ABC Design Viper 4S

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
783
11.3.14 21:48

Ještě bych se chtěla zeptat ohledně podložky do sporťáku - unipodložka Moby Emitex versus vložka microfleese/bavlna - která je lepší? Vidím rozdíl jen že jedna je asi tvrdší a druhá mi připomíná fusak.. ještě jsem narazila na tuhle http://www.nejbaby.cz/…n-1/d-80523/ nemáte náhodou? sedí dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.3.14 22:09

Pláštěnku jsem nezkoušela, mám též origo multi. Vyzkouším a uvidím. Když nebude pasovat, nechám si jí ušít.

Vložku máme kožešinku z brány k dětem a parádní :). V zimě hřeje, v létě chladí :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
11.3.14 22:26

@kittysha já si nechala ušít bavlněnou podložku od paní z mimibazaru, vypadala fajn, byla příjemná na dotek, ale dost klouzala dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
14.3.14 11:36

@ver0n1ka a máš prosím někde fotku nebo jak zhruba vypadala? a klouzalo i s pásama?

Už taky dost pozoruju, že mi mimčo pořád zklouzává, že někdy trčí hlava, musí to být nepohodlné:-( taky mi nedošlo, že se musí pásy tak blbě nasazovat, na jiných kočárek se nemusí soukat přes ruce a mezi nohama jí to snad musí i škrtit jak to není vypodložené a vlastně jen pás ji drží jakžtakž na místě..
Navíc mám dojem, že je v kočáru pořád taková zkroucená, tak ji rovnám.. no jsem z toho trochu nešťastná:-/ hluboká korba byla ok, ale ten sporťák je neštěstí.. jak dlouho jste používaly a kdy jste daly třeba golfky nebo něco lehčího? říkám si, do 1,5roku počkám, už nemá cenu to řešit a pak koupíme golfky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
14.3.14 20:47

@kittysha fotku vyfocenou bohužel nemám a kočár už je poskládaný v krabici, ale vypadala zhruba takhle. A bohužel to klouzalo i s vložkou, protože ona tam nijak pevně uchycená nebyla, jen protažená přes pásy, takže jsem tahala dceru i vložku stále nahoru… :(
Jinak přesně vím, o čem píšeš, měla jsem z toho úplně stejný pocit, ten sporťák je fakt hrůza… Používala jsem ho cca od 8 měsíce do 15-ti měsíců, pak už jsem to nevydržela a pořídila jiný. Teď mám Baby Jogger City Mini a naprostá spokojenost. Pár chybiček taky má, ale to má asi každý kočár, ale já na něj nedám dopustit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
15.3.14 16:43

@ver0n1ka děkuju za foto - a prosím kolik zhruba stála a byla přesně na míru? jsi paní mmb poslala svou představu nebo už měla návrhy? těch 15 měsíců je tak zhruba moje představa, ale kritériem asi je, aby mimčo už chodilo, ne? kdy u vás jste začali chodit? já už se tak těšííím na nějaký menší a lehčí kočár:-) tentokrát už to musím vychytat, takže i na ten tvůj mrknu:-) jaké jsou ne/výhody a fakt nemá žádné mínus:-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
16.3.14 13:58

@kittysha cenu už si přesně nepamatuju, ale tuším něco mezi 300-400 kč, byla přesně na míru, paní má rozměry sedačky (teda aspoň té mojí kolekce 2012) a já si vybrala barevnou kombinaci a typ (chtěla jsem bez bočnic). Jinak myslím, že chůze důležitá není (malá teda chodí od 13-ti měsíců), ale spíš musí dítě samo sedět.
Já s BJ jezdím cca toho půl roku a jsem fakt spokojená, zatím co jsem přišla na mínusy, tak má krátké pásy, aspoň teď na zimu, kdy má zimní bundu a fusak, ale to řeším tak, že je nedávám přes ramínka, ale jen přes boky a hlavně ji stejně zadržuje madlo.
Pak taky ty kolečka se nedají srovnat s nafukovacíma, ale to je u všech golfek, s tím jsem holt počítala a je to na úkor váhy, která pro mě byla důležitá.
Ale tohle jsou pro mě fakt detaily, ten kočárek miluju a neměnila bych :srdce: Když to srovnávám s viperem, tak nikdy víc… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
9.5.14 15:55

Holky prosím poraďte. Pořád čtu recenze, ale nevím :nevim:
Chtěla jsem původně 4-Tec se čtyřmi koly, ale ten se už neprodává. Takže zatím vyhrává Viper 4 S 2014, ještě ho nemám odzkoušený. Zajímá mě jestli je lehký a ne moc vysoký, já jsem malá a potřebuji aby se ovládal bez problémů. Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
9.5.14 17:06

@lucousek0 no nechci ti brát iluze, ale možná jsi o tom kočáru moc nečetla:-) mám ho doma a nemůžu potvrdit ani jedno.. nevím, co od něj očekáváš nebo je možná verze 2014 opět vylepšená, můj má tak 15-17kg a rukojeť se nedá „sklopit“ pouze vysunout nahoru a dolů, takže bych řekla, že pro vyšší lidi je příjemnější. Ale já mám 165cm a jezdím v pohodě. I na tu váhu jsem si zvykla, aspoň se nemusím bát, že nic nevydrží. Konstrukce je taková robustní, stabilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
11.5.14 12:14

@lucousek0 já mám taky tak cca 165cm a na výšku jsem s ním problém neměla, ale lehký teda rozhodně není, má tak těch 16kg a to bez dítěte, takže ve ke sportovní verzi si připočti dalších cca 10kg za dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
11.5.14 13:31

Už jsem si ho vyzkoušela, lehký opravdu není. Ale tím prý zase lépe sedí.
Velikostně pro mě akorát, jen ještě pouvažuju a podívám se na jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.5.14 20:12

Já jsem byla s tímto kočárkem maximálně spokojená. Teď už chodíme a máme golfky. Ale rodinu čeká brácha a budou pořizovat právě tento kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
12.5.14 09:59

My máme verzi 2013 a jsem sním maximálně spokojena. Dokonce má známá si ho u mě tak oblíbila že si ho teď taky pořídila pro své miminko :lol: Určitě je dobré ho vydět na živo a vyzkoušet si ho a pak se teprve rozhodnout :cert: :pankac: Taky jsem si ho prvně byla omrknout a hned jsem se do něj zamilovala :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
12.5.14 10:38

My taky jak jsme ho viděly tak jsme se zamilovaly, jediné nad čím přemýšlím, je ta váha. Abych pak v zimě v korbě mimi uvezla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
12.5.14 15:59

@lucousek0 mimčo určo uvezeš:-) nevím, jak složitý máte terén, ale já běžně s kočárem venčím psa a to máme z kopce do kopce, jako peříčko to není, ale zase nemusíš chodit do posilovny:-) teď mám sporťák a téměř roční dceru, která teda není nějak šíleně těžká, tak 9kg, ale dost je znát, jestli jedeš s korbičkou směrem k tobě nebo ven, teď už začínám dávat směrem ven a o dost líp se to řídí než dovnitř, je tam líp rozložená váha.. každopádně já byla s korbou maximálně spokojena, to až teď sporťák mě někdy vytáčí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí