Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Visper S3?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper S3jo a korbička nemá polohovací zádíčka, teda myslím, jo nemá, jsem se radši podívala
ale zase sporťák jde do uplného lehu, takže to je zas výhoda, že klidně muže jít malá do sporťáku dřív…
moc hezky,uz se na nej tesim jsem totiz vyssi postavy mam 177 tak jestli pro me nebude moc nizky.tu tasku teda nejak nedomysleli to je skoda
Hannah84 píše:Barča K píše:Barčo tak šířka je 36 tam kde je to nejširší, pak se to u nohou zužuje na 32 a jde to do oválu. Jinak já pláštěnku koupila universal od emitexu, někdo tu totiž psal, že ta jejich je nějaká blbá nebo co…a tu tašku mám tu jejich, chtěla jsem stejnou barvu, je docela drahá a docela mě zklamalo, že nemá nikde nic na přidělání na tu rukojeť, takže to tam visí jedině tak, že se to dole zastaví o korbičku, tak ji zatím vozím v košíku, když ji mám sebou nebo ji mám přes rameno na sobě…
Moc děkuji krásně popsaný jsem z něj nadšená a doufám že budu spokojená i kdyby byl za 7 tis tak je to za dvojkombinaci krásná cena ještě otázka ke korbičce na dělku jsi tu napsala míru a kolik je na šířku? také by mě zajmalo zda jde polohovat zádíčka u té korbičky nebo ne? vypadá krásně a jakou jsi dokupovala pláštěnku já přemýšlím že možná koupím tu jejich dražší má totiž to okénko co myslíte? ano maxi cosi si chci také zakoupit a myslím že mě zaujal hlavně že je sportovnějšího stylua ještě jakou jste dokoupila tašku ke kočárku na rukojet jejich a nebo nějakou jinačí?
Opravdu tak to mě celkem tedy mrzí ta taška no oni mají dvě ty máš tu dvojbarevnou nebo takovou tu druhou? ojo tak si myslím že ta korbička zas tak malá není že by mohla vydržet a má to polohování zádíček nebo ne? dobře tak myslím že také spíše pořídím tu od emitexu pláštěnku lepší jistotu když říkáš
Moc hezký vypadá krásně a sluší vám to koukám že to opravdu ta taška není domyšlená je to docela škoda té tašky ![]()
tu tašku mám právě tu dvoubarevnou, aby šla ke kočáru, nebo možná nevidím jak se tam dá přidělat, ale na tom popruhu fakt nikde nic není, je tam jen povolení na délku toho popruhu…
Jinak já mám 169 cm a manžel 175 cm a jezdí se nám dobře, rukojeť nemáme vytaženou uplně, takže pro vyššího člověka by se dala ještě vytáhnout výše…nebo si to jít někam do krámu zkusit, jinač nevím ![]()
No s tou taškou je to opravdu škoda jedině to tam nějak našít ty patentíky to by pak možná šlo… No tak to já jsem tedy ještě menší jak ty mám jen 161 cm což není nák moc ..:)
ty máš asi tu barvu toffe vid? Chtěla jsem se zeptat všude na netu mají jen ty tři barvu je to opravdu tak? nebo mají ještě jinačí a jestli ano jaké? ![]()
Ještě mám jeden dotázek co zimní fusak jaký jsi vybrala do hl. i sport. korby?
ja jsem myslela ze jsou na vyber jen 2 barvy je jejich teda vic?super.
no já pokud vím tak má tři barvy ale celkem mě to mrzí kombinace mají hezký ale brala bych i další ![]()
na internetu jsem se docetla ze maji barvu cernou a bezovou jaka je ta treti?