Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S@Janik26 přesně jak píšeš tak jsme taky ještě nepíchli a ta matka jedna se taky povolila ale to se dotáhlo a jelo se dál
![]()
Tak buďte rády:-) my jsme po pár měsících museli dofouknout kola, hůř se jezdilo a to nás dost potrápilo.. sice tam jsou ventilky, ale vůbec nám tam nedosáhla pumpička - asi nějaké vadné kolo.. a že jsme píchli 2× za sebou taky nechápu, přitom jsme po chodníku do restauračky, no muselo to být kdovíco, protože taky běžně jezdím v terénu.. každopádně už víme co dělat:-)
jinak servis v ČR zajišťuje všehovšudy jeden týpek, který není nějak zvlášť ochotný a komunikace po telefonu byla taková všelijaká.. tak snad ho nebudem potřebovat:-)
Díky moc, my jsme dost omezený rozměry a každý kočár se nám nevejde do výtahu. S kočárem snad budeme spokojený, jen doufám, že z dítěte nevyklepeme duši ![]()
Kdyby se našel někdo, kdo má zkušenosti s koupí v Německu, tak budu ráda.
@Koblížek21 píše:
@ver0n1ka dělal mi to samý, malá v tom věčně sjížděla, jsem ráda, že jsem se ho zbavila, těžkej, blbě se s ním jezdilo, malá v tom visela, prostě krám děsnej.
Můžu se zeptat jaký kočár jste si místo viperu pořídila?
Hlubokej
pro prcka dvojkombinaci s velikymi a neotocnymi koly, a hlavne ne s
nasazovaci korbou a zaveseny na paskach, a pro malou golfac. Sousedka,
ktere jsem vipera prodala, se ho pak taky rada zbavovala, ze se s tim
jede hrozne, to i s blbym xlanderem se jede lip.
Holky mam dotaz..pořídili jsme si už 2015 a nějak mi nejde do hlavy jak se na sportak pridělává nanoznik? To opravdu drží jen o polohovací madlo před dítětem?
nevím jak je to u starších modelu
Příspěvek upraven 24.04.15 v 10:59
@kajous15 Přesně tak, jen se to navlíkne a připne o to madlo. Drží to dobře.
@zuzukobylka jejda tak to mi přijde dost blbe a je to hodně odkryte ![]()
@kajous15: to je teda pitome, ja mam 2014 a nanoznik jsem davala hlavne bez madla teda a pripinala jsem ho po stranach k tycim a bylo to uplne ok
@LinduleK no už ted z toho mám hlavu v peru
ale jelikož nanoznik není součást kočárku, nevztahuje se reklamace na kočár, tak vymyslim něco čím to pripevnim k tycim nebo jinam nevim
taky bych to madlo třeba pres zimu nechtěla budeme mít 6 měsíců sedět nebude tak si myslím je zbytečný ho tam mit ![]()
@kajous15 píše:
@zuzukobylka jejda tak to mi přijde dost blbe a je to hodně odkryte
Já mam tedy starší typ, ale nějak mi to ani nepřišlo. V šesti měsících můžeš mít mimčo ještě v korbě, tam bude mít teplíčko ![]()
@kajous15 : mne to vyšlo přesně tak, syn byl v korbě jen do 6m a přes zimu jsem madlo neměla. Já měla nánožník součástí kočáru a mam po stranách suché zipy, kterými to pripevnim k tyči
@LinduleK v nové kolekci už je nanoznik zvlášť na prodej
nějak to vymyslim, protože mi přijde, ze tohle je fakt blbe vyřešený ![]()
@kajous15 píše:
@LinduleK v nové kolekci už je nanoznik zvlášť na prodejnějak to vymyslim, protože mi přijde, ze tohle je fakt blbe vyřešený
Kdybys čistě náhodou chtěla kolekci 2014, mám jeden na prodej - kupovaný loni v listopadu, ježděný jen jako sporťák letos leden - duben, ale koupili jsme lehké golfky, takže kočár od tchýně je nám k ničemu
Je to teda verze černý podvozek a barva Multicolor (šedá s barevnými proužky).