Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4SDobrý den maminky, koupili jsme si tento kočárek a byli s ním zatím jen 3krát venku. Dle reenzí si všichni chválí odpružení kočárku, ale mě přišlo, že i v lehčím terénu nebo na nerovném chodníku strašně skáče. Zkoušeli jsme trochu odfouknout kolečka a je to lepší, ale na polňačku bych si s ním netroufla… chtěla jse se zeptat, zda se kočárek trochu ochodí a bude lépe pružit nebo jsme jen nepřišli na nějaký fígl jak na to. Ještě mi při rychlejší chůzi lehce klepe jedno přední kolečko. Zlepší se to utažením šroubů nebo co proto můžem udělat? Děkuji za vaše odpovědi a cenné rady ![]()
My jezdíme 10 měsíců a taky jsem si chvíli ze začátku říkala, že mi odpružený moc nepřijde. Ale když jsme vyjeli do terénu tak super. Se sporťákem jsme dokonce vyšlápli menší túru v Jizerkách po kamenité, nerovné cestě do kopce a pružil krásně
a když jsem párkrát jela s kamarádky kočárkem, tak mi opravdu ten náš přišel odpružený víc
Šrouby jsme utahovaly asi dvakrát, to by na to klepající kolečko mohlo zabrat..Moc jsem asi neporadila, ale určitě bych se nebála vyjet do terénu ![]()
@Pavca13 ahoj, s kočárem jsem maximálně spokojená, jezdím s nim všechny terény, ale rozhodně mi nikdy nepruzil, jakože by se krásně houpal
Ja kdyz ho mela, tak teda tak nevim ze by mel pruzit
ale jezdila sem s nim rada. Mela jsem ho chvili, pak kdyz mala chtela do sportaku, tak sem kupovala jiny
Tak já koupila tenhle kočárek z nové limitované edice Viper 4s style 2015 a je úžasný. Prodloužili zádovou opěrku a co se týče odpružení - stačí trochu zatlačit na madlo a je to skoro jak houpací kočár
Tahle nová edice je odpružená fakt výborně. I hluboká korbička je vyřešená pěkně tak, že už do ní nebude tolik foukat. Bohužel váha zůstává stále stejná 16kg ale to mi nevadí ![]()