ABC Design Viper 4S

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
185
23.4.13 12:17

@Danča88 ano přímo od nich, přikládám foto, co mi paní poslala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.4.13 13:11

Já jsem si tu vložku do sporťáku taky šila. Ty co se prodávají jsou dost krátké v oblasti nohou, proto je lepší jí ušít na míru. Zrovna v té části noh dal výrobce bílou :( u barvy Lotus, nechápu jak to pak maminky udržují, špinavé od botiček :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.5.13 17:10

Houpe Viper 4S ????

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli ABC design Viper 4S alespoň trochu houpe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
13.5.13 18:02

@koliba ne, jenom drncá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.5.13 18:28

Zadní kola jsou odpružená, ale je pravda že polské kočárky pruží daleko více. Na druhé straně třeba oblíbený X-Lander nemá odpružení žádné a maminkám to nevadí. Záleží co hledáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
13.5.13 20:57

Nehoupe, ale osobně si myslím, že je to dobře. Dítěti vybuduješ návyk a pak nebude chtít spát normálně, dle mého. proto se vlastně houpací kočárky přestaly dělat. Ono to samotné drncání stačí. Když nestačilo, tak jsem jezdila přes pantofle a dítě bylo tuhý do pěti minut :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
14.5.13 09:24

@Niqitka my měly hlubokej kočár superhoupací, a malá žádnej návyk neměla, stejně se vždycky nejlíp vyspala doma v posteli, takže to je podle mě blbost, terénní kočár prostě houpací být musí, jinak z dítěte vytřeseš duši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
14.5.13 11:56

@koliba @Koblížek21 Naše dítě duši má a žádnou jsem jí nevytřásla :P. Bydlíme na vesnici a jezdit jsem chodili do lesa :mrgreen:. Já si myslím, že tohle je spíš o pocitu maminky. Některá upřednostňuje houpací, některá natřásecí. Mě přijde, že Viper má v hluboký dost dobrou matračku, takže bylo vcelku jedno, že to s ní přímo nehoupalo. Ona to natřásání měla naopak ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
16.7.13 12:27

Ahoj, mám dotázek na všechn, kteří mají tento kočárek doma jako já. krom toho, že za měsíc užívání už přesně vím, co mi na něm vadí a na co bych si příště dala pozor (což jsem čekala, člověk to prostě musí mít najeto:-), chtěla jsem se zeptat, jak jste spokojené s pláštěnkou - multi? já z ní totiž neskutečně rostu:-((
nejen, že nemá okýnko na mimčo (což mi vůbec nedošlo, že tam nebude), ale postranní suchý zip mi přijde zbytečný, a hlavně - při držení kočáru v dešti za madlo jsem mokrá durch a vytvoří se mi tam vždy bazének natečené vody.
je fakt, že samotné ježdění v dešti je téměř vyloučeno, pokud chci jít s deštníkem - nehrozí..
pořizovaly jste prosím na kočár jinou pláštěnku aby seděla a bylo tam hlavně to okno na mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
16.7.13 13:49

@kittysha tak já mám taky tuto pláštěnku, zatím jsme ji nepoužili, ale jestli je to tak, tak to je průšvih… díky za upozornění, hned to při nejbližší příležitosti vyzkouším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
16.7.13 13:52

@kittysha Záleží, na jakou to chceš korbu, jestli na hlubokou nebo sportovní. Já měla na hlubokou univerzální od Emitexu a ta seděla perfektně a má i to okýnko. Bohužel, na tu sportovní je malá, takže jsem taky pořídila Multi v domnění, že bude sedět a je to katastrofa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
16.7.13 16:02

@ver0n1ka tajže emitex? a můžeš mi prosím poslat odkaz ať vím která to je? zatím používáme korbu - sporťák jsi teda jinak nevyřešila? vůbec mě nenapadlo, že to němčouři nemají vyřešené… i na samotném kočáru jsem našla pár věcí, že to musel vymyslet někdo, kdo v životě nejezdil s kočárem… smutné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
16.7.13 21:15

@kittysha Taky jsem z toho byla dost rozčarovaná, přesně jak píšeš, do němců jsem vkládala větší důvěru… ten sporťák zatím vyřešený nemám, taky čekám, jestli někdo poradí… na malý deštík mám tu Multi a větší liják holt budeme případně muset někde přečkat… A vůbec, co se týče toho sporťáku, tak tam je toho nevychytaného mnohem víc :,(
Tady je odkaz na tu Emitex pláštěnku: http://www.emitex.cz/…usive-cerna/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
16.7.13 22:19

@ver0n1ka ju, na tu jsem už taky koukala, možná se blbě zeptám - nevadí ta díra? já viděla u jiných pláštěnek, že to okýnko bylo na zip a dalo se zadělat… každopádně lepší než Multi:-)
o sporťáku zatím nechci slyšet, už teď se toho bojím vzhledem k nedokonalostem korby.. kočár jsme vzali hlavně kvůli snadnému vyndávání z konstrukce, což byla hlavní priorita, bohužel už bych volila jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
16.7.13 22:27

@kittysha Původně jsem se taky trochu bála, ale nakonec mi to vyhovovalo pro snadný přístup k miminku. Snad jen jednou to vadilo ve sněhové vánici, kdy fučelo všemi směry a sníh lítal i dovnitř, ale to jsem vyřešila přehozenou plínkou, jinak nám tam nikdy nenapršelo nebo tak něco.
Je fakt, že když srovnám pláštěnku třeba od Jane, tak to je jiná třída…
Ale mám i sluneční clonu ABC a ta je třeba super, prostě jak co ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí