Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S@ver0n1ka píše:
@borenovaci zkus ji dat ty ramenní pasy o polohu níž, přijde mi, že to máš v té vyšší pozici. Jinak sjíždět bude, jak jsem psala výš, tohle je jeden z hlavních problémů sporťáku - blbě udělaná sportovní sedačka, sedák má špatný sklon a dítě v něm sjíždí. To počkej, až bude větší a nebude zapřená o nožičky tou podpěrou… Já bych ten kočár znovu nekoupila, už mám jiný, tento je uklizený v krabici…
A jakou máte verzi? Doufám, že se nám tento problém vyhne. Syn zatím jezdí ve fusaku bez popruhů.
@ver0n1ka dělal mi to samý, malá v tom věčně sjížděla, jsem ráda, že jsem se ho zbavila, těžkej, blbě se s ním jezdilo, malá v tom visela, prostě krám děsnej.
@Jane1990 píše:
Ahojte… má už někdo vipera 2014? Vnitřní rozměry korbičky a sporťáku zůstaly? Nejdřív jsme ho s manželem chtěli, moc se nám líbí, ale jak vás tady tak pročítám, tak mě lámete děvčata:-) jestli nepůjdem do jinýho
Koukala jsem na něj v obchodě a myslím, že rozměry zůstávají ve shodě s 2013 PLUS. Má navíc odpružená přední kola a má je též zvětšená. Má na sporťáku sluneční clonu.
Mrkla jsem na něj v rychlosti, možná má ještě něco
.
@Koblížek21 presně tak, mě ten kočár děsně zklamal… to už mi přijde lepší nějaký polský než tento
@borenovaci nevím, jestli to jde i nějakým jednodušším způsobem, ale já to dělala tak, že jsem vzadu na zádech odepla ten zip a pak se musí ty spony zezadu procpat těma dírama dopředu a dát o polohu níž a zase do nacpat zpátky. Jde to ztuha, ale jak přijdete na ten grif, jak to procpat, tak se to dá ![]()
@Janik26 mám verzi 2012, v těch novějších je prý už vyšší zádová opěrka, ale jinak nevím, jestli doznaly nové verze nějakých dalších změn
My zatím jezdíme s hlubokou korbou a zatím maximální spokojenost
máme verzi 2013
@Janik26 budu kupovat x run
a uz se tesim az vyrazíme. Nebo i na běhání.
Děvčata, dnes jsem byla kouknout na vipera v obchodě a je skvělej! větší přední kola, krásně odpruženej, trošičku větší… ale odzkoušeno budu mít až v červnu, tak dám pak vědět co a jak. No jsme z něj paf ![]()
@borenovaci @ver0n1ka zkusím hodit dotaz ještě jednou - už jste zkoušely na sporťák dát pláštěnku? používáte tu origoš nebo máte nějakou od emitexu? koukám na to, prý by mohla sedět Tracking maxi, ale tu dám jen s korbou po směru jízdy, protisměru nebude sedět. tak že by nějakou ještě jinou:-)?
@kittysha já na sportovní verzi měla originální ABC Multi a větší hrůzu svět neviděl… Příšerný, nepoddajný materiál, a hlavně vůbec nepřiléhala. Mám ji odzkoušenou jen při jízdě proti směru, možná by po směru seděla lépe, ale proti směru to odstává a hlavně kočár pořádně nezakryje, prostě nesedí. A pak taky nemá žádné okénko, jen pár větracích dírek, což je nedostatečné a k dítěti nemáš přístup.
Na hlubokou jsem měla univerzální od Emitexu a ta seděla super.
@ver0n1ka mě se ta origoš právě vůbec nelíbí, ty dírky místo otvoru jsou na nic:-( emitex universal jsem taky měla na hlubokou, to bylo supr, ale se sporťákem si nevím rady:/ ráda bych taky našla nějakou co můžu dát na oba směry
@Lindii a na sporťá jsi neměla nic?
@kittysha Nn na sportak nic. Chytly jsme déšť parkrat a to stacilo sklopit celou boudu
a v poho.
@Lindii hm, tak to bylo asi suché léto
úplně se na to nechci spoléhat:-) škoda, že nikdo nemá zkušenost s nějakou jinou pláštěnkou