ABC Design Viper 4S

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1312
20.9.12 10:10

Tak já nevím, já bych ABCčko nevyměnila ani za nic :mrgreen:. Pokaždý když jsem si zkusila sjet s jiným kočárkem, přišel mi ten náš nejlíp ovladatelný. Co se týče hluboké korbičky, rozhodně není malá. Kamarádka teď chtěla měnit kočárek právě kůli korbičce a doporučili jí právě ten náš. Co se týče toho šišování, řekla bych, že to je u každýho kočárku. Možná, že ten černej to odnáší víc. Ale fakt bych neřekla, že je to nějak hrozný. A píchlí kolečko? No tak jasný, je nafukovací takže se určitě musí počítat s píchnutím. My třeba ale píchli až když jsme kočár vezli přes les (né přes cestu) přímo přes les. Takže všude větve, kořeny atd. Popravdě jsme to ale nezjistili hned a dojeli domů v pohodě. A furt tu říkáte jak nepruží. Jasný není to houpák. Ale to snad žádný kočárek tohodle typu. Naopak mě kamarádka s X-Landrem řekla, že mi to závidí. Fakt se to časem rozchodí (nebo když to člověk promázne) a pruží moc hezky. Tak nevím no. Na každým kočárku je něco, ale já ten náš miluju. :srdce:
Co se týče čištění, vím, že v hluboký jde vše vyndat a vyprat. Fakt až na kostru. U sporťáku nevím, ale co jsem koukala jsou tam taky zipy. Takže nejspíš též :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kellyska
20.9.12 11:36
@Lette píše:
no a na prodejně kde jsem byla já, i ho rozhodně doporučili spíš než X-lander, protože tam prý jsou pořád nějaké problémy a reklamace a na ABC ještě neměliani jednu :lol:, takže si vyber.
Pokud si chceš něco najít, tak to se dá vždy. A co se týká korbičky, srovnávala jsem na krámě korbu od ABC s Teutonií a ABC ji měl rozhodně větší. [/citac
@Lette píše:
no a na prodejně kde jsem byla já, i ho rozhodně doporučili spíš než X-lander, protože tam prý jsou pořád nějaké problémy a reklamace a na ABC ještě neměliani jednu :lol:, takže si vyber.
Pokud si chceš něco najít, tak to se dá vždy. A co se týká korbičky, srovnávala jsem na krámě korbu od ABC s Teutonií a ABC ji měl rozhodně větší.

Nevím.. četla jsem si recenze od maminek taky tady na emiminu a takovýhle problémy s x landerem neměly.. navíc za ně mluví to, že po celým městě vidím jezdit hooodně starý verze po několika dětech a furt v dobrým stavu. Dá se říct, že z těch 5 - 6 kamarádek maminek neopravovala žádná nic, jen dofukujou kola.. To vy si tady stěžujete na nějaký problémy po dvou měsících.. Myslím, že kdo ho už má, ho těžko zdrbne tak, že udělal blbost a koupil ho.. ale narozdíl od názorů na x lander jste mi ten názor na ABC, o kterým jsem hodně uvažovala, dokonale rozmluvili..

• Citovat
  • Upravit
1966
20.9.12 11:44

@kellyska
to mi připadá jako kolovrátek :mrgreen:,
naštěstí mě nikdo za prodej ABC neplatí a osobně je mi úplně fuk co si kdo koupí, takže tak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
20.9.12 13:40

Kočárek jsem zatím nekoupili, ale na X-lander jsem moc dobrých věcí neslyšela ani od prodejců kočárků, ani co jsem četla na recenzích u holek, co ho mají. Je to taky polský kočárek, takže bude asi podobný jako Dorjan, Espiro atd.
My se asi definitivně rozhodujeme mezi ABC, který by chtěl manžel a Espiro GTX.
Tak uvidíme. U ABC se mi ale líbí ta barva lotus, takže bych asi počkala na ni, pokud se tedy v ČR bude prodávat koncem září. V říjnu už bych kočárek ráda koupila, ať z toho pak nejsem nervní, protože mám termín na začátku prosince a člověk nikdy neví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
20.9.12 14:12

Jo když tady Ejva zmiňuje polský kočárky :mrgreen: Já poláka taky nechtěla, a proto jsem si koupila německý ABCéčko vyrobený v Číně :mrgreen: Ale tak doufala jsem, že si to Němci pohlídaj a jak říkam, jsem spokojená…jen prostě nebudu říkat samý chvály na něco, co není pravda, proto píšu, že nepéruje stejně jako že šisuje…ale jak píše Lette, každej ať si koupí co chce, já jsem spokojená ;)

• Citovat
  • Upravit
kellyska
20.9.12 22:58
@Ejva píše:
Kočárek jsem zatím nekoupili, ale na X-lander jsem moc dobrých věcí neslyšela ani od prodejců kočárků, ani co jsem četla na recenzích u holek, co ho mají. Je to taky polský kočárek, takže bude asi podobný jako Dorjan, Espiro atd.
My se asi definitivně rozhodujeme mezi ABC, který by chtěl manžel a Espiro GTX.
Tak uvidíme. U ABC se mi ale líbí ta barva lotus, takže bych asi počkala na ni, pokud se tedy v ČR bude prodávat koncem září. V říjnu už bych kočárek ráda koupila, ať z toho pak nejsem nervní, protože mám termín na začátku prosince a člověk nikdy neví :lol:

To teda nevím, kde jsi četla ty recenze.. já četla tady i přes jiný servery a všechny víceméně pozitivní. A jak říkám, to že vidím jezdit pořád 3 - 4 letý a pořád ve stejným stavu, to mě přesvědčuje o tom, že jsou to držáky.. A na prodejně mi řekli, že i ABC jsou polský a ne německý.
No však jo.. každá máme asi jiný názor. Já chci jen říct, že do týhle diskuze jsem přišla proto, jak jsem z toho kočárku nadšená a jak se mi líbí, což je právě to, co vy furt vychvalujete, že jste z něj hotový, protože je prostě krásný. Ale taky si nekoupím cabriolet, i když se mi líbí, ale spíš kombi, který má užitek větší. A když si pozorně přečtete většinu názorů tady od začátku do konce, tak fakt nevidím jediný důvod, proč bych do něj šla.. naopak vy jste mi ho tady rozmluvily..

• Citovat
  • Upravit
allowik
21.9.12 09:00

kellyska
No tak já pořád nevidim důvod proč si teda tady, když tak vehementně chceš x lander, to je jiná diskuze :think: Nám ho nevnutíš, my jsme spokojený s tim co máme ;)
A polák to opravdu není, to si zase nevymejšlej :pankac:

• Citovat
  • Upravit
kellyska
21.9.12 13:11
@allowik píše:
kellyska
No tak já pořád nevidim důvod proč si teda tady, když tak vehementně chceš x lander, to je jiná diskuze :think: Nám ho nevnutíš, my jsme spokojený s tim co máme ;)
A polák to opravdu není, to si zase nevymejšlej :pankac:

Tak jednak já jsem šla do téhle diskuze právě proto, že to byl jeden z námi vybraných kočárků.. ale upřímně, po přečtení příspěvků tady ani nemáme jinou možnost, vždyť vy jste nám ho tady dokonale rozmluvili.. a už vůbec tady nechci protlačovat nějaký kočárek víc, x lander zmiňuju jen jako rovnocennou kategorii za stejný peníze, protože jsou samozřejmě ještě lepší kočárky.. všichni mi chválí hlavně Janéčka, ale to už je trochu o něčem jiným..
Jen se směju tomu, jak se snažíte vehementně obhajovat neobhajitelný.. ABC je fakt krásný, ale přece nemůžu okecat drncání miminka tím, že je to vlastně lepší, aspoň si nezvykne na houpání.. však nikdo neříká, že s lepším odpružením musíte houpat - jaký si to uděláte, tak to bude. Nebo že se mi vlastně líbí, že je po dvou měsících vyšusovaný.. a kolik se vás tady na tom shodlo!! Nedávno tady nějaká maminka i připustila, že ho jde hned reklamovat! Ano, každý časem trochu vybledne, jako oblečení nebo kapota auta.. ale takhle brzo!!!
A poslední.. ano je to německá značka, ale prý z továrny v Polsku, jako třeba i Chicco nebo jiný značky, který tam mají svoje výrobny..
Ale však jo.. chápu, že když už si ho člověk koupí, může být akorát naštvaný a tak je lepší to ignorovat.. ale právě proto jsou tyhle recenze a fóra, ze kterých se člověk ujišťuje, jestli jo nebo ne.. a tady díky vám vím, že ne! :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1267
21.9.12 20:28

Kellyska - já mám Jané Slalom a musím říct, že Viper se časem rozhoupal a možná Slalom i přehoupá. Slalom je zase ale prostornější, lehčí, nejde ale otočit sedačka a je trojkolka. Takže si nevybereš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kellyska
21.9.12 20:49
@Wikky píše:
Kellyska - já mám Jané Slalom a musím říct, že Viper se časem rozhoupal a možná Slalom i přehoupá. Slalom je zase ale prostornější, lehčí, nejde ale otočit sedačka a je trojkolka. Takže si nevybereš ;)

No to mě trochu právě odradilo od těch Janéček, jsou taky hezký, ale po většinou trojkolky a tak stabilita nic moc.. ideální by bylo zkombinovat 3 kočáry dohromady.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1267
21.9.12 21:10
@kellyska píše:
No to mě trochu právě odradilo od těch Janéček, jsou taky hezký, ale po většinou trojkolky a tak stabilita nic moc.. ideální by bylo zkombinovat 3 kočáry dohromady.. :roll:

Musím říct, že jsem se trojkolky bála a nakonec jsem strašně spokojená. 4 kolečko mi vůbec nechybí a to jezdím obrubníky, terén, polní cesty… Jané je trošku jiná třída, a tak se nedá srovnat s trojkolkami levnějších kategorií (Treco, X lander)… Patří mezi nejstabilnější, potom Peg Perego GT3 a Baby Jogger City Elite. Jsou to nejlepší trojkolky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
22.9.12 20:39
@kellyska píše:
ano je to německá značka, ale prý z továrny v Polsku

No ano, každá na to máme svuj názor, s některýma nesouhlasim, některý jsou pravda…
Ale tvrdit to tvoje výše uvedený, je směšný, kvůli všem „PRÝ“ (a nejen tvým) vznikají drby a vždycky to tvrdí ty, co danou věc neměli nikdy v ruce :mrgreen: …jak jsem psala někde tady, kočár je Německá značka vyrobená v Číně!

• Citovat
  • Upravit
375
1.10.12 16:46

Ahoj, také uvažuji o tašce na kočárek z DM. Píšeš o slevách a slevových poukázkách. Kde seženu slevovou poukázku na tuto tašku?

@Wikky píše:
@Danča88 Já používám z DM Drogérie přebalovací tašku v černé barvě od zn. Babylove. Je za 599Kč, se slevami a poukázkami na slevy ještě levnější. Většinou mají vystavenou fialovou, hnědou, béžovou. Černou měli vzadu na skladu. Je super, velká, vychytaná, má přední kapsu na doklady, mobil, peněženku…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
1.10.12 21:39

@Jamulka V DM Drogérii se dá zaregistrovat a založit si členství v Baby Clubu. Jinak za nákupy se sbírají body - snad za každých 10Kč jeden bod…a pak při nasbírání více bodů se dá pořídit zadarmo slevová knížka a tam jsou různé slevy, někdy 10-25%sleva na zboží, pak 10% na celý nákup..takže se to nasčítá a taška vyjde levně.
viz http://www.dm-drogeriemarkt.cz/…alni_vyhody/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
4.10.12 10:46

Tak jsem právě zjistila, že sportovní verze jde opravdu celá sundat. Náš milej kocourek mi vzteky prochcal celej sporťák. Vyndala jsem dokonce i zádovou opěrku ale zbytek asi zřejmě nejde? Nevíte někdo? Já jestli jsem něco nepřehlídla. Jsem z toho celkem nešťastná, protože drhnout to v ruce to bude něco. Kdyby to byla povrchová špína tak neřeknu, ale zrovna ty chcanky :zed:. Bojím se, že to z toho nedostanu a bude to smrdět. Bych ho nejradši zabila :pocitac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí