ABC Design Viper 4S

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1312
18.1.12 06:57

Tak teď jste mě trochu vyděsili. Já mám 155cm, ale kočárek je už zaplacený, tak uvidíme. Mě se s ním tedy jezdilo dobře, i když jasný, na prodejně se to moc nepozná. Ale sestra (stejně velká jak já) s ním jezdila i s naloženým dítětem a říkala, že se jí ovládal skvěle. Mě právě přišlo, že je to jeden z mála kočárků, který není položen tak vysoko a dá se i dostatečně sesunout mandlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
18.1.12 08:59

Ajuše, ano, jde nastavit opravdu hodně nízko a není tak vysoko položený, na rovném povrchu a s odaretovanými koly je to paráda. Problém je spíš u sporťáku (hluboká korba je posazená jakoby blíž k tobě, takže to neucítíš), ale když máš sporťák do úplného lehu, je hooodně dlouhý a posazený směrem od tebe, výsledek je, že potřebuješ pořádnou páku (tedy hodně vytažené madlo), abys ho pořádně zvedla třeba na chodník. Omlouvám se za zmatené vysvětlování :D , chce to opravdu vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
20.1.12 06:46

Ne ne v pořádku já to pochopila. Tak uvidíme, jak nám to půjde. Ale s větší váhou počítám od začátku, tak snad to nějak urvu i třeba na ten obrubník :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
26.1.12 15:38

Kočárek dorazil. Jsem moc spokojená :dance:
Všechno perfektně sedí, nikde nic nečouhá, nechybí, kolečka jdou nandavat/sundavat lehce, korba jde nasadit/sundat taky pěkně, nehejbá se, složení kočárku je ve vteřině…
Jak tady ale někdo zmiňoval, ta váha je na něm opravdu znát a s tou rukojetí nízko je to fakt složitý, ale já mam naštěstí rukojeť na druhý poloze shora. Ale taky si myslím, že celkově se ten kočár musí prostě „ojet“, jak je nový, tak je fakt všechno tak pevný…ale stačí jeden fígl, zapřít se jednou nohou o kolečko (šlo by to i o tu trubku, kde je brzda - ale to si nechci zničit) a zapřít se o rukojeť a kočárek se zvedá sám jako nic…
Co mi překvapilo, že v hluboké korbě jsou poutka na kšíry, to mam radost a podle toho soudim, že jde korba používat i bez tý světlý vložný části…
Pláštěnku na korbu jsem si nechala poslat od emitexu a sedí perfektně.
Víc mi nenapadá…

• Citovat
  • Upravit
allowik
27.1.12 13:12

Hoky ještě se chci zeptat, máte všechny -co kočár máte- v tom nánožníku na korbičce tu síťku? Já myslela, že tam má bejt a já jí tam nemam. Ne že by mi to vadilo, stejně nechápu, k čemu tam byla, buď je zima na nánožník a nebo je teplo na síťku a já mam tu přes celou korbu, spíš mi to jen zajímá ze zvědavosti :think: Děkuju…

• Citovat
  • Upravit
255
27.1.12 15:21
allowik píše:
Hoky ještě se chci zeptat, máte všechny -co kočár máte- v tom nánožníku na korbičce tu síťku? Já myslela, že tam má bejt a já jí tam nemam. Ne že by mi to vadilo, stejně nechápu, k čemu tam byla, buď je zima na nánožník a nebo je teplo na síťku a já mam tu přes celou korbu, spíš mi to jen zajímá ze zvědavosti :think: Děkuju…

Já jí tam mám, je normálně v nánožníku pro hlubokou korbu v kapsičce se zipem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
27.1.12 15:25
napoleon píše:
allowik píše:
Já jí tam mám, je normálně v nánožníku pro hlubokou korbu v kapsičce se zipem.

A jakou máš kolekci? Já tam nemam žádný zip :think:
Měla bych mít 2011…

• Citovat
  • Upravit
255
27.1.12 17:40
allowik píše:
napoleon píše:
allowik píše:
Já jí tam mám, je normálně v nánožníku pro hlubokou korbu v kapsičce se zipem.
A jakou máš kolekci? Já tam nemam žádný zip :think:
Měla bych mít 2011…

Mám přesně tento: http://www.detskydum.cz/…znik-662101/
Myslím, že je to taky 2011, kupovala jsem ho loni. 2012 už má proužkovanou korbu i barevný nánožník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
27.1.12 21:26

napoleon
U černýho kočárku to právě těžko poznam…ale to je fuk, děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
allowik
30.1.12 13:44

Tak jsem zjistila, že mam už tu novou kolekci - 2012 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3036
30.1.12 13:54

Holky nás upoutal Viper S4 taky, bylo i rozhodnuto, že do něho jdeme, nakonec jsem zjistila, že při mé výšce 162cm má docela nízko položené těžiště a když, jsem ho zkusila nadzvednout jako na obrubník, tak jsme zjistila, že to jde hodně ztěžka. Manželovi(183cm) to jde úplně v poho. Tak teď pořád váhám, zda do něho jít či ne. Jiný mě totiž tak neupoutal :-(
allowik: kde jsi prosím koupila kočárek z 2012? nám všude tvrdili, že budou až v březnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
30.1.12 13:57

překvapení
Já ho měla objednaný už od října (ještě kol. 2011), ale nebyla a paní mi slíbila, že v lednu mají být. Akorát se zapomněla zmínit, že už nebude 2011, ale 2012, včera mi odpovídala na mail, že opravdu mam už novou kolekci. Ale myslim, že ať teď kliknu na malvíka nebo další stránky, tak už ho všude maj :think:
 http://www.malvik.cz/…oznikem-2012

• Citovat
  • Upravit
255
30.1.12 14:03
allowik píše:
Tak jsem zjistila, že mam už tu novou kolekci - 2012 :mrgreen:

Nemáš představu, jestli se něčím liší? Tedy kromě toho, že nemá moskytiéru v nánožníku:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
30.1.12 14:10
napoleon píše:
allowik píše:
Nemáš představu, jestli se něčím liší? Tedy kromě toho, že nemá moskytiéru v nánožníku:D

nám tvrdí, že jsou stejné, jen jiná barva.
allowik: jak jsi vysoká prosím? řeším pořád to ovládání do těch obrubníků :-( jde ti to v poho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
30.1.12 14:17
napoleon píše:
allowik píše:

No tak já viděla 2011 pouze jednou, ale pokusim se…

V korbě bych viděla teda hlavní změnu v tý síťce, že tam není, barvy nepočítam. Paní se mi snažila uklidnit, že v týhle nový kolekce je korba větší, já nevim kolik měla 2011, ale tuhle jsem měřila a má 78cm na dýlku, u hlavy je rozšířená, tam má 34cm a u nožiček užší, tam má 30cm. Ten kryt nahoře na síťce to má pořád stejnej, poloha střechy buď nahoře nebo dole, víc poloh nemá, ale vim že stará kolekce to taky neměla. Víc mi nenapadá…

Sporťák, tam změna jedna je, ale tu ti nedokážu popsat, zkusim to najít na obrázku někde - viz. obr
Jinak jak všichni píšou, že na nové kolekci je hezčí střecha, tak z toho já jsem měla největší strach (a proto jsem chtěla 2011), že tam bude jen ta malá sluneční a nic víc. Takže střecha je naprosto stejná u obou kolekcí, zase je odepínací, takže se z ní udělá ta malá letní, je to na zip a jde to snadno…
Víc mi nenapadá, spíš se zeptej, jestli tě něco napadá a já půjdu omrknout ten novej :mrgreen:
 http://img687.imageshack.us/…/viperuy.jpg

EDIT:
K tomu obrázku, já si nejsem jistá, jestli to ta 2011 měla ve výbavě, nebo je to nějaká část, která se může dokoupit i ke 2012. Mně to tam teda nechybí a nebudu dokupovat, i kdyby to šlo, přijde mi to naopak nepraktický, když tam bude dítě sedět, aby se mu to dotýkalo hlavičky…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4