ABC Design Viper 4S

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1267
13.9.12 11:15
@kellyska
počkej, vybereš, odvozíš hlubokou korbu a budeš hledat další kočárek nebo alespoň golfky… je to nikdy nekončící příběh :lol: a když to nebude kočárek, tak to bude autosedačka, odrážedlo, kolo atd… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kellyska
13.9.12 11:27
@Wikky píše:
@kellyska
počkej, vybereš, odvozíš hlubokou korbu a budeš hledat další kočárek nebo alespoň golfky… je to nikdy nekončící příběh :lol: a když to nebude kočárek, tak to bude autosedačka, odrážedlo, kolo atd… :mrgreen:

BINGO!! Teď se zase začínám nervovat u sedačky.. páč někdo řekne, že vajíčko je stejně na nic - kor u mě.. mimčo čekáme koncem října, takže nějaký vyndávání a nočení ve vajíčku někam, třeba běhat do marketu s ním moc nechci, aby se tam nezpotil a pak nenastydl, to ho radši nechám jen ve fusaku a přenesu :) takže jsem přestala řešti adaptéry a podobný blbosti.. tak fajn, mám koupit od 0 - 18?? A jakou.. tyo čím víc recenzí, tím větší mám hlavu!!! :/

• Citovat
  • Upravit
1312
13.9.12 11:55

Proč by jako vajíčko mělo být na nic? Nějak jsem to nepochopila. Dyť je to kůli bezpečnosti do auta a né kůli nošení po supermarketu.
Jinak my vybírali podle testů kvality a bezpečnosti. Né podle recenzí uživatelů. A autosedačku na kočár využíváme hojně. Vlastně s ní jezdíme nakupovat pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kellyska
13.9.12 12:35
@Ajuše píše:
Proč by jako vajíčko mělo být na nic? Nějak jsem to nepochopila. Dyť je to kůli bezpečnosti do auta a né kůli nošení po supermarketu.
Jinak my vybírali podle testů kvality a bezpečnosti. Né podle recenzí uživatelů. A autosedačku na kočár využíváme hojně. Vlastně s ní jezdíme nakupovat pořád.

Nemyslela jsem to tak, že je na nic.. Ale spíš v mým případě, vzhledem k tomu, že budu nosit miminko přes zimu. Mít jarní miminko, kde ho přes léto je v tomhle případě trošku jiný. A nemyslím jen recenze uživatelů, ale i odborné. Já vajíčko na kočárku moc nevyužiju, když bydlíme na horách a i jakýkoliv kousek mimčo přenášet z auta dovnitř v nějaký zimě a fujavici si neumím představit. Navíc ze zkušenosti ostatních vím, že i když je to vajíčko vhodné až cca do jednoho roka, někdy se stane, že už po půl roce je pro miminko malé. Takže koupit ho a cca za půl roku prodat?? Navíc přes léto se to ještě dá, ale v zimě, když bude hodně oblečné a tahat ho někam, kde každý posmrkává, z tepla do zimy.. nevím no. Myslím, že se radši zařídíme tak, že taťka doma mimčo pohlídá a na velký nákup si pojedu sama.
Jsem protě teď na vážkách a přikloňuje se k tomu, že koupíme rovnou autosedačku 0 - 18, už mám dvě vyhlídlé a v testech dopadli jedničkově… ale byla to jen reakce na to, jaký je to věčný kolotoč, když nechcete koupit nic aušusovýho a nekvalitního.

• Citovat
  • Upravit
1312
14.9.12 12:01

Mě naopak přijde, že zimní miminko se do vajíčka musí vejít dýl. Protože teď ho tam budeš mít v nějakým fusaku nebo tak a potom už ne. U nás je to naopak. Ale jasný, každý na to má jiný názor. Nám se teda nenarodilo žádný malý mimčo a teď v 5ti měsících bych řekla, že do toho roka, jí to vajíčko nejspíš vydrží. Já jsem teda ty sedačky co popisuješ ty u nikoho neviděla, takže nevím na jakém jsou principu. Zřejmě taky mají nějakou novorozeneckou vložku nebo tak něco. Ale to má právě i vajíčko. Každopádně to nemůžu posoudit. Ale přijde mi trošku divné, že to má ochránit třeba 2,5km mimčo a pak mnohem větší dítě. Tedy jestli jsem to pochopila správně. Každopádně bych vyhledávala podle testů ADAC ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
14.9.12 13:10

My jsme včera na 10měs. přesedlali do vajíčka- jsme listopadový a ještě má cca 8cm rezervu u hlavy ve vajíčku, takže by tam vydržel. Musím říct, že vajíčko využíváme min. 3× týdně. Ze začátku jsem to na cestu k doktorce a kyčle (tam je člověk ze začátku snad pořád). Pak na nákupy, návštěvy, výlety…všude člověk potřebuje autosedačku. Pokud budeš mít 0-18kg, tak je to také řešení, ale myslím, že pak budeš ale muset všude tahat i na malou chvíli kočárek. Záleží, zda jsi z města či vesnice…ve městě vše oběhneš s kočárkem..navíc malé dítě se do sedačky připevněné na pevno v autě špatně kurtuje. Ono stačí vajíčko a to si to člověk doma může nachystat. Já používala ze začátku od Emitexu zavinovačku do autosedačky a pak na jaře už jen deku a vrstvila jsem jí. Nechtěla jsem dítě moc oblékat, aby se mi nezpotilo v autě a v obchodě. Vrstvení dek je lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.9.12 10:35

dotaz

Ahojky chtěla bych poradit s barvou. Chci si objednat kočárek Viper 4S 2012,ale pořád se neumím rozhodnout jestli objednat barvu hnědou nebo klasiku černou. Černý jsem viděla naživo v Polsku v kamenném obchodě, ale nevím jak bude vypadat ta hnědá. Nemáte ho některá? Můžete mi poradit? Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
18.9.12 11:18

Viděla jsem černý v obchodě, ale zajímal by mě ten černý v kombinaci s bílou a hnedý jsem viděla teď ve městě a vypadal moc pěkně, ale byl to hluboký, sporťák jsem neviděla.
Já bych zase chtěla tu barvu lotus, ale nikde jsem ho neviděla. Nemáte ho někdo, že by jste mi napsal co a jak. Jak už jste psaly před tím, pochopila jsem, že ty tmavé barvy (černá a hnedá) se hodně šisují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.9.12 11:54

Ten kočárek v barvě lotus jestě není nikde na prodej, taky by se mi líbil, ale kdoví kdy přijde na český trh.. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
18.9.12 12:00

Včera jsme objednávali kočárek v barvě safari (hnědá) a dle informací prodejce by měly do ČR dorazit kočárky v barvě safari a v barvě lotus koncem září.

Příspěvek upraven 18.09.12 v 12:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.9.12 12:04

A odkud jste kočárek objednávali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
18.9.12 12:09

@berushka29 Kočárky Davídek Olomouc. Mají i e-shop. Co jsem se dívala, tak kočárek v těchto barvách ještě na stránkách nemají. My jsme ho objednávali při osobní návštěvě, ale určitě by Vám ho na dotaz „zabůkovali“ taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
18.9.12 12:22

Ahojky, tak já se s vámi podělím taky o zkušenost s Viper4S. kočárek nemá odpružení žádné, takže na kočičích kostkách nebo hrbolatém povrchu dítko uvnitř skáče..ale to si musí každý zvolit sám podle terénu do kterého bude vyrážet, nám to nevadí. Na jízdní vlastnosti a ovladatelnost si vůbec nestěžuji, je trošku těžší, ale zase o to stabilnější. To, že nepéruje má své výhody i nevýhody..malý není zvyklý na usínání drndáním, takže nám usne i v zaparkovaném kočárku bez toho, abych pořád drndala.
Co mě opravdu vyděsilo je vyšisovaná korbička po dvou měsících(celá černá), volala jsem do ABC designu a tam mi řekli, že mám reklamovat kočárek po prázdninách, protože jsou dovolené a mají toho moc a nestíhají. Zároveň mi pán sdělil, že mají asi 6stupňů vyšisování a že vyšisovaní je normální a reklamace se na to nevztahuje. Neřešila jsem to s ním po tel a půjdu na konci tohoto měsíce kočár reklamovat, neboť půjdeme do sporťáku. U nás je vidět vyšisování hlavně v tom místě jak je přehyb na tu slídu na boudičce, jak mívám danou dolu kvůli tomu aby mimčo vidělo ven. Jinak jsme i 2× píchli a duše šla vyndat na opravu v poho ven, takže za mě jinak kočár ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
18.9.12 12:25
@berushka29 píše:
Ahojky chtěla bych poradit s barvou. Chci si objednat kočárek Viper 4S 2012,ale pořád se neumím rozhodnout jestli objednat barvu hnědou nebo klasiku černou. Černý jsem viděla naživo v Polsku v kamenném obchodě, ale nevím jak bude vypadat ta hnědá. Nemáte ho některá? Můžete mi poradit? Děkuji ;)

jinak ta hnědá je taky moc hezká, je to matná čokoláda :-) uvažovali jsme na jaře který, zda hnědý či černý. Nakonec vyhrál černý, že se mi do toho hodí jakékoliv doplňky :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.9.12 12:28
@Lette píše:
@berushka29 Kočárky Davídek Olomouc. Mají i e-shop. Co jsem se dívala, tak kočárek v těchto barvách ještě na stránkách nemají. My jsme ho objednávali při osobní návštěvě, ale určitě by Vám ho na dotaz „zabůkovali“ taky.

Už jsem jim do obchodu psala, tak budu čekat co mi odepišou. Jinak díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4