Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4Sholky, co máte tento kočárek, můžete mi, prosím, napsat vnitří rozměry té sportovní sedačky, nikde jsem to nemohla najít v e-schopech, které jej nabízejí a tady u nás nikde v prodejně nemají, jen na objednání
Díky mooooc
Drahuška
šířka sedačky 32 cm, výška opěrátka 41 cm
JInak posílám slíbené fotky s novým nánožníkem ![]()
KristinaO
Nánožník máš parádní ![]()
Já mam kočárek taky objednanej, sice už skoro dva měsíce, ale nejsou, budou až v lednu (nebo aspoň ten black), tak snad opravdu budou, jinej kočár nechci ![]()
Máš k němu nějaký výhrady, připomínky, vychytávky? Děkuju ![]()
allowik: Díky, díky. Taky jsem chtěla jen černý, moc se mi nelíbí barevná konstrukce. S kočárkem jsem moc spokojená. Jediná vada je opravdu velká váha a tím pádem se špatně ovládá, když jsou řidítka v nejnižší poloze. To ale využíváme jen když veze kočárek 4letá dcerka. Protože jsem vysoká, tak stejnak využívám jen nejvyšší polohu.Ale zase má super bomba velikánská košík na nákup. Je pevný, takže se neprohne a netaháš ho po zemi, když ho naložíš
Super je otočná sedačka, to mi chybělo u X-Landeru. Velká stříška a rozepínací bouda je bezva v létě. Maximálně jsme využily. No prostě spokojenost
![]()
KristinaO
Tak super, mam radost, že si ho chválíš…váha mi nevadí, jezdila jsem s nim po krámu a zase tak hrozný mi to nepřišlo (vim, nebyl naloženej). Kopce u nás nemáme, jen rovinu, takže neřešim a prcek nejsem ani já, ani manžel, takže v tomhle taky nebude problém
![]()
A s tim košíkem si mi taky potěšila, já tam mam v plánu vozit i přebalovací tašku, hrozně se mi totiž nelíbí, jak to na těch kočárkách plandá ![]()
A jinak jsem na tom jak ty, taky jsem radši pro černej a doladim si ho barvama sama
Já akorát budu ladit do modrý ![]()
Váha mi taky trošku vadí při nakládání do auta, ale je to aspoň trénink.
Taky jsem tašku vozila ze začátku dole v košíku, teď ji vozím na řidítkách, ale sjede mi vždycky dolů k sedačce, takže to je taky bezva a máš volný košík
![]()
Holky mohu se zeptat jak je to se skladností kočárku? Je sklaný? Vleze se i do menšího, klasickýho prostě NEkombíkového
auta?
My ho zkoušeli dávat do Renaulta Laguny a tak nějak se vešel. Původně jsem si myslela, že místa bude hodně, náš kufr mi přišel obří, ale i tak jsme se s tím nakonec prali. Dobrý je, že se v pohodě dají sundat kolečka a je to fakt rychlovka. Jinak máme hatchback. Asi to chce, ale fakt vyzkoušet. Záleží jak je dělaný kufr.
Ajuše, díky! ![]()
Ještě bych se chtěla zeptat jak dlouho se vám tak dítka vešli do sporťáku? Prý má docela mou zádovou opěrku…
Ahoj. Chtěla bych se zeptat, jestli se dá kočárek nějak složit bez odendání korbičky. Mám už tři děti, čili plné auto a korbičku nemám kam odkládat. Uvítala bych, kdyby šlo kočárek složit i s korbičkou (u hluboké varianty i sporťáku) a dát ho celý do kufru. O místo v kufru mi nejde, mám ho dost velký.
Ještě k té ovladatelnosti kočárku. Já jsem malé postavy, takže bych musela mít rukojeť asi na minimum. Je to ovládání opravdu špatné? Někde jsem slyšela, že kočárek jde při takto nastavené rukojeti velice špatně zvedat na zadní kola ( např. při najíždění na obrubník atd.). Je to pravda? Máte s tím někdo zkušennost?
Ještě se chci zeptat na vnitřní rozměry hluboké korbičky,a jak dlouho se vám do ní miminko vešlo. A jak dlouhá je plocha sporťáku na ležení.
Díky.
Ahoj, mám skoro šestiměsíčního syna (67 cm, 7 kg) a budu ho zrovna dávat z korbičky do sporťáku, už se mi do korby s fusakem nevejde, resp. vejde, ale na délku vypadá jak na rožni
, a hrozně špatně to nese ![]()
K dotazům, co tu padly:
Jinak jsem s kočárkem spokojená a moc ráda s ním jezdím ![]()
ahojky tak pokud jste mala tak je lepsi uvazovat o jinem kocarku ja nemam ani 160cm a ted sem si poridila Maxi Cosi mura3 starsi asem s nim nad miru spokojena tak to pak zalezi uz jen na vas
Milhaus my právě máme Maxi-cosi Muru 3 a doteď s hlubokou korbou spokojenost, ale sporťák děs. Dítě tam není vůůůůbec kryté. Ta stříška je úplně na hov… jako kdyby tam ani nebyla. A to je i strašně nízko, navíc nic pod nožičky. Takže my naopak uvažujeme o výměně Mury za ABC…
Napoleon, moc díky za odpovědi!
Máš obyč krátkou 206? Já taky a třeba tu Muru mám co dělat tam nacpat
. A s tou ovladatelností to bude tedy blbý, já mám 164m
. No uvidíme, ještě to promyslíme
.
Vendulák, ano, ano, obyč krátkou 206. Muru jsme měli také ve výběru, dokonce jsme jí byli zkoušet do auta a opravdu to bylo tak tak. Zavrhla jsem jí kvůli slabé látce na korbě a kvůli tomu „řídítku“ na sporťáku - chtěla jsem klasické madlo.
Řidítka se dají dost snížit. Moje 4letá dcera vozí kočárek běžně
. Stačí řidítka posunout dolů a je to. Je pravda,že čím jsou řidítka níž, tím se hůře kočárek ovládá. To je na tom blbý. Chce to asi zkusit naživo.