Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S@Janča1212 Rozměry sporťáku - šírka sedu(měřeno v ohybu u zadečku = přechod zad a podsedáku) je 31-32cm(nejužší místo celé sedačky), celková délka pro leh včetně nožiček ve vodorovné poloze 87-88cm, délka zad 42cm, délka sedáku 25cm a délka nožiček 21cm… když to sečtu, nevychází mi 87cm (jsem o 1cm navíc), proto píšu 87-88cm ![]()
Jinak šířka zad a šířka sedačky je skoro stejně široká 32cm. Špatně se to měří, bočnice u zad jsou totiž pružné a dají se šířkou ramínek krásně roztáhnout na širší dítě. Podsedák má pevné boky, tak jsem naměřila těch 31-32cm. 32cm je naměřeno, když zmáčnu polstrování a přesto tam je ještě vůle cca 1cm k plastu sedačky.
My máme do sedačky ještě vložku od Emitexu a náš 8měs. syn se tam vejde krásně, naopak pěkně drží a nejezdí ze strany na stranu. Na zimu jí vytáhnu a dám mu fusak. Můžu fakt doporučit, kočárky s otočnou sedačkou jsou vždycky užší, ale na druhou stranu otočný sedák je k nezaplacení. ![]()
Moc ti dekuju! Jsi zlaticko! Kazdopadne to vypada, ze skoncime zase u casualu, nebo vyzkousim jane. Muj prvni syn miloval ten prostor! V tomto by asi pohodli moc nemel. Takze se porozhlednu jinde
@Janča1212 Ono to je nejlepší vyzkoušet, dítě tam posadit. My chtěli otočnou sedačku a 4 kola, což nám výše zmíněné značky nevyhovovali, všude je něco ![]()
@allowik My stále vozíme pláštěnku od Emitexu na hlubokou korbu i na sporťáku. Je to sice na knop, ale dá se to. Zatím jsem jinou nesháněla. Někde jsem vkládala fotky, buď tady nebo na diskuzi na Modrém koníkovi…
@Wikky
Tak to by bylo super, tady fotku nevidím a na koníkovi nemám účet, můžeš mi to sem hodit? Já mam zatim sporťák zandanej, tak abych to nemusela vyndavat a zkoušet, byla bys moc hodná…
A ještě jedna věc, co podložka? Máte tam holky něco aby se prcek nepařil?
@allowik Vkládám fotku pláštěnky na korby od Emitexu na sporťáku..
Jinak tady najdeš diskuzi o podložkách, my máme Aqua od Emitexu, je super do sporťáku. Možná by pasovala i bez bočnic. Zatím je syn malý (8měs), tak to má super, že ve sporťáku neplandá.
Tady na emimino najdeš všechny mé fotky a další diskuzi..
https://www.emimino.cz/…rankovani/8/
@Danča88 Já používám z DM Drogérie přebalovací tašku v černé barvě od zn. Babylove. Je za 599Kč, se slevami a poukázkami na slevy ještě levnější. Většinou mají vystavenou fialovou, hnědou, béžovou. Černou měli vzadu na skladu. Je super, velká, vychytaná, má přední kapsu na doklady, mobil, peněženku…
Po té nejlevnější od Emitexu jsem též přešla na černou z Dm (tu novější) a jsem naprosto spokojená.
@Ajuše že je super? Já měla dřív originál od Mutsyho a musím říct, že jsem jí po prvním použití vyměnila za DM Babylove a spokojenost. Moc mi vyhovuje ta přední kapsa. Pamatuji si, jak jsem u pokladny v Mutsyně hledala mezi plínama, termoskou, lahvičkami…peněženku. Hrůza.
@Wikky já po tý emitexový furt hledala co by se mi líbilo. Prošla jsem snad vše a nechtělo se mi vyhazovat 2tisíce za nějakou tašku co budem mít relativně na chvíli. U týhle se mi líbí kapsičky a hlavně, že to má ty sucháče na upínání. Já je sundala z tašky přidělala na kočár a dokoupila si k tomu karabinky. Teď tam tašku jen nacvaknu a jde se. Pro nás ideální. S kočárem jezdíme nakupovat a pořád skládáme do auta. Nebavilo mě to furt rozepínat a zapínat. U nás jsem teda kůli černý barvě musela oběhnout asi 3 DMka ale stálo to za to ![]()
Uvažuji o tašce Pinkie…máte s ní někdo zkušenosti? chtěla jsem nějakou menší jen na pár drobností ale nějak se nemůžu rozhodnout…DM u nás nemáme ![]()
Nemáte to někdo vyfocený? myslím kočárek s tou taškou
zajímalo by mě jak to vypadá ![]()