Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S@kellyska píše:
Zdravím všechny!! Moc jsem se začetla do týhle diskuze a těší mě, že až na tu velkou váhu všechny ABC design chválíte. Jsem totiž pořád na vážkách a nevím, zda se rozhodnout pro x-lander nebo ABC.. u ABC mě totiž děsí jedna skutečnost..
Vy tady sice chválíte, jak je velká bouda, ale mně u těch sporťáků připadá pořád dost malá. A vzhledem k tomu, že bydlíme na horách a připravuju se na pořádný chumelenice, bojím, že až bude malému rok a budem drandit ve sporťáku, nebude tam pořádně schovaný.. jasně, použijeme slídu, ale stejně.. nebo se mi to zdá?? U x-landerů mi totiž přijde o poznání větší..
Já řešila úplně to samé, X lander XA x X lander Move x ABC Viper S4. Nakonec mám Viper a opět koukám, že bych vyměnila za úplně jiný. Ale to je normální, máme už 4 kočárek. Rozmlsala jsem se přes léto širokými a lehkými golfkami
což na horách není moc možné. Takže nyní i když jsem spíš odpůrce trojkolek, o jedné uvažiji… ![]()
Joo to já taky trojkolku ani za nic.. do kopců ve sněhu by mi to jen stěžovalo jízdu. Ale prostě jsem na vážkách.. U modelů Viper 2011 se mi moc nelíbí sporťák, ta bouda mi naopak přijde až šíleně ohromná a taková.. no doslova bouda. Ale u těch letošních mi přijde naopak dost malá???
@kellyska píše:
U modelů Viper 2011 se mi moc nelíbí sporťák, ta bouda mi naopak přijde až šíleně ohromná a taková.. no doslova bouda. Ale u těch letošních mi přijde naopak dost malá???
Bouda je úplně stejná jak u 2011 tak i u 2012…ta zadní část jde odepnout ![]()
A velkou boudu oceňuju, jak na vítr, tak na slunce…
Hlavně je bouda překlápěcí, což je super. Dost využíváme při sluníčku, větru…
Aha teď jsem to konečně pochopila.. to je pak ta bouda při ležení taková jak krychle.. to se mi právě na tom moc nelíbí
tak ještě to promyslím.. díky!
Ahoj holky,
taky uvažujeme o koupi tohoto kočárku, jen jsem se chtěla zeptat, když jsem viděla v obchodě sportovní verzi, zdálo se mi, že mezi zádovou opěrkou, kde dítě sedí a boudičkou je hrozně místa. Bojím se, aby tudy na mimi netáhlo. Jaké máte prosím zkušenosti, jste se sportovní verzí spokojeni?
Hluboká vypadá naprosto skvěle, s tím myslím problém nebude.
děkuji
To právě řeším taky.. hluboká verze je fakt úžáasná, ale s tím sporťákem pak na spaní nevím nevím.. :/ jo a někdo ještě kritizuje pérování ![]()
Holky to jste asi viděli ten sporťák s tou odepnutou částí…malej jezdí ve sportáku, ale tim že tam ještě spí (má půl roku), tak jezdim s celou boudou a nikde tam na něj fakt netáhne, boudu to má obrovskou…
A pérování, no kdo to kritizuje, asi s tim nejel, protože pérování to nemá žádný!!!
Jako fakt, já bych spíš řekla, že to je pomoct na vyjetí obrubníku, prostě když se opřete o rukojeť, že chcete kočár zvednout, tak se to jako promáčkne a až pak se samotnej kočár zvedne - jako jo, je to fajn a pohodlný, ale pérování nebo odpružení to fakt není…jako jezdim s tim terén kousek u nás, kde není chodník, dá se to, ale dost to skáče (jde to trochu regulovat ufouknutím kol, ale to mi to pak zase blbě jelo po dlažbě, žvejkalo se to)…zatim nemam závěr žádnej, protože když byl malej malinkej, byl ve fusaku utemovanej a nevadilo mu to, pak v jednu chvíli ho to budilo, když to drncalo a teď když ho chci uspat, musim zase drncat
Vyberte si…
Ale je fakt, že kdybych kočár kupovala, chtěla bych zase tenhle…
Co mi spíš vadí a nikde o tom není zmíňka žádná, že kočár šisuje jak prase
Ale tim že mam black, tak to nevypadá tak blbě, naopak se mi to docela líbí…vyšislo to do takový hnědočernofialový s tim, že ty barevný proužky (u barevných verzí, já je mam černý) zůstali nevyšisnutý a jsou fakt pořád černý, takže to vypadá, že ten kočár má takhle vypadat…teď jezdim měsíc se sporťákem a je šislej už taky, ne tolik jako korba, ale je to hodně…jednu maminu jsem potkala (má ten černej s modrýma proužkama) a ta byla celá nešťastná, že až nebude jezdit s korbou, že to pošle na reklamaci…na to já nějak nemam náladu, mně se ta barva prostě líbí ![]()
Je pravda, že se lehce šisuje, ale šisuje se celý rovnoměrně, takže to není moc vidět. Opravdu stačí 2měs. ježdění a je lehce do černofialové, ale pořád hodně tmavé. Některé kočáry mají vyšisované jen boudy a to je fakt hrůza. Toto neví moc vidět. Jinak na pérování si nemůžeme stěžovat, jezdili jsme v poli, lesem a houpalo to pěkně. Manžel stříkl WD 40 sprej do spoju v konstrukci, kde to mírně houpe a pěkně se rozhoupal, tak to zkuste. Kočárkem vůbec nefouká, naopak. Navíc bouda je u sporťáku překlápěcí, takže při větru a slunci se krásně přehrne.
Zdravím
chci se zeptat zda máte i jiné zkušenosti než s tímto typem kočárku Zvažujeme koupi sporťáku ale nechci do toho vrážet hříšné peníze, když vím že to je jen na chvíli, ale zase chci ať se líbí a je praktický a lehký…můžete mi prosím poradit nějaké typy kočárků děkuji pořípadě zkušenost s Valco baby Rebel jestli někdo zná tento kočárek…děkuji moc
Ahoj, já mám kočárek půl roku, malá teď začala jezdit ve sporťáku. S kočárkem bych byla max. spokojená, ale po měsíci používání už byl částečně vyšisovaný. Nyní hluboká korba není černá, ale boudička je hnědá a koš je hnědo černý. Vypadá to hrozně a chci kočárek reklamovat. Máte někdo zkušenosti s reklamací u firmy ABC Design? Mají záruku na barvu? Jsem z toho nešťastná. Teď jezdíme 14 dní ve sportáku a už to zase světlá. Nechápu, jak můžou něco takového prodávat a že jim to prochází. Kamarádka má černý kočárek z Polska a ten je pořád krásný.
@Lucie tenglova Reklamaci ABC Design jsem nikdy nezkoušela, ale nevím, zda není napsáno v záručním listě nebo návodu, zda barva na slunci šisuje. Někdy se tím prodejci kryjou..zkus to nejdřív nastudovat, abys neřešila reklamaci zbytečně.
To jste mě teda holky s tou barvou moc nepotěšily
. Manželovi se zrovna líbí ten černý v kombinaci s bílou, ale mě se víc líbí ten v barvě LOTUS v kolekci 2012. Je to taková světlá béžová s bílou. Nemáte ho náhodou někdo, abych věděla zkušenosti ještě s tímto? Takže nevýhody kočárku už znám 3 (vyšisování, je těžký a vůbec nepéruje). To pérování ale asi řeším nejmíň. Každý kočárek má něco, už mi z toho fakt hrabe.
děkuji
@Ejva píše:
To jste mě teda holky s tou barvou moc nepotěšily. Manželovi se zrovna líbí ten černý v kombinaci s bílou, ale mě se víc líbí ten v barvě LOTUS v kolekci 2012. Je to taková světlá béžová s bílou. Nemáte ho náhodou někdo, abych věděla zkušenosti ještě s tímto? Takže nevýhody kočárku už znám 3 (vyšisování, je těžký a vůbec nepéruje). To pérování ale asi řeším nejmíň. Každý kočárek má něco, už mi z toho fakt hrabe.
děkuji
To mě z toho už taky hrabe.. je fakt, že jsem se k výběru kočárku zezačátku moc nehrnula, nějak nebyl čas, ale co u toho tak 2 měsíce každý den sedím, tak fakt mám pocit, že zešílím… mě se o tom i zdá a docela často!!!
Potřebovala bych zkombinovat tak 3 kočárky dohromady.. :/
Zdravím všechny!! Moc jsem se začetla do týhle diskuze a těší mě, že až na tu velkou váhu všechny ABC design chválíte. Jsem totiž pořád na vážkách a nevím, zda se rozhodnout pro x-lander nebo ABC.. u ABC mě totiž děsí jedna skutečnost..
Vy tady sice chválíte, jak je velká bouda, ale mně u těch sporťáků připadá pořád dost malá. A vzhledem k tomu, že bydlíme na horách a připravuju se na pořádný chumelenice, bojím, že až bude malému rok a budem drandit ve sporťáku, nebude tam pořádně schovaný.. jasně, použijeme slídu, ale stejně.. nebo se mi to zdá?? U x-landerů mi totiž přijde o poznání větší..