ABC Design Viper 4S

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.3.13 12:14

A řeším hlavně, aby mi kočár chvilu vydržel - aby byl prostorný a pohodlný, já se moc nenadřela - nejsu žádný rambo :lol: a byl praktický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
30.3.13 13:52

My malou právě přemístili z hluboké korby do sporťáku a je teda fakt, že ta sedačka mi přijde hodně úzká a krátká… Nevím, nevím, jak dlouho nám tam vydrží… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
30.3.13 14:02

@Ajuše Já teda nevím, ale když to absolutně nekopíruje terén, a sekne se mi to na každý díře, že si rukojeť zarazím do břicha, tak mně to teda terénní nepřijde, v lese si to fakt nedovedu představit, vždyť ten prcek nemá šanci tam spát, když to každou chvíli drbne…Jako do města to jde no.
@Malá čarodějka A ten sporťák malej je, to bohužel je pravda:-( To ten Roan je určitě jako sporťák prostornější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
30.3.13 18:25

@Koblížek21 My bydlíme na vesnici a jezdíme převážně do lesa. Malá tam spala bez problémů, naopak se mi budila, když jsme dojeli na zahradu a přestalo to drncat. Každý dítě je hold jiný :-). Mě se teda nikdy nestalo, že bych si rukojeť píchla do břicha. A málokdy se mi stalo že bych se někde sekla. Naopak mi většina mamin závidělo čím s těma většíma nafukovacíma kolečkama projedem. Já s hlubokým kočárkem byla spokojená, ale ten sporťák mi to kazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.13 20:13

Asi tento vyředím z rozhodování, aspoň se mi to ulehčí o vlas. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
30.3.13 21:15

@Ajuše tak já nevím, je fakt, že jsem zvyklá na ten DorJan, kterej pružil krásně takže malá jela jako v peřince, ten podvozek to vychytal no. Mně docela sporťák zatím jde, navíc až neude malá tak naditá, tak to bude lepší, záda teda krátký má, ale mrzí mě to šisování no:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
31.3.13 20:19

Ahoj, taky zvažujeme nákup ABC Viper a jak tak koukám, je nějaký zásadní rozdíl mezi tímto a Turbem (krom toho, že má 4 přední kolečka)? a k barvě - barva safari plus je na netu na obrázku jako černá s hnědými prvky - je opravdu tmavě hnědá s hnědými prvky, jak to tady někdo psal? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
2.4.13 11:03

@Koblížek21 V terénu je nutné zaaretovat kolečka, pak projedou snad všechny kočárky včetně ABC… Jinak malý sporťák rozhodně je, krátká opěrka zad je také, ale prý kolekce 2013 už je delší… Jinak s Viper jsem s korbou byla max. spokojená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
2.4.13 13:13

Mám dotaz. Já už tedy tento kočárek mám doma, ale přece jen se zeptám. Hodně píšete že ten sporťák je malý, já naměřila sedák šířku 33 a délku 93cm. Jde o tu šířku 33 ta je pořád stejná i u starších kolekcí, to je opravdu tak málo? Když jsem kočárek kupovala snad širší jsem ani neviděla (Firkon má 35cm a to prodejce tvrdil že je nejširší, ty 2 cm opravdu dělají tolik?). V čem tedy jezdíte nyní? A jaký je rozměr kočárku? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
2.4.13 13:14

@Wikky zaaretovaná jsem měla, jenže se seknul o kdejakej šutřík a kořen, jak to není odpružený, navíc mám věčně některý z předních koleček v luftě, a to i na chodníku, protože to vůbec nekopíruje terén. Pro mě to prostě kočár do terénu absolutně není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
2.4.13 13:19

@kkika Já jezdím nyní v Jané Slalom a má 36cm, do auta mám Peg Perego Book a má 37cm. Vždy měřím šířku u zadečku… rozšíření u hlavičky neměřím. Spodek je nejdůležitější, protože tam bude mít dítě fusak, bundu, kalhoty. Zádová opěrka je důležitější dle mého než celková ložná plocha. Dle mého není důležité, jak moc je dlouhá část pod zadečkem - sedátko, ale aby si dítě pohodlně opřelo hlavičku, když sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
2.4.13 13:20

@Koblížek21 Je pravda, že přední kolečka terén neumí kopírovat, protože nepruží. To ale má minimum kočárku odpružená kolečka - lehce Mutsy Transporter, jinak spíš trojkolky. Já jsem ráda prodala Viper a šla do Jané Slalom. Jak jsem byla odpůrcem trojkolek, tak jsem moc spokojená. V terénu luxus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
2.4.13 13:21

@kkika já vyměnila Jané Slalom za ten ABC, a to mělo 35 šířku, a rozdíl mi to nepřišel, až teď jak si do toho ABC malá sedla, je to úzký, a hlavně krátký no:-(
JInak pro ukázku, jaká je míra vyšisování boudičky po jednom roce používání - a to hlavně od podzimu, kdy toho sluníčka fakt moc nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
2.4.13 13:23

@Wikky no já právě udělala blbost no, měla jsem krásné Janéčko, jenže mi vadilo, že malá nejde otočit ke mně, což teda využíváme tak napůl s opačným směrem, to je fakt, že jako to nelituju, ale jinak mě tenhle kočár fakt zklamal. On by byl i o dost širší, ono to nějak půjde poštelovat, protože tam má strašně polstrovaný to boční opěrátko u ramen, ale s tím ěnco vymyslím. A ta dýlka, ono to má za hlavou takovej ohebnej pás, tak holt to vypodložím zespod papundeklem a bude prodlouženo, ono to půjde, bude muset, další kočár už nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
2.4.13 13:36

@Koblížek21 jestli přijdeš na nějaký fígl, jak to sedátko rozšířit, tak se ráda přiučím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí