ABC Design Viper 4S

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1312
22.11.12 15:24

Já jsem teda teď jen tak rychle naťukla do internetu a vyjeli mi cca. kolem 6tisíc. Za těch 3,5 většinou prodávaj jen sporťák. Mám ten samej + doplňky a na jaře bych ho chtěla zkusit prodat nejmíň za těch 6tis. Uvidím jak se to teda bude pohybovat. Každopádně jestli na to prodání až tak nechvátáš zkusila bych vyšší cenu. U mě to bude tak, že čím dráž ho prodám, tím budu moc víc vybírat z golfek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
22.11.12 15:35

Díky za odhad, zatím nechvátám, na další mimino není ani zaděláno :lol: Samozřejmě čím víc, tím líp:-) Já jinak byla s kočárkem moc spokojená (máš recht, že ten sporťák mohl být širší, ale to je asi dost problém trojkombinací)
Stěhovali jsme se mimo Prahu a potřebovala jsem rychle řešit snadno transportovatelný sporťák/golfky, jezdím hodně vlakem a bariérovým autobusem :zed:, nakonec jsem pořídila Inglesinu Espresso. Takže mladej nakonec od sedmého měsíce jezdil v Inglesině naležato, dokud se neposadil. Viper sporťák jsme měli akorát na horách, kde byl super, teď už je syn v krosně a v létě pošlape po svých :D Kdybych věděla, co vím teď, tak do žádné trojkombinace nejdu. Teď pořídím houpací klasiku s velkou korbou a pak poputuje (budoucí :) mimino rovnou do inglesiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mozeček47
1.12.12 13:56

Ahojky maminky,
máme doma kočárek Viper 4S a právě nastal čas dát naší malou do golfky ale zjistili jsme že nevíme jak jí tam máme dát a dobře zajistit, poradí někdo??Popruhy na připoutání tam sice jsou ale ta část co je na ramínka je nějak moc vysoko, tedy malá tam ramínkama nedosáhne :,(
Nemohl by někdo třeba poslat foto jak tam to malé má být upnuté??
děkuji vám :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1267
1.12.12 14:45
@mozeček47 píše:
Ahojky maminky,
máme doma kočárek Viper 4S a právě nastal čas dát naší malou do golfky ale zjistili jsme že nevíme jak jí tam máme dát a dobře zajistit, poradí někdo??Popruhy na připoutání tam sice jsou ale ta část co je na ramínka je nějak moc vysoko, tedy malá tam ramínkama nedosáhne :,(
Nemohl by někdo třeba poslat foto jak tam to malé má být upnuté??
děkuji vám :mavam:

Já jsem si popruhy přešívala, protože byly moc široké a byla až přes ramínka. Jinak nám určitě také neseděly pásy na ramínkách, ale syn byl někde pod pásy (foto určitě tady někde bude), ale neboj, za pár měsíců budete muset pásy dát o stupeň výše :) jak ty děti rychle rostou. Já bych se tím netrápila, pokud dokážete dítě upnout, tak bych ho zapnula. Stejně je nyní ve fusaku, takže je to hodně vypodložené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.12.12 15:09

Ahojky, chystam se taky koupit tento kocarek, muzete mi prosim jen rict, do kolika kg je korbicka na miminko? Mne nekdo postrasil, ze kupoval podobnej a ze byl snad jen do 5 kg, tim padem nemely kocar od 2 mesicu miminka, museli si pujcovat starej..diky vsem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
7.12.12 15:17

@Lindii To jsem ještě neslyšela, vůbec netuším, že korba má svojí nosnost…možná je omezená na více kilo, ale dle mého 5kg je kravina…Já vozila v korbě 10měs. syna a měl kolem 8-9kg a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.12.12 15:20

@Wikky no ja prave netusim, napsala mi to jedna pani, abych si na to dala bacha, cekam prvni dite a tak nemam zkusenost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
7.12.12 15:45

@Lindii 5 kg je určitě blbost :) na netu jsem našla že má nosnost do 15 kg :palec: :palec: Malá má ve 2 měsících necelých 5 kg tak nevím v čem by přes zimu jezdila :mrgreen: A pamatuji si, že mi prodejce říkal, že pokud budu mít velké dítě tak na konci zimy můžu dát sporťák (do lehu) a na jaro zase hlubokou korbu. Takže to nemůže být jen do 5 kg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.12.12 15:49

@Danča88 ok super, diky za postreh :mrgreen: :potlesk: :palec: mne se hrozne libi a cetla jsem na nej prevazne chvalu, bydlime na horach, cili i do terenu super. po Vanocich jdu do nej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
31.1.13 19:31

Mamči co máte Vipera doma, máte už zkušenosti se sporťákem? právě jsem si ho objednala pro malou, je opravdu tak malý? Potřebovala bych v něm vydržet co nejdýl, golfky už pak pořizovat nechci, jsme pořád někde v terénu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
31.1.13 19:50
@Koblížek21 píše:
Mamči co máte Vipera doma, máte už zkušenosti se sporťákem? právě jsem si ho objednala pro malou, je opravdu tak malý? Potřebovala bych v něm vydržet co nejdýl, golfky už pak pořizovat nechci, jsme pořád někde v terénu…

Shodou okolností jsem dnes byla venku s kamarádkou co má tento kočár, já mám X-lander XA 2011, chtěla jsem si hned Viper 4S vyzkoušet a byla jsem překvapená, za 1. je těžký, 2. od X-landru je nestabilní, strašně nahoře, 3. při častém skládání se dře barva. Celkově jsem s ním nebyla vůbec spokojená. Po dnešním vyzkoušení bych si ho nikdy nekoupila. Škoda, vypadá moc hezky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
31.1.13 19:56

@MíšaČK a to měla trojkolku, nebo čtyřkolku? Ta čtyřkolka snad nestabilní ani být nemůže, nebo opravdu jo? skládat zas tak často naštěstí nebudu, a že je těžký, to ani tak nevadí, spíš mi šlo o tu velikost sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
31.1.13 20:13

@Koblížek21
my tenhle kočárek máme a nesouhlasím s reakcí MišaČK, ten kočárek je rozhodně stabilnější než polský xlander. To nemyslim nikterak zle, ale 4s neni nestabilni už jen díky váze. Je trošičku těžší, to by bylo tak jediné co bych kočárku vytkla. Aspon člověk posiluje :D
Skládá se jednoduše a k žádnému sedření barev nedochází. my máme klasickou konstrukci bez barvy. Hlava nam v té sedačce končí tři cm pod opěrátkem- nebo tedy v 9měsících. Ted má fusak čepku, tak se to neda posoudit. Malý mi nepříjde za mě super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
31.1.13 20:13

Jo máme čtyřkolku kolekce 2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
31.1.13 20:16
@MíšaČK píše:
Shodou okolností jsem dnes byla venku s kamarádkou co má tento kočár, já mám X-lander XA 2011, chtěla jsem si hned Viper 4S vyzkoušet a byla jsem překvapená, za 1. je těžký, 2. od X-landru je nestabilní, strašně nahoře, 3. při častém skládání se dře barva. Celkově jsem s ním nebyla vůbec spokojená. Po dnešním vyzkoušení bych si ho nikdy nekoupila. Škoda, vypadá moc hezky. :nevim:

ahojky, můžu se zeptat v čem nebo jak ti přijde V4 nestabilní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí