ABC Design Viper 4S

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3249
2.4.13 13:38

@ver0n1ka no plánuju to nějak nacpat jako z vnější strany toho spodního vypolstrování, jak, to ještě nevím. ale tak stejně, teď je malej rok, za chvíli začne běhat, a pak bude spíš chodit sama, občas jí hodím na záda a kočár může jít do háje. Teď zpětně si říkám, škoda peněz ty jo, taky už mohla přežít v tom hlubokým, stejně v něm byla do 11 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
2.4.13 17:24

@Koblížek21 Já také chtěla záda prodloužit nějakým kartonem nebo plastovou deskou a dát tam vložku bez bočnic, čímž by se kočárek nezmenšil, ale prodloužily by se záda. Já kočárek šikovně prodala za super cenu, takže jsem moc netratila a Jané Slalom si koupila použitý, ale v super stavu. Je to náš už 3 kočár + 3tí golfky :))) Trošku jsem to střídala, než jsem našla, co mi vyhovuje. Na korbu si fakt nemůžu stěžovat, kluk se mi tam vešel do 9měs. a krásně se vyspal. Ale sporťák mi vadil. Nakonec jsem ani moc otáčecí sedačku nevyužívala, protože se s kočárkem hůře jezdilo, měl jinak těžiště a byl těžký na zvednutí např. na obrubník. V provozu jsem také sedačku pak už nemohla otočit, přestože mám sílu, tak jsem s dítětem tu sedačku už pak neriskovala a neotáčela. Je tu ale spousta mamin, co jsou spokojená, je to jen o nárocích a potřebách - kdo cestuje, výletuje atd..a má možnost vyzkoušet i jiné kočárky, tak pak zjistí, co mu vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
2.4.13 17:44

Koblížek21 Děkuji za vysvětlení té šířky. Fakt bych neřekla že těch pár centimetrů udělá tolik. Jinak jak jsem koukala na ty fotečky to vyblednutí je fakt síla. Už jsi zkoušela reklamovat? když tam mají napsanou tu 50UVF? Já zatím nejezdím, ale abych věděla dopředu co mohu čekat. Ono je asi pravda že každé dítě je jiné a třeba se nám tam vejde bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
2.4.13 17:48

Wikky Já těch 33cm naměřila právě na sedáku a zádová opěrka je 48cm. No, ale i tak je to o těch 3-4cm menší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
2.4.13 21:13

@kkika nereklamovala, protože ho mám od paní z Prahy, sice je v záruce, ale do Prahy se fakt kvůli kočáru táhnout nehodlám.
@Wikky to je pravda, že když je otočená ke mně, tak se s tím jezdí hůř, ale mně vadí, že když je otočená ode mně, tak že na ní svtí sluníčko a já jí nemůžu stínit, protože co si budem povídat, ta boudička chrání na dvě věci, a nebo když fouká vítr, to jí zas nechráním já:-D A otočit to ještě s malou otočím, má teda zatím jen deset kilo, tak to ještě jde, i když taky mám strach, aby mi to celý nevyjelo:-DJinak kdyby malá neječela, že z hlubokýho nevidí, tak je v něm doteď, a ještě by se klíďo půl roku vešla, je to obr kočár no:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
2.4.13 21:24

@kkika tak to buď ráda, už máš asi tu novější verzi, ta starší, co mám já, je ještě menší… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
4.4.13 17:40

@kkika My jezdíme teď se scoonerem. Šířku u zadečku máme 38,5 a délku zádové opěrky 46cm. S tím že celá ložná plocha je 91cm. A sem s ním fakt moc spokojená. Budu nechávat i na druhý, jestli přežije. Kupovala jsem už taky z druhý ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
5.4.13 13:47

@Ajuše Na Scoonera jsem už slyšela dost velké chvály. Jen mi přijde 46cm málo na záda… ale neviděla jsem na vlastní oči, tak nedokážu posoudit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
5.4.13 14:21

@Wikky Což to já taky posoudím až časem jestli je to dostačující. Ale doufám, že v létě už nám bude sloužit spíše na nějaké přespání. Boudičku to nemá posazenou nízko, takže by se tam dítě mělo vejít i když bude hlava přečuhovat. Sice je tam taky rantl, ale není vycpaný jako u Vipera. Je tam pro výztuhu jen takový hodně měkký drát. Takže si to buď hlavičkou přilehne nebo se to dá otočit dozadu. Když to srovnám s tou novou verzí, tak to není asi žádná sláva. Ale oproti naší starý verzi sporťáku, tam má mnohem víc místa. Navíc já jsem malá, tak snad nebudu mít žádnýho čahouna. Za to je, ale celkem buclatá, takže oceňujem tu šířku. Navíc v tomhle počasí furt s fusakem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
5.4.13 19:45

@Ajuše ten rantl já ho mám sklopený dozadu a připnutý zezadu k té opěrce, že není vůbec vidět, ten tam vůbec nepřekáží, jak tam čněl, to mě hrozně rozčilovalo, i když se tam ještě v pohodě vejde:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
20.4.13 12:56

Ahoj holky, dávaly jste některá do sporťáku podložku? chci si koupit z pinkie.cz ale nějak mi tam nesedí ty dírky na popruhy :think: nemáte s tím některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
20.4.13 12:58

@Danča88 já si jí šila sama, taky mi u těch kupovaných přišlo, že tam nebude sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
20.4.13 22:26

@Danča88 taky jsem ji měla vyhlédnutou, ale naštěstí jsem si napsala o přesné míry a dle toho jsem zjistila, že neodpovídá velikostně, takže nakonec jsem si ji nechala ušít od paní na MMB. Zatím na ni čekám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
22.4.13 22:29

Holky, máte některá zkušenost s nějakou sluneční clonou nebo slunečníkem na sportovní korbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
23.4.13 08:32

@ver0n1ka A ty jsi jí měla vyhlídnutou ze stránek pinkie.cz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí