Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4SDobrý den, po pročtení celé diskuze jsem na tento kočárek nezměnila názor a chci si ho pořídit. V prodejně kde jsme byli se na něj zeptat, říkali že na něj neměli ani jednu reklamaci. Cenově vyjde lépe než X-Landr, který je od jiného ale přesto polského výrobce. Co v dnešní době není vyrobeno někde jinde, než se udává. Sice mě moje kamarádka upozornila že nemá ložisková kolečka, ale nepovažuji to za žádný problém. Jen ta váha by mohla být nižší, ale za tu stabilitu to stojí.
Chci se zeptat jaký používáte nánožník? Origoš nebo nějaký univerzální? Je třeba rozdíl ve výhřevnosti? Chtěla bych ho na nějaký přechodný období jaro, podzim. Na zimu máme teplej fusak. A teda nevím jestli se ty nánožníky používaj už když jsou děti malinký. My do sporťáku budem teprv přecházet.
Tak po přečtení celé diskuze a pak i dalších u všech vybraných kočárků, sem došla k závěru, že je to uplně jedno jakej pořídíme bud abc design, x-lander nebo pro mě nejdražší casualplay… všechny se mi líbí, ale ABC to vyhrál ![]()
Ahoj holky,
mám prosbičku na někoho kdo již doma má kočárek ABC Viper S4. Potřebujeme doma udělat nájezdy na kočárek u schodů a tak bychom potřebovali znát rozměry předních a zadních koleček u tohoto kočárku
. Máme jej objednaný, ale ještě je v obchodě a všude je uvedeno jen rozpětí zadních koleček. Prosím, zda mi některá můžete pomoct a změřit i rozpětí předních koleček
.
Předem moc děkuji!!! ![]()
Ahoj Holky, chci se zeptat. Viper 4S v barvě safari - to je spíše černý kočárek nebo tmavě hnědý? Z obrázku to moc nepoznám. Děkuji
V barvě safari je černý, viděla jsem ho naživo v prodejně. Ta hnědá tu černou příjemně zjemňuje.
Mám prosbu, po dlouhém vybírání jsem se rozhodla pro kočárek ABC Design Viper 4s, v barvě sand dark brown- tmavě hnědá, která se už bohužel nevyrábí, už mě z toho hrabe
Nevíte, kde bych ho ještě sehnala? Už jse obvolala kde co a rozeslala maily. Uvažuji jako náhradní varianta Condor 4s, ale ten asi nemá nafukovací kolečka. Nevíte někdo jaký je? Potřebuji i do terénu. Má menší kolečka a asi je i lehčí než viper. Děkuji
LUUP: JSEM NA TOM UPLNĚ STEJNĚ. Pul roku vybiram kočarek a když se rozhodnu pro viper 4 S v hnede barve, tak už nikde neni a nebude. Take jsem vsude rozeslala maily a nic. Taky chci nafukovaci kola. Ještě se mi libi ten viper v béžové barvě, ale ten bude asi hned špinavý a černý nechci.
@LuuP máme kočárek v barvě safari, ale černý tedy rozhodně není. Barva je hořká čokoláda, sice velmi tmavá, ale hnědá
Heli111: To je teda smůla, mě se tak zalíbil, že už jinej nechci, tak nevím co budu dělat. Pěkných kočárků v hnědé barvě moc není, nevím proč to ruší. Ten béžový taky ujde, ale je už dost světlý. Kdyby se něco naskytlo, tak dám vědět ![]()
Lette: To jsem si teda fakt myslela, že safari je černý. Asi na denním světle vypadá jinak než v obchodě, ale já chtěla víc hnědý.
Heli111: Ještě mě napadla jedna věc? jestli to není blbost. Condor 4s má trochu jiný, ale taky pěkný odstín hnědé. Jestli by nešlo v obchodě objednat spodní konstrukci od Viperu kvůli kolečkám a vršek sporťáku a korby v té hnědé Condor. Myslím, že by to tam šlo nasadit, jen to zjistit. To by nebylo špatný ne? Museli by to tak objednat u dodavatele, jen aby to nestálo víc než komplet.
Luup: no to je dobrý nápad, ale nevím, jestli je to možný. Budeš to nějak zjištovat? Mně se i líbili jiný v hnědé barvě s gum. kolečkama, ale ty zas byly hrozně chatrný. Já teda viper nikdy v ruce neměla, ale prý je stabilní a ne moc lehký, což právě chci. Ach jo.
Heli111: Volala jsem zatím na tři prodejny. V jedné mně paní odkázala přímo na dovozce pro ČR, ale nenašla jsem nikde kontakt. Druhá se s tím nechtěla vůbec zaobírat a řekla rovnou, že to nejde a třetí mi to bude zjišťovat, tak čekám až se ozve.
Naživo kočárek vypadá stabilně, je trochu níž posazený a korbička vypadá menší než je, tak jsem měla strach, aby můj 190cm manžel nevypadal, jako když veze kočárek pro panenky. Jemu se ale líbil dřív jak mě kvůli té stabilitě. Veze se lehounce, vůbec mi ta váha nepřijde.
Teď mi volala paní z obchodu a: Technicky by to šlo, ale musela bych přimět nějakej obchod, aby objednal Viper i Condor a podvozky mi vyměnil, což nikdo neudělá. Druhý problém je, že sporťák u Condoru se jinak polohuje než u Viperu, jedním polohováním záda i s nohama, to by byl možná problém. Celkově je to dost složitý, takže vymyslím něco jinýho.
LUUP: no tak to je spatny. Nejaky jiny typ kočarku tě nenapada? Uvažujes ješte o nejakem? Kdy mas termin porodu.
@LuuP Dovozce je Babystar.cz, ale obávám se, že to nepůjde, protože mají celý kočár včetně korby v setu v krabici i ten dovozce, byla jsem v jejich skladech.