ABC Design Viper 4S

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1267
3.7.12 20:28

@Janča1212 Rozměry sporťáku - šírka sedu(měřeno v ohybu u zadečku = přechod zad a podsedáku) je 31-32cm(nejužší místo celé sedačky), celková délka pro leh včetně nožiček ve vodorovné poloze 87-88cm, délka zad 42cm, délka sedáku 25cm a délka nožiček 21cm… když to sečtu, nevychází mi 87cm (jsem o 1cm navíc), proto píšu 87-88cm :D

Jinak šířka zad a šířka sedačky je skoro stejně široká 32cm. Špatně se to měří, bočnice u zad jsou totiž pružné a dají se šířkou ramínek krásně roztáhnout na širší dítě. Podsedák má pevné boky, tak jsem naměřila těch 31-32cm. 32cm je naměřeno, když zmáčnu polstrování a přesto tam je ještě vůle cca 1cm k plastu sedačky.

My máme do sedačky ještě vložku od Emitexu a náš 8měs. syn se tam vejde krásně, naopak pěkně drží a nejezdí ze strany na stranu. Na zimu jí vytáhnu a dám mu fusak. Můžu fakt doporučit, kočárky s otočnou sedačkou jsou vždycky užší, ale na druhou stranu otočný sedák je k nezaplacení. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
3.7.12 20:34

Moc ti dekuju! Jsi zlaticko! Kazdopadne to vypada, ze skoncime zase u casualu, nebo vyzkousim jane. Muj prvni syn miloval ten prostor! V tomto by asi pohodli moc nemel. Takze se porozhlednu jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
3.7.12 22:25

@Janča1212 Ono to je nejlepší vyzkoušet, dítě tam posadit. My chtěli otočnou sedačku a 4 kola, což nám výše zmíněné značky nevyhovovali, všude je něco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
15.7.12 14:55

Holky jakou máte pláštěnku na sporťák? Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1267
15.7.12 17:32

@allowik My stále vozíme pláštěnku od Emitexu na hlubokou korbu i na sporťáku. Je to sice na knop, ale dá se to. Zatím jsem jinou nesháněla. Někde jsem vkládala fotky, buď tady nebo na diskuzi na Modrém koníkovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
15.7.12 20:27

@Wikky
Tak to by bylo super, tady fotku nevidím a na koníkovi nemám účet, můžeš mi to sem hodit? Já mam zatim sporťák zandanej, tak abych to nemusela vyndavat a zkoušet, byla bys moc hodná…

A ještě jedna věc, co podložka? Máte tam holky něco aby se prcek nepařil?

• Citovat
  • Upravit
1267
16.7.12 19:09

@allowik Vkládám fotku pláštěnky na korby od Emitexu na sporťáku..

Jinak tady najdeš diskuzi o podložkách, my máme Aqua od Emitexu, je super do sporťáku. Možná by pasovala i bez bočnic. Zatím je syn malý (8měs), tak to má super, že ve sporťáku neplandá.

http://www.modrykonik.cz/…e-zkusenost/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
16.7.12 19:11

Tady na emimino najdeš všechny mé fotky a další diskuzi..
 https://www.emimino.cz/…rankovani/8/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
16.7.12 20:22

@Wikky
díky moc, si zlato :palec: :kytka:
Jdu to všechno zčíhnout :palec:

• Citovat
  • Upravit
869
18.8.12 13:49

Holky jakou tašku máte ke kočárku ABC? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
18.8.12 17:44

@Danča88 Já používám z DM Drogérie přebalovací tašku v černé barvě od zn. Babylove. Je za 599Kč, se slevami a poukázkami na slevy ještě levnější. Většinou mají vystavenou fialovou, hnědou, béžovou. Černou měli vzadu na skladu. Je super, velká, vychytaná, má přední kapsu na doklady, mobil, peněženku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
19.8.12 22:09

Po té nejlevnější od Emitexu jsem též přešla na černou z Dm (tu novější) a jsem naprosto spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
20.8.12 07:33

@Ajuše že je super? Já měla dřív originál od Mutsyho a musím říct, že jsem jí po prvním použití vyměnila za DM Babylove a spokojenost. Moc mi vyhovuje ta přední kapsa. Pamatuji si, jak jsem u pokladny v Mutsyně hledala mezi plínama, termoskou, lahvičkami…peněženku. Hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
20.8.12 11:49

@Wikky já po tý emitexový furt hledala co by se mi líbilo. Prošla jsem snad vše a nechtělo se mi vyhazovat 2tisíce za nějakou tašku co budem mít relativně na chvíli. U týhle se mi líbí kapsičky a hlavně, že to má ty sucháče na upínání. Já je sundala z tašky přidělala na kočár a dokoupila si k tomu karabinky. Teď tam tašku jen nacvaknu a jde se. Pro nás ideální. S kočárem jezdíme nakupovat a pořád skládáme do auta. Nebavilo mě to furt rozepínat a zapínat. U nás jsem teda kůli černý barvě musela oběhnout asi 3 DMka ale stálo to za to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
21.8.12 11:54

Uvažuji o tašce Pinkie…máte s ní někdo zkušenosti? chtěla jsem nějakou menší jen na pár drobností ale nějak se nemůžu rozhodnout…DM u nás nemáme :(
Nemáte to někdo vyfocený? myslím kočárek s tou taškou :) zajímalo by mě jak to vypadá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí