Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Visper S3?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper S3@Wikky píše:
Já mám univerzální pláštěnku na malé korby od Emitexu, sedí pěkně. Chci jí zkusit i na sporťák, třeba bude pasavot. Tak brzy napíšu, zda to jde. Jinak máme i moskytiéru na hlubokou korbu od Emitexu - tmavě modro-černou a sedí také pěkně. Můžu udělat zítra foto a vložím.
Jo myslím si, že to jde, já mám síťku taky, a sedí mi i na sporťák i když malinké dirky kolem boudy mám, ale to jsou fakt nepatrné…ale cedulku nemá, tak nevím výrobce.
Děkuji, já jsem si na tu pláštěnku od Emitexu myslela a jsem ráda že tam tedy pasuje.
Jak ji zkusíš na ten sporťák, tak dej prosím vědět. Díky moc A fotečku klidně můžeš vložit.
Tak mám nafoceno. Pláštěnka od Emitexu na malé korby pasuje na korbu bezvadně. Na sporťák zkoušeno proti směru pasuje v poloze ležení s rovnými i sklopenými nohami nahoru (spíš pro mrně, u většího dítěte by to asi nešlo kvůli nohám), ale musí se hodně vypnout. Lépe sedí pláštěnka na spoťáku v poloze mírný sed a nohy dolů. Ale není to asi na dlouhé ježdění v dešti. Já do jiné zatím nejdu. Počítám pouze využití pláštěnky, když nás přepadne déšť, nebo sníh. Neplánuji toulání v dešti. Moskytiéra pasuje dobře na oboje, jak korba, tak sedačka (v lehu a natažené nohy).
Vše u té sedačky je na knop, ale určitě je to dostačující. Takže jak říkám, zatím to nechám takto a uvidíme, jak to bude v praxi s rostoucím prckem ![]()
Jinak nám už přišla univerzální vložka do sporťáku od Emitexu a musím říct, že je super. Prcek je spokojený. Jeho výraz jsem vymazala ![]()
Ahojda holky mám menší problém… Mám kočárek abc design viper 3S jezdím s ním od ledna naprostá spokojenost neměnila bych
teď prcek přichází do fáze že skoro sedí tak v korbě ležet nechce. Dali jsme sporťák jenže já blbka se nekoukla když jsme ho kupovali jak je velka ta bouda, že to vypadá jak stan
a na všech obrazcích vypadá pěkně bez toho. Nemáte některá fígl na to jak to schovat? děkuji za odpověď B.
@CherryB Na obrázcích je bouda odepnutá zipem jen jako letní stříška, což je pro malé dítě nepraktické z důvodu větru atd. Jinak my zatím máme sporťák spíš v poloze ležení či polosed, takže dlouhou boudu využíváme. Máme tam patentky, které jsem zapnula a tak tolik bouda neplandá. Nezdá se mi to ošklivé, je to praktické.
Ahojte líbí se nám abc design viper 4s monster, přidávám fotku který
chtěla jsme se zeptat zda máte někdo přímo tuto barvičku mám starch jak se bude špinit tá bílá barva:-) ale manželovi se moc líbí, chceme další miminko ale zatim jen pokukujem a scháníme skušenosti:-) tak prosím i o napsání co se vám třeba na kočárku líbí či nelíbí:-/ četla jsme ted něco o té boudě ![]()
Také se mi líbil, na živo jsem ho neviděla, ale bála bych se té bílé konstrukce. Podle mne na ní bude vidět každý škrábanec.
Taky sem říkala ale manželovi se líbí a říkal že je to zatim náš favorit:-))) ale i ták se jako ptám o skušensoti s tímto kočárkem, někdo tu i psal že bouda na živo nevypadá tak pěkně, tak proto se ptám i o skušensoti kdo tento kočárek má:-)
Holky, mám koupený Viper 4S a řeším podložku do hluboké korby. Měly jste něco? Podložku nebo prostěradlo?
@katap My jezdili s korbou nejvíc na jaře a to jsem měla jarní nebo zimní fusak, tak jsem nic jiného nepotřebovala. Když vyrazíme s korbou nyní (podotýkám, že je synovi 9 měs. a stále tam má místo na spaní, korby jsou opravdu velké) tak tam dávám jen plínku a zahrnují pod matraci. Matrace je vyvýšená do klínku, tak si myslím, že podložka by byla zbytečná. Možná jen to prostěradlo, aby se mimčo nepotilo. Ale u novorozence bude stejně asi v zavinovačce nebo nějaké slabé plínce, kort v září. Tak si myslím, že stačí asi opravdu to prostěradlo nebo levná varianta je plínka. Pak už budeš mít fusak a na jaře sporťák ![]()
@Wikky Děkuju moc, tak jsem nakonec koupila prostěradlo - 99,– to mi hodně překvapilo, čekala jsem dražší. A podložku pořídím třeba pak do sedačky. Každopádně jsi mi udělala radost s tím, jak dlouho se Ti tam mimčo vleze ![]()
@katap Tak to je super cena, já stále přehazuji dle potřeby korbu a sportovní sedačku. Syn je zvyklý usínat v kočárku a jelikož má slabé spaní, tak si ho pak přenesu do postýlky (přenáším ho, protože již leze a mohl by se v korbě probudit a vypadnout na zem, není tam přikurtovaný). Když vyrážíme na dlouhé okruhy a vycházky, tak bereme sporťák, protože chce vidět. Jinak v korbě má stále cca 5-7cm rezervu a to má natažené nožky. Takže s velikostí korby jsme opravdu spokojeni. A to nemáme žádné malé mimčo. Prostě normální vel. na svůj věk. Tak ať prostěradlo slouží ![]()
Holky, máte slunečník? Mně dneska přišel, zkoušela jsem ho k hluboké korbě a přijde mi, že tam strašně trčí
Použiváte ho i k hluboké korbě nebo jen sportovní? Neměly byste třeba fotku?