ABC Design Viper 4S

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
869
26.7.13 16:35

Multivitaminek - Je pravda, že kočár je těžší, ale jinak na něm nevidím žádný velký chyby :nevim: kupovala jsem ho před rokem, a zatím žádný problém. Opěrka u sporťáku je malá a celkově je malý (zatím si nedokážu představit jak budu malou v 16 měsících dávat oblečenou do sporťáku) ale každá dvoj€/trojkombinace má nějaké výhody a nevýhody…Ptala ses zda bych si koupila kočárek znovu…?koupila a taky bych ho i doporučila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
26.7.13 16:37
@multivitaminek píše:
Ahoj holky koukam na tuto diskuzi celou uz jsem ji prostudovala. A chci se vas zeptat kdo mate tento kocarek koupili byste si jej znova? A doporucili byste jej? Prijde mi jako rozumna cena x desing ucelnost, kvalita. Mese moc libi v barve monster mimco cekame az za dyl, tak bych chtela dobre vybrat. Dekuju moc za odpovedi.

Nekoupila a nedoporučila, je fakt, že mám jenom sporťák, ale pro ty věci, co mi vadí o těch jsem psala, je to pár příspěvků. Kdyby se dal prodat, tak jde okamžitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
multivitaminek
27.7.13 22:45

Holky dekuju moc me se libi ale nakonec budu koukat dal jeste je par mesicu cas. jak pisete vahu bych zvladla holt nafukovaci kola atd ale nizka operka by mi vadila.

• Citovat
  • Upravit
1267
31.7.13 18:16
@multivitaminek píše:
Ahoj holky koukam na tuto diskuzi celou uz jsem ji prostudovala. A chci se vas zeptat kdo mate tento kocarek koupili byste si jej znova? A doporucili byste jej? Prijde mi jako rozumna cena x desing ucelnost, kvalita. Mese moc libi v barve monster mimco cekame az za dyl, tak bych chtela dobre vybrat. Dekuju moc za odpovedi.

Já jsem se kočárku po 6 měs. zbavila, hluboká korba byla super. Zvládl i terén, ale ve sporťáku mi kluk pořád brečel. Byl na něj úzký a on to asi vnímal a to měl 7-8měs. věk. Navíc, byl hrozně těžký - sám o sobě + váha dítěte. Otočený jsem ho už pak ani nevozila a do kufru kombiku jsem si nakonec pořídila skladnější kočárek (takže další investice). Rozhodně bych se s takovým kočárkem nechtěla tahat do kopců. Pokud chceš něco podobného - tak mrkni na Mutsy Urban, Mutsy 4 Rider, Mutsy Transportér. Je to kvalita a otočná sedačka. Váha však podobná. To si nevybereš. Já jsem šla nyní do Jané Slalom a už bych neměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
multivitaminek
2.8.13 12:37

Jane je super. Kazdopadne viper sem si rozmyslela videla sem ho u nas nazivo.

• Citovat
  • Upravit
3249
2.8.13 12:48
@multivitaminek píše:
Jane je super. Kazdopadne viper sem si rozmyslela videla sem ho u nas nazivo.

je super, až na tu stříšku takovou celkem k ničemu, já blbec ho za Vipera vyměnila, no teď se tu tluču do hlavy:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
multivitaminek
4.8.13 13:16

Ja mela kdysi jane nomad a byl paradni a slalom diky nafukovacim kolum musi byt uplne perfektni. ted trosku koukam po xlander xa xmove a pokud nevyberu z nich tak prave slalom to jisti.

• Citovat
  • Upravit
1267
4.8.13 13:31

Multivitaminek

já chtěla také X move a dost mě zklamalo skládání kočárku, když mi to v obchodě ukazovali, tak jsem zjistila, že potah se vlastně při složení dotýká země, tím pádem bude dost špinavý. Navíc je kočárek oproti Jané skoro o 5 kg těžší a to už je znát v terénu s dítětem :( Navíc se mi zdálo, že má i kratší zádovou opěrku a to madlo mi přišlo takové kosmické :) Jak jsem se na to těšila a mělo to být novinka na trhu, tak jsem jela z obchodu zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.9.13 18:44

Taky sme si vipra koupili… teď už vime, no co bysme se zaměřili příště. Jak už tu bylo zmíněný, tak u hluboký korby bych brala lepší stříšku, víc poloh a u horního fusaku vyšší clonku, je to moc otevřený, x-lander je takovej víc zakuklenej…to sporťák je v tomhle lepší… Pak bych už brala i kočárek s brzdou, hodně cestujeme i po horách, inline…Brašnu nemáme, ale je pravda, že tam nemá za co držet. Vyšisovanej po necelým roce není, přední kolečka se nám taky hodně zařezávají do všehomožnýho, co se týče sporťáku tak mi nepříjde zase tak malá, ale to se časem uvidí… Klidně bych koupila ABC znovu, ale už bych koukala po těch vychytávkách. Co se týče Vipru asi bych se hooodně rozmýšlela, páč každej kočár má něco… Sporťák budem kupovat ještě jeden, nebaví mě rozkládání do auta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
26.9.13 14:06

Zdravim majitelky ABC Vipera a chci se vas zeptat, jaky fusak mate na zimu? A vesli jste se do korby nebo az do sportaku? Mala ma ted 4mes. a zvazuju, jak to v zime vyresit, jestli teply fusak nebo spis kombineza? Zatim mam v korbe teplejsi deku a staci to, ale nevim co poradneho na zimu, jestli se mi vubec do korby jeste vejde, navic s fusakem… Budu rada za vase tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.9.13 21:15

Nám je teď 7 měsíců a sme už ve sporťáku, ale v kombinéze s fusakem se tam prostě nevejde, ted tam je v teplý bundě a přikrytá dekou jak sardinek.. Takže ji tam budeme mít v kombinéze přikrytou dekou, prostě je sporták hrozně úzkej, ale to sme zjistili až teď. Koupili sme radši ještě jeden sporťák co má širší opěrku aby byla víc v pohodlí… jinak museli sme přesedlat z korby na sporták na 6 měsících protože se malá točila a chtěla sedět ale i tak ji korba byla tak tak a to byla jen v mikče a přikrytá dekou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
28.9.13 00:44

@kittysha malá je narozená v červenci a celou lonskou zimu odjezdila v pohodě v hluboké korbě ve fusaku i v kombinéze a to je celkem dlouhán. Myslím, že hluboká korba je vcelku prostorná, narozdíl od sporťáku… :,( To se právě obávám, jak se mi tam letos vleze… Jinak fusak máme od Emitexu zavinovací Cocoon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
28.9.13 21:05

Opravdu je ten sporťák tak malí? Nám se hrozně líbí ale ještě jsme ho naživo neviděly. Kámoška má starší verzi a ten je docela velký, my chceme 2013 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
29.9.13 21:10

@Aninkaaa myslím, že verze 2013 je o něco větší. Ale když to srovnám třeba s Jane, tak menší rozhodně je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
1.10.13 18:07

@Aninkaaa určitě je užší a kratší zádová opěrka proti Janéčku, ale malé je 18 měsíců a jezdíme v něm v pohodě a to prcek fakt není, teda my už spíš moc naštěstí nejezdíme, ale vejde se dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí