ABC Design Viper 4S

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
17.7.13 09:06

Ahoj všem. Můžu se zeptat konkrétně na ty věci, které jsou špatně na kočárku Viper 4S vyřešené. Co třeba konkrétně je nevychytané? Rozhoduju se totiž o koupi kočárku a toto je favorit. díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
18.7.13 11:34

@ver0n1ka a tasku mas prosim te taky nebo jak to resis? ja si zatim davam veci primo do kocaru, ale zvazuju tasku-asi uz ne od abc, tak nevim jestli tam vsechny pasujou vzhledem k tomu drzadlu. A taky jak tam pripevnit hracky, nejak neni kam..nejaky klips?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
18.7.13 17:42

@koliba já mám jenom sporťák, ale, nejvíc mi asi chybí polohovací rukojeť, takhle i když to mám vytažený až nahoru, tak mi to přijde blízko kolečkům a věčně kopu při chůzi z kopce do brzdy, a to mám jen 170cm, takže žádná výška. Potom mi vadí, že to prostě není odpružený, a dělá tomu docela problém i šikmý obrubník nebo tak, má to docela malý rozestup kol - předních a zadních, takže je trošku ztížené to ježdění s tím. Nebo se mi často stává, když nemám zaaretovaná přední kolečka, že sjedu předními z chodníku, a silnice u chodníku bývá často taková snížená, jako mělký rygolek, a prostě v tom ty kola uvíznou a je to o překlopení kočáru, musí se s tím počítat a nezabrat moc, aby člověk nevyklopil prcka, a hlavně nepřecházet když se chvátá že jede auto, to to uvízne zásadně vždycky. Potom pláštěnka stojí za starou bačkoru, ale to už se tu řeší, já mám černou barvu, děsně vyšisovala už v zimě, a to to slunce moc nesvítilo. Prostě příště bych do něj nešla ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
18.7.13 19:23

@koliba Tak jestli mám shrnout, co vadí mě, tak u hluboké korby to byla boudička - má jen polohu úplně nahoře a dole, nic mezi a hlavně se musí sundávat oběma rukama, což je značně nepraktické a potom ještě nánožník, ten málo kryl vchod do kočárku přes boudu, jestli to píšu srozumitelně, prostě ten rantl mohl být vyšší.
U sporťáku je toho víc… Bohužel, když to srovnám s jinýma kočárkama, tak je hrozně malá sedačka, jak krátká na výšku, tak úzká na šířku… Malá bude mít v zimě cca 1,5 roku a jsem zvědavá, jestli ji tam i s fusakem narvu… Což si myslím, že třeba příští zimu nehrozí… :( Celkově mi ten vnitřní prostor přijde malý. Sedačka je navíc celkem tvrdá a použitý materiál (takový šusťák) není na sezení moc příjemný. To jsem naštěstí vyřešila vložkou do kočárku.
A další mínus jsou pásy, opět se musí zapínat oběma rukama, takže když jednou přidržuji vzpouzející se dítě, jde to dost těžko a hlavně se oba konce zacvakávají do sebe a pak do spony, přijde mi lepší když se zacvakává každý konec samostatně přímo do spony.
A poslední, co mě teď napadá, že kočár nemá vyřešené připínání tašky na rukojeť kočárku a rozchod zadních kol je celkem široký.

Příspěvek upraven 18.07.13 v 19:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
18.7.13 19:42

@kittysha Tašku mám, jednak přímo originál od ABC a platí to samé, co u pláštěnky… nedořešeno… Taška má sice připínací klipsy, ale vzhledem k tomu, že madlo je hladké a nikde nejsou žádné zarážky, tak to sjíždí. U hluboké korby to bylo v pohodě, protože to drželo o konec korbičky, ale bohužel u sporťáku je to nanic, sjíždí to dolů a bouchá dítě do nožiček. Ta taška je dost prostorná, ale má blbé zapínání - zatočený zip a chybí mi i nějaké ucho do ruky na přenášení. Nevím, za ty peníze, co stojí (cca 1000,– kč) bych čekala víc. Takže ji používám, jen když jedu někam na dýl a potřebuju malé sbalit hodně věcí. Na takové běžné ježdění po městě a na procházky jsem si koupila tašku od Pinkie. Ta je sice menší, ale dá se na to madlo dobře připevnit a nesjíždí.
A hračky mám přímo s klipsem, který přicvaknu na hranu boudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
18.7.13 19:48

Jinak o brzdu občas zakopnu taky. S ovládání problém nemám, když je to potřeba, tak ho zvládám řídit jen jednou rukou. A barvu mám hnědo-béžovou a je v pohodě, bez vyšisování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
18.7.13 22:57

@ver0n1ka no přesně toho sjíždění jsem se bála - takže pinkie? mrknu na to.. já zatím žádnou tašku nemám, od abc jsem nechtěla

@koliba stejně jako @ver0n1ka přesně tyhle věci mě taky štvou - boudička + je škoda, že madlo se nedá polohovat i dolů, nejsem úplný prcek, ale občas by se to hodilo když se jede na obrubník + příště bych asi chtěla kola stejná, ne přední užší..

@Koblížek21 přesně to s těma kolečkama a obrubníkem se mi už taky stalo:-( docela prekérka když jede auto..

prostě kolik toho člověk nevidí (nebo neví kam koukat) než si to koupí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
19.7.13 10:55

@kittysha právě, já se těšila, že se s těma otočnýma kolečkama bude jezdit líp, předtím jako hlubokej jsem měla polský houpací tank, a ono prd, zlatej ten starej. A když se zaaretujou, tak zase jsou moc blízko těm zadním, takže to má jízdní vlastnosti taky naprd. Prostě jsem z toho kočáru celkově hrozně zklamaná, navíc už ho ani neprodám s tím hnusným vyšisováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
19.7.13 11:44

@Koblížek21 bohužel jsem z kočárku taky negativně rozčarovaná, čekala jsem víc, a to ještě nepoužíváme ani sporťák.. no co se dá dělat, už ho máme doma, tak z něj musíme vytřískat co nejvíc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
19.7.13 18:37

@kittysha no já ho právě vyměnila za Jané Slalom, protože jsem chtěla, aby se mohla otočit sedačka ke mně. Kdybych věděla, že malou stejně budu vozit směrem od sebe…no jsem blbá no. Krám jeden, to Němci fakt nevychytali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
20.7.13 14:10

Já jsem se Vipera ráda vzdala po 5 měs. a koupila Slalom a jsem moc spokojená. Bohužel člověk na kočárku zjistí negativa až praxí, něco málo se dá načíst, ale v obchodě ho zaujme design a 4 nafukovací kola…Praxe je ale jiná :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
20.7.13 20:01

@Wikky no já právě vybírala podle recenzí, hlavně jak mi tvrdili, že to je kočár super do terénu, to fakt není, jede se s ním blbě i po kočičích hlavách ve městě, a problémy jsou i s nájezdama a sjezdama obrubníků, jak už jsem psala. Jediný plus proti slalomu je boudička, teď v létě se dá krásně sklopit, že má malá před sebou jenom úzkej pruh a jinak je stíněná, ale jinak bych ho nejradši vzala a hodila někam, ach jo:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
21.7.13 06:58

@Koblížek21 já bych řekla, že do terénu je, jen je těžší a jede se s ním jinak než s trojkolkou. Myslím si, že jsi přesedlala z lepší třídy do horší, proto se ti špatně jezdí. Je to jako přejít z mercedesu k felícii :lol: Každý kočárek má pro a proti. Tak pokud ti nevyhovuje, prodej ho a kup jiný - třeba i bazárkový. Já před Viperem měla Mutsy Urban a s tím se jezdilo ještě hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
21.7.13 10:27

@Wikky já s trojkolkou nikdy nejela, tu jsem nestihla vytáhnout, předtím jsme měli DorJan Spring Cool, takže ještě těžší tank s neotočnými koly, ale měl nezávislý zavěšení všech kol, a to se to jenom krásně pohupovalo i napříč lesem přes kořeny. Tohle se mi sekne na větším kameni na cestě a z malý aby to vytřáslo duši. A to jsem právě myslela, že tohle je ten Mercedes po starém trabantu. No nic. Teď už malá běhá, tak do zimy snad kočár potřebovat nebudem a pak půjde k popelnici, s tou hnusnou střechou je neprodejnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
multivitaminek
24.7.13 22:29

Ahoj holky koukam na tuto diskuzi celou uz jsem ji prostudovala. A chci se vas zeptat kdo mate tento kocarek koupili byste si jej znova? A doporucili byste jej? Prijde mi jako rozumna cena x desing ucelnost, kvalita. Mese moc libi v barve monster mimco cekame az za dyl, tak bych chtela dobre vybrat. Dekuju moc za odpovedi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4