Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Visper S3?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper S3@Luckap Vím, že už je to starší příspěvek, ale protože jsme ho vytáhli před 14 dni musím říct, že sporťák je dost úzký. S fusakem a zimní bundou je tam malá hodně narvaná, takže ho nedoporučuju.
Ahoj holky
chtěla jsem se zeptat..přemýšlím nad koupí kočárku ABC Design 3Tec nebo Viper 4S ![]()
Který myslíte, že je lepší?
Děkuji.
Ahoj, já si ted v pátek koupila viper 4s, ale zatím ho nemám venku vyzkoušený. Dala jsem mu přednost kvůli těm velkým nafukovacím kolů, protože jsem chtěla kočárek spíš do terénu na nerovné cesty
@heli111 jak vyzkoušíš, tak dej vědět ![]()
jinak ten sporťák má jen dvě polohy zádíček že?
@MiriamK Mám Viper 4S, zatím jezdím dva a půl měsíce a jsem spokojená. Přijde mi oproti ostatním stabilnější a hlavně má super ty nafukovací kola ![]()
@MiriamK Zkoušela, ale jak říkám, pro mě byl vítěz Viper 4S ![]()
@MiriamK tak to nevím 3tech sem nikdy nekoumala. Ale viper ma víc poloh než jen 2.
@MiriamK Aha teď jsem zkoukla video na ten tech. Takze jinak. Viper má přímo polohování zádíček, což znamená, že z lůžka se dá udělat rovná plocha. Nebo napolohovat sklon zad. Kdežto tech je něco jako autosedačka, u který se mění jen sklon. Aspoň podle videa. Nevím jestli jsem to teda dobře napsala. Přijde mi, že vybíráš mezi 2 kočárkami, který jsou úplně typově jinde
.
@Ajuše
líbí se mi právě u obou jejich design..tu trojkolku znám, mám ji vyzkoušenou, ale není moc do terénu, což by se mi hodilo..tak právě proto přemýšlím nad tím viperem ![]()
@MiriamK Jestli potřebuješ kočárek do terénu, tak určitě viper
@MiriamK Tak to bych šla rozhodně do Viperu, pokud chceš terénní vozidlo. My to doma přezdíváme „tank“ projeli jsme s tím fakt vše a nešetříme to ani náhodou. Jak už jsme psala nahoře, trošku mě zklamal sporťák, že je dost úzký. Ale u kombinací málokterý je asi dostatečně široký. A taky to dělá náš fusak. Chtěla jsem hodně teplý. Tuhle zimu s tím odjezdíme a příští stejně malá už bude chodit. Manžel ho miluje. Hlavně se mu líbí, že když si kočár předáváme, stačí mu jedna ruka aby si povytáhnul madlo na svojí výšku. Ten 3 tech mi konstrukcí přijde spíš jako kočárek na projíždění se po obchoďáku. Ale jak říkám, naživo jsem ho neviděla. Mě se teda nelíbí ta nepolohovatelnost zádíček. Má to jedna známá a já bych do toho dítě nedala. Přijde mi to, jako celý den mít dítě v autosedačce. A to musí hrozně trpět záda. Ale je to jen můj názor
.
@Ajuše
taky mi přijde, že ten 3Tec je tak trošku spíš jen na parádu do města a ještě k tomu na rovný povrch ![]()
děkuji Vám za rady, moc mi to pomohlo ![]()