouzleni a myslíme, že splňuje většinu toho, co bychom chtěli. jen jsem se chtěla zeptat - jaký názor máte na jeho odpružení? na některých diskuzích jsem četla, že odpružený není, při popisech kočárku a na prodejně mi tuším řekli, že je. jak to připadá s tím odpružením vám? a pak mě trošku děsí ta váha - není to problém cpát tak těžký podvozek do auta nebo nelimituje to při běžné jízdě? (mhd asi skoro jezdit nebudeme) a pak jsem ještě chtěla poprosit o váš názor na autosedačku-jakou jste k tomu kupovali? DÍKY MOC!!!!! L.

• Citovat
  • Upravit
472
13.7.11 22:00

lucijeeeee
Kvůli odpružení jsme si ho právě vybrali - je super. Teď už můžu říct, že je i odzkoušené na nerovném terénu - tráva, kořeny stromů -no všechno zvládnul v pohodě :) Odpružená jsou všechna 4 kolečka :) Co se týče váhy, tak kočárek skládal do auta táta, ovladatelnost i přes váhu super, Michalka se rozeřvala, tak jsem jí musela vzít na ruku a bez problémů jsem ho zvládala i jednou rukou (děkuji za spojenou rukojeť)Autosedačku jsme kupovali ABC Design Rider - ale vím, že tam jde i MaxiCosi a ještě myslím jeden druh sedačky.
Za mě tedy velká spokojenost s kočárkem a ještě přidám slibovanou fotku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KristinaO
26.8.11 14:50

dobrý den, tak my máme kočárek doma týden a zatím jsem spokojená. Odpružený trošku je, takže se drndat mimi dá, ale není to žádná slava. Jinak jsem nadšená z velké boudy, to je velké plus a o otočné sedačce nemluvě. Měla jsem předtím x-lander Xa, kde dítě koukalo po směru jízdy a jezdily jsme s pěkným cirkusem. Teď když na mě Laura vidí, tak je to pohodička.Oproti X-landeru je ale tužší ovládání kočárku, ale když se otočí sedačka po směru jízdy, tak je to trošku lepší. No musím si na to zvyknout. Jinak my k tomu máme sedačku Cybex Aton, je to jedna z nejlepších sedaček. V Testu vyšla lépe jak Maxi-cosi :lol: Takže vřele všem doporučuji. Navíc kočárek není moc rozšířený, takže po sídlišti plném maminek s ním jezdím sama a není to jak X-lander. A to se mi líbí, že mám něco neobvyklého :-P

• Citovat
  • Upravit
miluse.g
25.10.11 12:58

abc design viper 4s

zdravim mohla bych poprosit o zaslani vice fotek s kocarken pokud mozno ze vsech stran uvazuji o koupi tak sem zvedava jak to vypada jinak jeste nikde nepisou rozmery sedacky nevite nekdo :lol: jinak dik :lol:

• Citovat
  • Upravit
KristinaO
14.11.11 18:22

Také máme doma tento kočárek. Jsem s ním moc spokojená. I když váha je dost znát. :cry: Je to opravdu tíha, pokud to pořád dáváš a vyndáváš s kufru. Ani jsem si to neuvědomila, když jsem kočárek kupovala. Ale jinak je bezva. Bouda je fakt super velká. Posílám foto. Nechala jsem si na něj ušít i nánožník. Fotky pošlu zítra

• Citovat
  • Upravit
KristinaO
14.11.11 18:24

A ještě jedna

• Citovat
  • Upravit
1312
15.11.11 11:32

Můžu se zeptat jak je to s výškou kočárku. Jsem poměrně malá 155 a zjistila, jsem že mnou vybrané kočárky jsou strašně vysoké. Teď jsem narazila na Viper a dost mě zaujal. Jen si bohužel nejsem jistá, že ho u nás někde na prodejně budou mít, abych ho omrkla naživo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí