Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S@Danča88 ano přímo od nich, přikládám foto, co mi paní poslala
Já jsem si tu vložku do sporťáku taky šila. Ty co se prodávají jsou dost krátké v oblasti nohou, proto je lepší jí ušít na míru. Zrovna v té části noh dal výrobce bílou
u barvy Lotus, nechápu jak to pak maminky udržují, špinavé od botiček ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli ABC design Viper 4S alespoň trochu houpe?
Zadní kola jsou odpružená, ale je pravda že polské kočárky pruží daleko více. Na druhé straně třeba oblíbený X-Lander nemá odpružení žádné a maminkám to nevadí. Záleží co hledáš
Nehoupe, ale osobně si myslím, že je to dobře. Dítěti vybuduješ návyk a pak nebude chtít spát normálně, dle mého. proto se vlastně houpací kočárky přestaly dělat. Ono to samotné drncání stačí. Když nestačilo, tak jsem jezdila přes pantofle a dítě bylo tuhý do pěti minut ![]()
@Niqitka my měly hlubokej kočár superhoupací, a malá žádnej návyk neměla, stejně se vždycky nejlíp vyspala doma v posteli, takže to je podle mě blbost, terénní kočár prostě houpací být musí, jinak z dítěte vytřeseš duši.
@koliba @Koblížek21 Naše dítě duši má a žádnou jsem jí nevytřásla
. Bydlíme na vesnici a jezdit jsem chodili do lesa
. Já si myslím, že tohle je spíš o pocitu maminky. Některá upřednostňuje houpací, některá natřásecí. Mě přijde, že Viper má v hluboký dost dobrou matračku, takže bylo vcelku jedno, že to s ní přímo nehoupalo. Ona to natřásání měla naopak ráda.
Ahoj, mám dotázek na všechn, kteří mají tento kočárek doma jako já. krom toho, že za měsíc užívání už přesně vím, co mi na něm vadí a na co bych si příště dala pozor (což jsem čekala, člověk to prostě musí mít najeto:-), chtěla jsem se zeptat, jak jste spokojené s pláštěnkou - multi? já z ní totiž neskutečně rostu:-((
nejen, že nemá okýnko na mimčo (což mi vůbec nedošlo, že tam nebude), ale postranní suchý zip mi přijde zbytečný, a hlavně - při držení kočáru v dešti za madlo jsem mokrá durch a vytvoří se mi tam vždy bazének natečené vody.
je fakt, že samotné ježdění v dešti je téměř vyloučeno, pokud chci jít s deštníkem - nehrozí..
pořizovaly jste prosím na kočár jinou pláštěnku aby seděla a bylo tam hlavně to okno na mimčo?
@kittysha tak já mám taky tuto pláštěnku, zatím jsme ji nepoužili, ale jestli je to tak, tak to je průšvih… díky za upozornění, hned to při nejbližší příležitosti vyzkouším ![]()
@kittysha Záleží, na jakou to chceš korbu, jestli na hlubokou nebo sportovní. Já měla na hlubokou univerzální od Emitexu a ta seděla perfektně a má i to okýnko. Bohužel, na tu sportovní je malá, takže jsem taky pořídila Multi v domnění, že bude sedět a je to katastrofa…
@ver0n1ka tajže emitex? a můžeš mi prosím poslat odkaz ať vím která to je? zatím používáme korbu - sporťák jsi teda jinak nevyřešila? vůbec mě nenapadlo, že to němčouři nemají vyřešené… i na samotném kočáru jsem našla pár věcí, že to musel vymyslet někdo, kdo v životě nejezdil s kočárem… smutné
@kittysha Taky jsem z toho byla dost rozčarovaná, přesně jak píšeš, do němců jsem vkládala větší důvěru… ten sporťák zatím vyřešený nemám, taky čekám, jestli někdo poradí… na malý deštík mám tu Multi a větší liják holt budeme případně muset někde přečkat… A vůbec, co se týče toho sporťáku, tak tam je toho nevychytaného mnohem víc ![]()
Tady je odkaz na tu Emitex pláštěnku: http://www.emitex.cz/…usive-cerna/
@ver0n1ka ju, na tu jsem už taky koukala, možná se blbě zeptám - nevadí ta díra? já viděla u jiných pláštěnek, že to okýnko bylo na zip a dalo se zadělat… každopádně lepší než Multi:-)
o sporťáku zatím nechci slyšet, už teď se toho bojím vzhledem k nedokonalostem korby.. kočár jsme vzali hlavně kvůli snadnému vyndávání z konstrukce, což byla hlavní priorita, bohužel už bych volila jinak..
@kittysha Původně jsem se taky trochu bála, ale nakonec mi to vyhovovalo pro snadný přístup k miminku. Snad jen jednou to vadilo ve sněhové vánici, kdy fučelo všemi směry a sníh lítal i dovnitř, ale to jsem vyřešila přehozenou plínkou, jinak nám tam nikdy nenapršelo nebo tak něco.
Je fakt, že když srovnám pláštěnku třeba od Jane, tak to je jiná třída…
Ale mám i sluneční clonu ABC a ta je třeba super, prostě jak co ![]()