ABC Design Viper 4S

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1267
7.11.12 08:29

@heli111 Podobný je Mutsy 4Rider, váhově podobný, je méně do lehu a má otočnou sedačku, má delší zádovou opěrku. Jinak já jsem vyzkoušela vše a nakonec jsem skončila u trojkolky do terénu - Jané Slalom a do města mám Peg Perego Book. Což je skoro sporťák a zvládá i lehčí terén. Nyní ho dělají již jako Book plus - což je i s otočným sporťákem, je neskutečně široký a lehoučký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
7.11.12 08:57

@Wikky Děkuju za typy. Jané Slalom se mi také líbí. Ještě jsem uvažovala o kočárku Cortina X3 TRIS, ale tam zas mají na výběr málo barev. Zítra se jedem podívat na kočárky do Německa, tak se mi tam snad už neco zalíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.11.12 16:34

Wikky: Diky ale ani už se mi to kombinovat nechce.
heli111: Mě se zatím designově líbí nejvíc abc a buď Viper 4s nebo 3s. Líbil se mi ještě hodně roan teo, ale má blbej sporťák, není tam nic na nožky. Prostě nožky dítěti jen visí dolů. Mám ještě dost času, termín až 15.duben. Možná bych zajela i na nějaký veletrh. Jsem blízko Brna a bude až v březnu, tak nevím jestli to vydržím. Nemáte nějaký tip na veletrhy? Napiš co v Německu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
7.11.12 19:47

@LuuP a Viper 3S take nemaji v hnede barve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
8.11.12 10:41

Holky já vás trošku nechápu, ale neberte mě nějak ve zlým. Původně jsem si šla taky pro hnědý kočárek a odešla s černo-červeným na popud manžela :). Já jsem asi spíš typ, co hledal kočárek podle jiným parametrů. A je pravda, že většinu mnou splňovaných podmínek měl v tý době právě Viper. Takže jsme prostě radši tu barvu oželela :nevim:. A opravdu toho nelituju. Ale zas je pravda, že do dubna je času ještě dost, taky bych klidně počkala ;)
@Wikky Prosimtě to Peg Perego Book je tedy jako spíš golfkáč? V létě bych nějaký totiž chtěla, ale se spojenou rukojetí. A tenhle mě podle fotek a toho, že si psala, že má širokou sedačku zaujal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
8.11.12 10:51

@Ajuše Mrkni na http://www.modrykonik.cz/…rtakogolfky/#…
dále na http://www.modrykonik.sk/…perego-book/?…

Je tam diskuze, musím říct, že já ho mám jako golfky - spíš cestovní kočárek do auta, abych nemusela mýt kolečka sporťáku. Šla jsem si původně v obchodě pro Peg Perego Pliko nebo Pliko Switch a nakonec jsem si koupila Book a nelituji. Lehčí terén zvládne dobře, jezdila jsem s ním i po polní cestě, docela pruží, spojená rukojeť, dá se řídit jen jednou rukou, široká sedačka, což jsem po zkušenostech s ABC Viper chtěla a je lehounký. Když koukám na jiné kočárky - podobné Brio Go apod. tak má daleko větší přední kolečka. Takže určitě se může považovat za sportovní kočárek. Složí se na placku,…ale vše dozvíš v diskuzi v odkazech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
8.11.12 10:57

Moc díky kouknu tam. Právě, že mě by se něco mezi lehkou golfkou a sportovním kočárem líbilo. Bydlíme na vesnice a od Vipera jsem zvyklá projíždět vše. Takže z golfky s pidi kolečkama bych asi byla zklamaná. A možná, že by ode mě známá v létě koupila Vipera, má se jim narodit mimčo. A ten Perego vypadá, že by mohl i líp zvládat sníh. Právě jsem nevěděla jestli Vipera prodat nebo si ho nechat ještě na příští zimu. No prostě mám velký dilema :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
8.11.12 11:23

@Ajuše Sporťák Viper je malý, nevím, jak jezdíte nyní, ale s fusakem tam 2leté dítě těžko nacpeš. Navíc i sporťák po složení zabere celý kufr auta, protože otočná sedačka je objemově stejně velká jako korba. Book je opravdu 1/3 Viper, ale jsou i jiné sporťákogolfky - TFK, Gesslein F4, atd… PP je však dobrá značka a mají kvalitní věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
8.11.12 14:33

@Wikky Jo je hodně úzká. Teď jsme tam s fuskam narvaní, takže je pravda, že pak už se tam asi nevejde. Škoda, že ten Book je celkem drahý. I když třeba ho po zimě někdo bude prodávat. Uvidíme. Mám celou zimu na vymýšlení, tak uvidím :). Ale moc děkuju za typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.11.12 17:51

Heli111: viper 3s je myslím jen ve dvou barvách. Šedočerná a béžovohnědá, u té je sporťák celý světlý.
Ajuše: já vím, že už to nikoho nezajímá :) Nevybírám jen podle barvy, prostě celkovej dojem, kvalita, cena, funkce a musí mi padnout do oka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
8.11.12 21:21

@LuuP To ne já to fakt nemyslela zle. Jen mi to vaše kombinování dvou kočárků přišlo praštěný :-) krom toho že je to i v praxi dost nemožný. Ale je pravda, že člověk by si to potřeboval všechno zkombinovat, aby si vytvořil svůj ideální kočarek ;-)
Jinak se omlouvám, že jsem vám tu zaspamovala o jiným kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.11.12 18:31

Ajuše: Není proč se omlouvat. O tom ta diskuze přeci je, aby jsme se konečně k něčemu dopracovaly :D Ráda si přečtu i jiný názory s kočárkama, protože člověk spostu věcí zjistí až používáním. Já si dávám teď pauzu, s výběrem ještě počkám, už mě z toho hrabalo :pocitac: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
11.11.12 18:36

Lupp: tak já jdu nakonec do Viper, do barvy Lotus. Nevím, jestli je dobrá volba světlý barvy na zimu, ale mně už z toho vybírání taky hrabe. Zítra ho objednávam. Jeste ted sice trochu uvažuju o tom černo-bílém, ale asi vyhraje lotus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
14.11.12 13:38

Heli111: Lotus se mi taky líbí. Myslím, že to je dobrá volba. Kdy to čekáte? Zajímala by mě potom zkušenost s kočárkem, i ta barva jak se bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
22.11.12 13:11

Jak určit cenu?

Ahoj holky, mám v plánu našeho Vipera 4S prodat a koupit na druhého prcka klasický houpací kočárek bez sporťáku (viper sporťák jsme měli venku asi jednou:-) Je to verze 2011, černý s červeným podvozkem, po jednom dítěti, bez závad nebo poškození. Budu prodávat hlubokou korbu i sporťák, přidám pláštěnku, vložku a asi i přebalovací tašku. Poraďte mi, o kolik si mám říct. Dívala jsem se na bazarech, že se prodává tak kolem 3500 - 4500 kč, máte pocit, že je to reálná cena? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí