ABC Design Viper 4S

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
14.10.13 12:35

Ahoj maminy,
chtěla bych vás poprosit o pomoc. Vybrali jsme si tento kočárek - kolekci 2013 v barvě sand dark brown, ale bohužel už není nikde skladem a asi už nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.10.13 12:40

Nechapu proč se nezobrazil dotaz celý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.10.13 12:43

Dotaz zněl, mate některá zkušenost s vyblednutim černé barvy u kocarku z kolekce 2013 u variant monsters a safari? Nebo jiných kombinaci s černou barvou? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
14.10.13 12:57

@Lucyenda My jsem teď kupovaly tento a taky nám paní v obchodě musela všechny sklady obvolávat jestli ještě někde je a naštěstí nám ho sehnala :mrgreen: Jinak kamarádka má černej a používala ho celé léto a vybledlej není. Nebo to opravdu nikde není vidět. Jinak můj názor je ať je to ten nebo onen každá barva časem na sluníčku bledne takže to jsem vůbec neřešila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
14.10.13 17:36

My máme Safari - používáme od května a vyblednutí nesleduju (vím, že se to tu řešilo). Zatím jezdíme s korbičkou a barvy mi přijdou stejné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.10.13 23:19

Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.10.13 23:20
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
15.10.13 08:14

@Lucyenda My máme celý černý, kolekce 2013 a sporťák trošku přes léto vybledl. Jenže která tmavá barva trošku nevybledne že? :) ale mě to nevadí, i tak ten kočár vypadá pěkně. Jen nevím jak tam malou narvu v zimě v kombinéze :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.10.13 08:58

Opravdu je ten sporťák tak úzký nebo krátký? Nám se prcek má narodit tyto Vánoce, a doufam ze ho ve sportaku jeste příští zimu odvozim :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
15.10.13 09:05

@Lucyenda Nám se má taky narodit miminko teď v únoru a když jsem na to koukala tak určitě se tam ještě příští zimu vejde. Krátký není kolekci 2013 prodloužily, ale užší opravdu je. Paní v krámě mi říkala že všechny ty kombinovaný kočáry jsou o něco užší kvůli přehazování korbiček :mrgreen: Nejlepší je si ho omrknout naživo, to my když jsme si ho zkoušely s manželem tak už jsme jinej nechtěly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.10.13 09:31

Já jsem ho naživo taky viděla a zkoušela a taky jsem už jinej nechtěla :) a taky jsem se ptala paní v obchodě a řekla mi to samé, že skoro u všech kombinovaných kočárků je ten sporťák zhruba stejný (stejně úzký) ;)
Jen jsem se raději ještě chtěla optat zkušených maminek na názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.10.13 09:53

@Lucyenda ahojda,ja teda nevim jak to maji ostatni kocarky, ale mne zas tak uzky neprijde :nevim: jinak jsem celkem spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
15.10.13 11:54

@Lucyenda Malý je teď rok za mě zatím velká spokojenost ale užší opravdu je. Když vidím jiné (nekombinované) kočárky tak ABC Viper je užší a náš ještě kratší (máme kolekci 2012), ale taky bych neměnila. Jen si nedokážu představit jak jak se tam vejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
15.10.13 14:30

@Danča88 Právě ten 2013 je už prodloužený a o malinko širší, asi zjístily že to loni nevychytaly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
5.11.13 15:00

Syn se vozí v korbičce od července v Sand Dark Brown, kolekce 2013.
Jsem s ním spokojená.

Barva, ano pozoruji mírné vyblednutí, ale opravdu mírné,
rukojeť - ideální pro vyšší postavy, i rychlou manipulaci např. v mhd,
košík - již byl několikrát značně přetížen a drží,
kolečka - musí se přední více mazat (alespoň ty mé), v přírodě se musí aretovat (na kořeny to příjemné není), a co se týče kostek v centru to šlo, ale pokud někdo chce/musí jezdit na kočičích hlavách/kořenech, doporučuji klasický typ, není potřeba dávat tolik pozor,
váha - zatím bez problému, pravidelně nastupuji do/z vlaku, kde není klasické nástupiště a i s nákupem bez obtíží.

Co mě moc nevyhovuje (resp. by to mohlo býti lepší), ale zvykla jsem si, je umístění tašky. Např. X-lander má speciální záchytky hned za koncem rukojeti, tady to tak není a taška je „naplácnutá“ na korbičce.
Nelíbili se mi moc ty klasické a když jsem viděla krásnou červenou kočárkovskou Oilily, která je pro mě velmi praktická, ale hlavně byla o polovinu ve slevě, tak zvítězila :D.

Jediné, s čím mám momentálně velkou starost, je velikost korbičky. Normálně korbičky, i ty prťavý stačí k hladkému přechodu do sporťáku, jenže můj syn měl ve 3 měsících 69 cm (běžné v 6 m) a stále roste. Zatím je jen v kombinéze s dekou, ale brzy to již nebude stačit a s fusakem se mi tam nevejde.
Jelikož máme mírnou predilekci, rehabilitační nám sporťák moc nedoporučovala.
Takže přemýšlím, co dál…máte nějaké tipy či podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí