Kočárek ABC Design Viper

Máte zkušenost s ABC Design Visper S3?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper S3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
6.5.12 17:14
@Wikky píše:
Já mám univerzální pláštěnku na malé korby od Emitexu, sedí pěkně. Chci jí zkusit i na sporťák, třeba bude pasavot. Tak brzy napíšu, zda to jde. Jinak máme i moskytiéru na hlubokou korbu od Emitexu - tmavě modro-černou a sedí také pěkně. Můžu udělat zítra foto a vložím.

Jo myslím si, že to jde, já mám síťku taky, a sedí mi i na sporťák i když malinké dirky kolem boudy mám, ale to jsou fakt nepatrné…ale cedulku nemá, tak nevím výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.5.12 19:50

Děkuji, já jsem si na tu pláštěnku od Emitexu myslela a jsem ráda že tam tedy pasuje.
Jak ji zkusíš na ten sporťák, tak dej prosím vědět. Díky moc A fotečku klidně můžeš vložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
9.5.12 21:51

Tak mám nafoceno. Pláštěnka od Emitexu na malé korby pasuje na korbu bezvadně. Na sporťák zkoušeno proti směru pasuje v poloze ležení s rovnými i sklopenými nohami nahoru (spíš pro mrně, u většího dítěte by to asi nešlo kvůli nohám), ale musí se hodně vypnout. Lépe sedí pláštěnka na spoťáku v poloze mírný sed a nohy dolů. Ale není to asi na dlouhé ježdění v dešti. Já do jiné zatím nejdu. Počítám pouze využití pláštěnky, když nás přepadne déšť, nebo sníh. Neplánuji toulání v dešti. Moskytiéra pasuje dobře na oboje, jak korba, tak sedačka (v lehu a natažené nohy).

Vše u té sedačky je na knop, ale určitě je to dostačující. Takže jak říkám, zatím to nechám takto a uvidíme, jak to bude v praxi s rostoucím prckem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
9.5.12 21:57

Jinak nám už přišla univerzální vložka do sporťáku od Emitexu a musím říct, že je super. Prcek je spokojený. Jeho výraz jsem vymazala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.5.12 13:47

Díky moc za podělení se o zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
19.7.12 20:41

Stříška

Ahojda holky mám menší problém… Mám kočárek abc design viper 3S jezdím s ním od ledna naprostá spokojenost neměnila bych :))) teď prcek přichází do fáze že skoro sedí tak v korbě ležet nechce. Dali jsme sporťák jenže já blbka se nekoukla když jsme ho kupovali jak je velka ta bouda, že to vypadá jak stan :( a na všech obrazcích vypadá pěkně bez toho. Nemáte některá fígl na to jak to schovat? děkuji za odpověď B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
20.7.12 12:28

@CherryB Na obrázcích je bouda odepnutá zipem jen jako letní stříška, což je pro malé dítě nepraktické z důvodu větru atd. Jinak my zatím máme sporťák spíš v poloze ležení či polosed, takže dlouhou boudu využíváme. Máme tam patentky, které jsem zapnula a tak tolik bouda neplandá. Nezdá se mi to ošklivé, je to praktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
23.7.12 10:55

Ahojte líbí se nám abc design viper 4s monster, přidávám fotku který :-) chtěla jsme se zeptat zda máte někdo přímo tuto barvičku mám starch jak se bude špinit tá bílá barva:-) ale manželovi se moc líbí, chceme další miminko ale zatim jen pokukujem a scháníme skušenosti:-) tak prosím i o napsání co se vám třeba na kočárku líbí či nelíbí:-/ četla jsme ted něco o té boudě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
23.7.12 13:28

Také se mi líbil, na živo jsem ho neviděla, ale bála bych se té bílé konstrukce. Podle mne na ní bude vidět každý škrábanec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
23.7.12 15:54

Taky sem říkala ale manželovi se líbí a říkal že je to zatim náš favorit:-))) ale i ták se jako ptám o skušensoti s tímto kočárkem, někdo tu i psal že bouda na živo nevypadá tak pěkně, tak proto se ptám i o skušensoti kdo tento kočárek má:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4489
30.7.12 10:35

Holky, mám koupený Viper 4S a řeším podložku do hluboké korby. Měly jste něco? Podložku nebo prostěradlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
30.7.12 11:35

@katap My jezdili s korbou nejvíc na jaře a to jsem měla jarní nebo zimní fusak, tak jsem nic jiného nepotřebovala. Když vyrazíme s korbou nyní (podotýkám, že je synovi 9 měs. a stále tam má místo na spaní, korby jsou opravdu velké) tak tam dávám jen plínku a zahrnují pod matraci. Matrace je vyvýšená do klínku, tak si myslím, že podložka by byla zbytečná. Možná jen to prostěradlo, aby se mimčo nepotilo. Ale u novorozence bude stejně asi v zavinovačce nebo nějaké slabé plínce, kort v září. Tak si myslím, že stačí asi opravdu to prostěradlo nebo levná varianta je plínka. Pak už budeš mít fusak a na jaře sporťák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4489
30.7.12 20:59

@Wikky Děkuju moc, tak jsem nakonec koupila prostěradlo - 99,– to mi hodně překvapilo, čekala jsem dražší. A podložku pořídím třeba pak do sedačky. Každopádně jsi mi udělala radost s tím, jak dlouho se Ti tam mimčo vleze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
31.7.12 07:26

@katap Tak to je super cena, já stále přehazuji dle potřeby korbu a sportovní sedačku. Syn je zvyklý usínat v kočárku a jelikož má slabé spaní, tak si ho pak přenesu do postýlky (přenáším ho, protože již leze a mohl by se v korbě probudit a vypadnout na zem, není tam přikurtovaný). Když vyrážíme na dlouhé okruhy a vycházky, tak bereme sporťák, protože chce vidět. Jinak v korbě má stále cca 5-7cm rezervu a to má natažené nožky. Takže s velikostí korby jsme opravdu spokojeni. A to nemáme žádné malé mimčo. Prostě normální vel. na svůj věk. Tak ať prostěradlo slouží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4489
14.8.12 18:07

Holky, máte slunečník? Mně dneska přišel, zkoušela jsem ho k hluboké korbě a přijde mi, že tam strašně trčí :think: Použiváte ho i k hluboké korbě nebo jen sportovní? Neměly byste třeba fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí