ABC Design Viper 4S

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
allowik
30.1.12 14:26
překvapení píše:
allowik: jak jsi vysoká prosím? řeším pořád to ovládání do těch obrubníků :-( jde ti to v poho?

Já mam 172cm a jak jsem psala výše, tak kočár je těžší než jsem čekala a zvednutí je taky těžší, ale já zase chtěla radši stabilitu, než nějakou odlehčenou verzi, takže já s tim počítala a ve finále mi to nevadí. Záleží na tobě. Nejlíp se to zvedá, když je rukojeť v nejvyšší poloze, což je jasný - větší páka. Ale jak jsem psala, stačí si zapřít nohu o kolečko a vzít za rukojeť a hned to jde snáz :palec: V tomhle já problém opravdu nevidím…kort ty starý obrubníky už moc nejsou…my tu máme u nás třeba ty nový chodníky, jak maj zapuštěný ty obrudníky tam, kde se přechází…
Já bejt tebou, tak si zajdu znovu do prodejny a pořádně to ještě prozkoumam. Ten kočár je fakt super, ale kdyby ti tohle dělalo problém, tak bys na něj zbytečně nadávala a to by byla škoda ;)

• Citovat
  • Upravit
255
30.1.12 15:03
allowik píše:
napoleon píše:
allowik píše:
Tak jsem zjistila, že mam už tu novou kolekci - 2012 :mrgreen:
Nemáš představu, jestli se něčím liší? Tedy kromě toho, že nemá moskytiéru v nánožníku:D

No tak já viděla 2011 pouze jednou, ale pokusim se…

V korbě bych viděla teda hlavní změnu v tý síťce, že tam není, barvy nepočítam. Paní se mi snažila uklidnit, že v týhle nový kolekce je korba větší, já nevim kolik měla 2011, ale tuhle jsem měřila a má 78cm na dýlku, u hlavy je rozšířená, tam má 34cm a u nožiček užší, tam má 30cm. Ten kryt nahoře na síťce to má pořád stejnej, poloha střechy buď nahoře nebo dole, víc poloh nemá, ale vim že stará kolekce to taky neměla. Víc mi nenapadá…

Sporťák, tam změna jedna je, ale tu ti nedokážu popsat, zkusim to najít na obrázku někde - viz. obr
Jinak jak všichni píšou, že na nové kolekci je hezčí střecha, tak z toho já jsem měla největší strach (a proto jsem chtěla 2011), že tam bude jen ta malá sluneční a nic víc. Takže střecha je naprosto stejná u obou kolekcí, zase je odepínací, takže se z ní udělá ta malá letní, je to na zip a jde to snadno…
Víc mi nenapadá, spíš se zeptej, jestli tě něco napadá a já půjdu omrknout ten novej :mrgreen:
 http://img687.imageshack.us/…/viperuy.jpg

EDIT:
K tomu obrázku, já si nejsem jistá, jestli to ta 2011 měla ve výbavě, nebo je to nějaká část, která se může dokoupit i ke 2012. Mně to tam teda nechybí a nebudu dokupovat, i kdyby to šlo, přijde mi to naopak nepraktický, když tam bude dítě sedět, aby se mu to dotýkalo hlavičky…

Jů, díky za rešerši :lol:
Takže největší rozdíl je opravdu v té barvě…
Co se týče té podivné „stříšky“ u sedáku sportovního kočárku, tak máš pravdu, 2011 to má. Zatím jsem nepřišla na to, k čemu je to dobrý - jedinou výhodu vidím v tom, že chrání prcka před chladem shora - dávám ho do sporťáku do úplného lehu a možná by tam horem mohlo foukat - ale je to jen teorie :lol: Naštěstí to jde jakoby ohrnout dozadu, ale jenom pokud je sporťák v jiné poloze než v lehu, tak to tolik nezavazí. Škoda že trochu neubrali na hmotnosti, jinak je to super kočár :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
30.1.12 15:26

napoleon
Nemáš zač…
Je pravda, že váha by mohla bejt nižší, teď jde o to, jestli by byl potom furt takovej bytelnej, jako teď - mně se to právě hrozně líbí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
amp
1.2.12 12:30

Ahoj.
Mohl byste mi někdo změřit rozměr od spodku hluboké korbičky zhruba svisle k hornímu okraji košíku? Chtěla bych vědět, jaký je prostor mezi korbičkou a košíkem. Nikde jsem to nenašla. Potřebovala bych vědět, jestli tam dám batoh s věcma pro děti, u řady kočárků ho tam, díky malé rozteči, vůbec nedostanu.Díky.

• Citovat
  • Upravit
255
1.2.12 13:31
amp píše:
Ahoj.
Mohl byste mi někdo změřit rozměr od spodku hluboké korbičky zhruba svisle k hornímu okraji košíku? Chtěla bych vědět, jaký je prostor mezi korbičkou a košíkem. Nikde jsem to nenašla. Potřebovala bych vědět, jestli tam dám batoh s věcma pro děti, u řady kočárků ho tam, díky malé rozteči, vůbec nedostanu.Díky.

Nemám tu metr, ale dávám tam 40 litrový batoh, když jdeme na plavání. Vejde se perfektně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
2.2.12 10:30
amp píše:
Ahoj.

Měřeno z tý strany kde je rukojeť, na druhý straně je tyč…
Od korby k hornímu okraji koše je to skoro 23cm, do vnitřku koše je to 36cm a šířka konstrukce je 41cm :palec:

• Citovat
  • Upravit
3
3.2.12 13:22

Ahojky,dotázek pro ty co ho již máte.Jak je to s polohováním u sporťáku je to plynulý že si to můžu zastavit kde chci nebo to je odstupňovaný.(na jakym principou se to dá teda polohovat ? :) ) Zatím jsem nikde neviděla osobně jinak bych si to samozřejmě zkusila :lol: předem děkuji moc za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
3.2.12 13:38
Lokos6 píše:
Ahojky,dotázek pro ty co ho již máte.Jak je to s polohováním u sporťáku je to plynulý že si to můžu zastavit kde chci nebo to je odstupňovaný.(na jakym principou se to dá teda polohovat ? :) ) Zatím jsem nikde neviděla osobně jinak bych si to samozřejmě zkusila :lol: předem děkuji moc za odpověď :)

Má to několik daných poloh, ale nedělá to žádný sekání nebo tak, že by to škubalo s dítětem, jde to plynule, ale pouze do tich poloh co si to „pamatuje“ - sice si teď připadam jak debil, co to neumí vysvětlit, ale snad to chápeš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3
3.2.12 13:43

V pohodě chápu, já jen že třeba u Espiro enzo evo je třeba přezka která se povoluje nebo utahuje a zastavíš si to kde chceš nic přednastavený nemá :) taky nevím jetsli jsem to vysvětlila srozumitelně, to utahování či povolování mi přijde podobný jak u batohu u popruhů… :) každopádně díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
3.2.12 13:45
Lokos6 píše:
V pohodě chápu, já jen že třeba u Espiro enzo evo je třeba přezka která se povoluje nebo utahuje a zastavíš si to kde chceš nic přednastavený nemá :) taky nevím jetsli jsem to vysvětlila srozumitelně, to utahování či povolování mi přijde podobný jak u batohu u popruhů… :) každopádně díky moc :)

Jojo, já věděla co myslíš, to má i x lander xa na ten popruh…
Já to zatim ozkoušený nemam, ale stejně mi přijde, že to dítě buď sedí a nebo leží - mně by stačily dvě polohy :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3
3.2.12 14:51
Jojo, já věděla co myslíš, to má i x lander xa na ten popruh…
Já to zatim ozkoušený nemam, ale stejně mi přijde, že to dítě buď sedí a nebo leží - mně by stačily dvě polohy :mrgreen: :mrgreen:

tak my čekáme prvního prcka tak tyhle zkušenosti nemám takže díky :) spíš než že bych ale chtěla hodně poloh mi šlo o to aby když mi prcek usne třeba v sedě jestli to jde dát do lehu aniž bych ho vzbudila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
3.2.12 15:47
Lokos6 píše:
tak my čekáme prvního prcka tak tyhle zkušenosti nemám takže díky :) spíš než že bych ale chtěla hodně poloh mi šlo o to aby když mi prcek usne třeba v sedě jestli to jde dát do lehu aniž bych ho vzbudila :lol:

My taky čekáme prvního :palec:
Jo jde to dát plynule dólů, zmáčkeš (držíš) tu kovovou tyčku a dáš si to kam chceš, až dólů nebo jen do těch pololehů…

• Citovat
  • Upravit
Nikuše
18.2.12 14:12

Zavinovačka

Kristinko,moc se mi líbí ta růžová zavinovačka v kočárku,kde se dá sehnat? To není Lodger Wrapper,že?

• Citovat
  • Upravit
Nikuše
18.2.12 14:14

Zavinovačka

KristinaO píše:
A ještě jedna

Kristinko,moc se mi líbí ta růžová zavinovačka v kočárku,kde se dá sehnat? To není Lodger Wrapper,že?

• Citovat
  • Upravit
Nikuše
18.2.12 14:19

Sporťák

Ahoj všem, zarazila mě tvrdost sedáku ve sporťáku.Jak to řešíte? Vedle stál X lander a byl nesrovnatelně měkoučko vypolstrovaný. Všimly jste si toho? 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4