ABC Design Viper 4S

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3249
31.1.13 20:16

M @Niqitka mně by taky právě měla přijít 2012 z druhý ruky, jsem teda zvědavá, malá do něj půjde tak za měsíc, v 11 měsících jestli bude tepleji, zatím je v hlubokým, ještě že má maxikorbu:-D mno, 3cm rezerva v devíti měsících, se mi moc velká nezdá, tak uvidíme no, snad do nějakých dvou let nebo dýl vydržíme, jsem zvědavá. Těžší že je, to nevadí, ono je to do terénu i lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
31.1.13 20:21

Jinak tedy my V4 máme..malému je 9m, do 7myl malý v hlubokém, pak šel do sporťáku, protože chtěl koukat co se děje kolem. Nepopírám, že je těžký…do kopce každé kilo dělá své. Ale je naprosto stabilní, barva se mi zatím neodřela a to ho skládám obden do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
31.1.13 20:23

Rovnou říkam, že ted je ji rok má 78cm cca (my jsme s manželem oba vysocí)a už ma hlavu na okraji. Ale když se mrkneš na většinu kočárku tak to tak maji taky. Jen co bych doporučila koupit si silikonový olej či něco takovýho a na kočárku vše promazat kola, brzdy atd. Hned to jezdí líp :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
31.1.13 20:25

@překvapení SOUHLAS taky neustále skládám do auta a obouchávam u vchodových dveří. njn ale drží :? 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
31.1.13 20:25

@Niqitka no co jsem to měřila na dýlku, tak mi to vyšlo i s tím pod nožičky stejně dlouhé jako u janéčka, za které jsem to vyměnila, takže délka bude asi u všech podobná. Jakpak je na tom ta šířka? Udávaj 33cm, janéčko mělo 35, je to takový rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
31.1.13 20:30

Změřila jsem to a je to 33-35cm. S tim bych si hlavu nelámala. Co mě na kočárku vadí, je to, že ta sedačka je potáhla slabou látkou a je dost tvrda. Šahala jsem na dorjan a ten to ma krásně vypolstrovane. No nevadi to ted tam mam fusak od emitexu, nabaleny dítě a pohoda. přišlo mi to tvrde no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
31.1.13 20:34

Koblížek: 33cm je správný údaj. Výška opěradla je srovnatelná s ostatními kočárky, když jsem kočár vybírala koukala jsem na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
31.1.13 20:35

@Niqitka jo? jejda, já někde našla, že je polstrovaná, tak uvidíme, kdyžtak tam ušiju vložku, to není nic, co se nedá řešit. Ten rozměr teda o tolik menší není, no fakt jsem zvědavá, mám teď dorjana spring cool, bez otočných kol, tak tamto snad těžší nebude, a předpokládám, že s těmi otočnými koly se bude aspoň líp jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
31.1.13 20:36

@překvapení dík, já právě když už čtu nějakou kritiku, tak že je malý sporťák, no snad to proti tomu Janečku nebude takový rozdíl, ještě začnu litovat, že jsem ho pustila, když mně začlo vadit, že bych na malou neviděla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
31.1.13 20:58

Jeslti si měla kočárek bez otočných kol, tak tohle pro tebe bude super jízda, dej pak vědět, zajíma mě jeslti se bude líbit a vyhovotat :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
31.1.13 21:06

Určitě, sama jsem zvědavá:-D Bobeš už je slonička, tak snad to utáhnem:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
31.1.13 21:33

Ja jsem vymenila viper 4s za jane slalom kvuli sirce a delce sedacky, vaze kocarku. Jinak ma strasne vyhod a nestabilni rozhodne neni! Je to tank, projede vse a bez skrabance!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
1.2.13 07:04

@Koblížek21 Já musím říct, že když jsme přesedlali z Viper 4S do Slalomu (bez otočného sezení), tak jsem musela použít pro syna tu zmenšovací vložku = polštářek, jinak mi v něm plandal. On je možná Slalom ložnou délkou stejný, ale je rozdíl, zda je to v zádové opěrce nebo v nožičkové opěrka + sedací části. Radši kratší nožičková opěrka a sedací část, ale delší zádová opěrka. Ve Viper mi brečel, protože mu vadil úzký prostor a to mu bylo 9měs. Hlava mu končila u opěrky hlavy těsně a to jsme měli v té době menší dítě (než dle tabulek). Jinak jsem s ním projela vše - pole, polní cestu, parky, město. Fakt bezvadně sedí na cestách a v terénu, jen po složení je strašně velký, nám zabral celý kombik na délku, ani plato jsem nemohla zatáhnout. Jelikož je sporťák obracecí, tak velikostně po složení vyjde jako korba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
2.2.13 10:17

Přesně tak, včera jsem ho poprvé dávala do kombiku a měla jsem co dělat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
2.2.13 12:25

No, větší než ten náš starej DorJan snad nebude, a ten jsme do auta narvali i se psama:-D a to kombíka nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí