Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S@danielacap píše:
Je to docela široké, my máme Mutsy šírku s kolečky 62cm. Měli jste někdy problém s projetím někde v obchodě u kas atd??
já se jednou kousla ve schlecker drogerii u kasy. ale projela jsem jinudy. pak nevjedu do školky, pokud neotevřu druhé křídlo, .. v hotelu modrava na šumavě taky musím otevřít 2.křídlo dvěří ![]()
jinak jsem tolik problémů neměla..
speedi má 67cm.
@Nataša píše:
to určitě ne, nepřepsala jsi se? není to 67?Quinny je hodně široký a má 67cm! 87 je většinou u dvojčecích kočárků…:)
No jooooo
Mi nejak preskocila cisla. Mas pravdu, je to 67cm. Diky!!!
Tak už nám přišel Viper 4S, kolekce 2012. Kočárek jsem právě zajela. Je dobrý korba je širší a delší než u Mutsyho, jde složit i s korbou (u hlavy je širší, překvapilo mě, kolik tam má prcek ještě místa (4,5m). Je o trochu lehčí než Mutsy. Sporták při posazení proti směru má jinak těžiště, takže se s kočárkem hůře manipuluje – zvedá na obrubník (asi jde jen o zvyk, mají to všechny kočárky), ale po směru je to jako s korbou. Složit se dá i se sporťákem po směru, proti směru jsem nezkoušela (prý nejde). Má pojistku (poutko) jako pojistku proti rozložení a šířka zadních koleček je 62cm (nejširší rozměr).Nánožník na korbě by mohl být vyšší, ale jinak perfektně sedí. Musím říct, že to Němci mají dost vymakané, lepší než Holanďani u Mutsyho. Měla jsem si ho pořídit hned. Takže za mě doporučuji.Terén zvládá krásně, má zadní odpružení, je to zná, při pohybu se kočárek zhoupne v konstrukci. Do města a malého prostoru jsou otočná kolečka super.
Ahoj Danielacap, můžu na Tebe mít dotaz? Objednávala sis k Viperovi i tu jejich přebalovací tašku? Oni mají tuším 2. 1 (http://www.malvik.cz/…Classic-2012) jsem viděla naživo a ta se mi vůbec nelíbila, měla takový divný zapínací systém (na zip se samými zákrutami, zip se zasekával a vím, že bych se u toho akorát vztekala, když by mi taška nešla jednoduše zapnout a rozepnout a rychle by letěla do popelnice). A pak mají druhou (http://www.malvik.cz/…Fashion-2012), akorát nikdo ji nemá nikde na skladu a na internetu jsem nenašla žádný pořádný popis a fotky. Nemáš ji náhodou Ty? Mohla bys mi ji, prosím, změřit a popsat, co v ní všechno je, jaké má zapínání, kapsy atd.? Děkuji předem. ![]()
@LuuccaS Bohužel já tašku od nich nemám, mám svojí od Mutsy a od DM Babylove. Mutsy nevyužívám, nevyhovuje mi jen jedna hlavní kapsa a vše uvnitř. V drogérii DM jsem si pořídila tašku od Bybylove, celočernou za 500Kč (se slevou věrného zákazníka přes kupony za 350,–). Jsem s ní spokojená. Já zatím s korbou vozím tašku na madlu přehozenou jen tak na volno. Se sporťákem zatím netuším. Origo tašky od ABC jsem neviděla, ale vím, že na ně nadávali. Já mám popřípadě háky od JJ Cole http://www.babypark.cz/…y-ke-kocarku, na ty se dá taška krásně připnout. Tašku chce opravdu vidět naživo, jak, kde a kolik má kapes. Např. Mutsy stála 1200Kč a je mi k ničemu.
Nemáte náhodou někdo do Viper 4S vyzkoušenou nějakou vložku do sporťáku. Zatím jezdíme v korbě, ale už uvažuji, že pro pohodlí dítětě pořídit ze začátku vložku. Do korby ho zatím dávám do jarního fusaku. Díky za tipy.
Nekupoval jste nekdo ke kocarku slunecni clonu? Zacinam o ni uvazovat a nevim jestli brat od abc nebo nejakou univerzalni.
Dle data narození mimča předpokládám Ajuše, že na korbu. My jí nemáme, také jsem o ní uvažovala nebo o slunečníku. Ale už to asi necháme být a půjdeme brzy do sporťáku. Prcek chce vidět. Jinak trošku svítí bočními okénky u korby, ale já to řeším plenou, kterou tam zastrčím, alespoň mi pak nelétá z boudy pryč, když svítí sluníčko.
Jo presne tak, na korbu. Ale co jsem koukala mela by pak jit i na sportak. Taky pouzivam zatim plenu, ale kdyz fouka neni to uplne idealni
.
@Ajuše , u hluboke korby jsem to resila plinkou a pak na sportak kupovala clonu tuto http://www.slune-cz.cz/…shade-maker/
Upevneni byl trosku hlavolam, ale nakonec se zadarilo
Cloni pekne, ale na uplnu leh nestaci ![]()
Co muzu poradit, tak clonu nekde vyzkouset, jak dobre cloni a jak ji lze pridelat na konkretni kocar.
Příspěvek upraven 30.04.12 v 21:39
Ahoj holky, dnes jsem byla v obchodě a říkal prodavač, že celočerný a ještě jeden (zapomněla jsem která barva) se momentálně doprodávají a na skladě budou až v červnu nebo červenci, takže si ho prý máme objednat radši už teď, abychom pak 2 měsíce nečekaly. Manželovi se spíš líbil Jané Muum, jak je krásně lehký a skladný, ale zase má plastová kolečka, takže do terénu nic moc ![]()
Musím napsat svůj postřeh po cca 3měs. provozu Viper 4S. Synovi je 7,5měs. a ještě se krásně vejde do korby. Myslím, že ještě spaní přes léto v korbě dá. Jelikož si už ale začíná sedat, tak se bojím, aby mi nevypadl. Sporťák je již pořádně odzkoušený. Na dovče zvládl neskutečný terén v podobě polních a turistických kamenných cest. Pořídili jsme si z Lilinka. com sluneční stříšku a je super. Na syna nesvítí, když leží. Už nemusím přehazovat plenu přes boudu. Takže doporučuji! Kočár zatím za 1*
Úplnou náhodou jsem narazila na diskuzi o tomto kočárku.
Už dlouho hledám něco do terénu s otočnou sedačkou
Mohl by mi někdo prosím změřit celkovou ložnou plochu sporťáčku? A šířku sedací a zádové opěrky???
Moc díky!!!
@Wikky píše:Diky moooc! Jsem vysoka 176cm a zadny tintitko nejsem
@Janča1212 Zítra ti to přeměřím, dnes už to asi nedám.