ABC Design Viper 4S

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
4.5.15 12:25
@kajous15 píše:
@beriberi děkuji za nabídku, ale už mám koupenou 2015 ;)

Přeji příjemné ježdění :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
25.5.15 16:37

Dobrý den maminky, koupili jsme si tento kočárek a byli s ním zatím jen 3krát venku. Dle reenzí si všichni chválí odpružení kočárku, ale mě přišlo, že i v lehčím terénu nebo na nerovném chodníku strašně skáče. Zkoušeli jsme trochu odfouknout kolečka a je to lepší, ale na polňačku bych si s ním netroufla… chtěla jse se zeptat, zda se kočárek trochu ochodí a bude lépe pružit nebo jsme jen nepřišli na nějaký fígl jak na to. Ještě mi při rychlejší chůzi lehce klepe jedno přední kolečko. Zlepší se to utažením šroubů nebo co proto můžem udělat? Děkuji za vaše odpovědi a cenné rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
25.5.15 17:26

My jezdíme 10 měsíců a taky jsem si chvíli ze začátku říkala, že mi odpružený moc nepřijde. Ale když jsme vyjeli do terénu tak super. Se sporťákem jsme dokonce vyšlápli menší túru v Jizerkách po kamenité, nerovné cestě do kopce a pružil krásně :) a když jsem párkrát jela s kamarádky kočárkem, tak mi opravdu ten náš přišel odpružený víc :) Šrouby jsme utahovaly asi dvakrát, to by na to klepající kolečko mohlo zabrat..Moc jsem asi neporadila, ale určitě bych se nebála vyjet do terénu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
25.5.15 17:28

@Pavca13 ahoj, s kočárem jsem maximálně spokojená, jezdím s nim všechny terény, ale rozhodně mi nikdy nepruzil, jakože by se krásně houpal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
26.5.15 18:46

Ja kdyz ho mela, tak teda tak nevim ze by mel pruzit 8o :mrgreen: ale jezdila sem s nim rada. Mela jsem ho chvili, pak kdyz mala chtela do sportaku, tak sem kupovala jiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
6.8.15 13:05

Tak já koupila tenhle kočárek z nové limitované edice Viper 4s style 2015 a je úžasný. Prodloužili zádovou opěrku a co se týče odpružení - stačí trochu zatlačit na madlo a je to skoro jak houpací kočár :mrgreen: Tahle nová edice je odpružená fakt výborně. I hluboká korbička je vyřešená pěkně tak, že už do ní nebude tolik foukat. Bohužel váha zůstává stále stejná 16kg ale to mi nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí