Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4STeda říct o Viperu, že je nestabilní, tak to mi přijde, že ho dotyčnej snad neměl v ruce. Kdybych sem dala fotky, čím vším jsme projeli… no nic. Naše má v 10 měsících 72 cm. A přijde mi fakt menší, hlavně když tam člověk nacpe navlečené dítě a ještě fusak. V létě by to asi bylo lepší. Ale mi dáváme pryč hlavně kůli tomu, že chceme něco lehčího a skladnějšího. Dost vozíme v autě, takže jsem potřebovala něco co se dá složit na konstrukci na malou placku. Jinak co se týče Vipera máme červenou konstrukci a nějakej ten škrábanec od skládání tam je. Ale, nic hroznýho asi jako u většiny kočárků. Pro mě to byl super kočárke do terénu, ve městě se s ním taky jezdilo dobře. Chce to kontrolovat kolečka jestli jsou dostatečně nafouknutá.
Tak kočár došel, vypadá pěkně, proti Janéčku mi teda o moc menší nepřijde, je ale pěkně robustní ta konstrukce, a když se sundají kolečka, tak se složí na stejnou placku, a ještě ke všemu je to kratší, takže do auta se mi vejde perfektně. Těžší je, ale jezdí lehoučce, akorát mi ho paní jaksi poslala bez nánožníku, který k tomu měl být, a to mi je v týhle zimě kočár jaksi k ničemu:-( Tak snad dopošle co nejdřív.
Jinak teda nestabilní mi proti němu naopak přišlo to Janéčko, celkově takové fórové, proti téhle konstrukci. Akorát užší asi teda bude, ale o moc myslím ne. Konstrukci máme taky červenou, sem tam škrábanec, ale to asi dělá každá barva. Jako zatím jsem nadšená, ještě uvidíme, až prubnem venku ![]()
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat těch, které mají ABC Viper 4S, jakou tašku mají a jak jí mají upevněnou. Případně uvítám fotky.
Zároveň budu ráda za nové názory na verzi 2013
.
Díky moc,
j…
Janik26 já si k tomu objednala tuhle tašku http://www.mimibazar.cz/foto.php?… v jiný barvě, je teda suprově řešená, akorát to upevnění taky řeším, zatím to dělám tak, že ten popruh jakoby provleču pod taškou a přes rukojeť, ale to dost zklouzává a odírá konstrukci, tak to musím nějak podložit.
Mám tašku z DM. Byli k ní suchý zipy. Já je dala nastálo na kočárek a koupila k nim karabinky. Taška se pak dala v pohodě nacvaknout a vycvaknout.
@Ajuše a hele, to je dobrej nápad
![]()
hned to jdu na ten náš takhle vymyslet ![]()
Tak se přidávám, dnes jsme si vyzvedli nového Vipera 4s Lotus (2013) a vypadá skvěle!
hned jsme vyzkoušeli skládání, převoz v autě i výměnu všech dílů a myslím, že budeme spokojeni.
Přemýšlím nad barvou Safari nebo Lotus.
Proto bych se ráda zeptala majitelek barvy Safari, jaká je jejich černá barva po jak dlouhé době užívání? (jestli bledne, hnědne, atd.). A zároveň majitelek Lotus, jestli bílá zůstala bílou (např. ve sporťáku), a jestli není moc flekatá po nějakém čase užívání.
Raději bych preferovala Lotus, ale mám obavy z praktičnosti
.
@Janik26 píše:
Přemýšlím nad barvou Safari nebo Lotus.
Proto bych se ráda zeptala majitelek barvy Safari, jaká je jejich černá barva po jak dlouhé době užívání? (jestli bledne, hnědne, atd.). A zároveň majitelek Lotus, jestli bílá zůstala bílou (např. ve sporťáku), a jestli není moc flekatá po nějakém čase užívání.
Raději bych preferovala Lotus, ale mám obavy z praktičnosti.
Sice nemám safari ani lotus, ale ta černá barva mi šisuje hrozně. Je starý rok, předtím moc neježděný, a na boudě už je to dost znát, jde do hnědofialova:-(
Kočárek máme úplně nový, ale právě z přehnaného vyšisování jsem měla strach. Proto jsme zvolili Lotus - i když - při objednávání se na nás paní v obchodě hodně nevěřícně dívala, proč chceme právě ten nejsvětlejší ![]()
Přesto si myslím, že tahle safari barva je pořád praktičtější než černá a o černém kočáru jsem neuvažovala ani vteřinu. Ale to je jen můj osobní názor ![]()
Máme Safari, není černá, ale tmavě čokoládová. S kočárkem jezdíme zatím jen 3 měsíce, takže zatím změny barev nepozorujeme
My máme úplně černý model…jezdíme s ním od října a vyšisování zatím nepozoruju…i kdyby tak mi to nevadí ![]()