Kočárek ABC Design Viper

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s ABC Design Visper S3?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper S3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
19.9.11 10:04

mozna mi pripadala mensi protoze je tak nizko polozena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
19.9.11 10:50

No a jak se tedy rozhoduješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
20.9.11 09:12

Holky, kočárek od poláků nedoporučuju - je to jak ruská ruleta - může vám vydržet a můžete po měsíci užívání nadávat. Měla jsem dorjana cross country a děs. Má ho příbuzná a je spokojená jak želva. Náš vrže, zatáčí a její je super… Hold co kus, to originál :zed:
Už se těším, že tenhle kočárek uvidím na živo. Jeden jsem viděla v obchoďáku, ale tam už bylo dítko ve sporťáku a fakt se mi zamlouval. Ale než ho objednám, chci si ho vyzkoušet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
20.9.11 10:18

Mohu stebou jen souhlasit sice jsem polský kočárek neměla ale jsem proti nim skrz všechny jejich reklamace a vady a to že znám strašně moc maminek a známých co kočárky vlastní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
20.9.11 20:24

já jsem zatím pořád spokojená a myslím, že sporťák pak bude ještě lepší, hlavně mi přijde, že kočárek je lehkej a strašne dobře ovladatelnej, chodíme každý den s kočárem a dvěma psi na vodítku, takže jednou rukou držím kočár a jednou vodítko a nemám problém a přesně jak tu píšete, polský jsou těžký a za chvíli vržou, pískaj a já nevím co všechno…tohle je německý výrobce, takže kvalitní. nebo si pak holt koupit dražší kočárek - Jané nebo Mutsy apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.10.11 18:24

Abc desing viper

Milé maminky já mám ABC design Viper a jsem maximálně spokojená, máme ho už skoro rok, a používáme ho jako sporťák od půl roku, nemůžu si ho vynachválit, měla jsem x-lander xa - jízdní vlastnosti dobrý, ale střecha malá, blbé polohování na pás, vysoké madlo, pak jsem měla Casualplay S4 a S6 nebyli špatné, až zas na polohování a bouda,jízda šla ale ne do terénu, Baby Lux marc - jízda dobrý, výbava a pohodlnost taky, jen se párar kde mohl, takže jsem opravdu měla kočárků a hodně a mám už nějaké zkušenosti. :think:
Abc design Viper je ovladatelnost super i v terénu, polohování do lehu, jen je dražší, jediné mohl by být lehčí, ale na to že v něm vozím skoro dvouleté dítko, tak to není tak hrozné, a nyní i se zimním fusakem máme místa dost a to malá má 12kg a 82cm. Takže si myslím, že budeme i v zimě spokojené. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzka1982
17.11.11 19:15

další kupující

Ahoj holky, taky teď zvažuji koupi tohoto kočárku a díky vašim příspěvkům do toho asi opravdu půjdu :palec: Bydlíme na konci vsi bez zpevněných cest, takže budeme potřebovat kočárek do terénu, nebudu ho muset mockrát přenášet, takže myslím, že tenhle bude ideální. Líbí se mi ty barevné kombinace s hnědou, škoda, že se už nedá sehnat ta Machiato barva, půjdem teda asi do té Toffe. Snad se to nebude moc špinit. Máte s tou barvou nějaké zkušenosti? Mrzí mě teda to špatné připevnění tašky, není na to nějaký grif?

• Citovat
  • Upravit
1267
29.3.12 20:43

@Zuzka1982 Sice už je to cca 4 měsíce od posledního příspěvku, ale já používám na tasku tyto klipy a doufám, že je budu moc mít i na Viper 4s, má mi co nejdříve dorazit z Malvika. http://www.babypark.cz/…y-ke-kocarku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dvanactipes
30.3.12 09:10
@danielacap píše: @Zuzka1982 Sice už je to cca 4 měsíce od posledního příspěvku, ale já používám na tasku tyto klipy a doufám, že je budu moc mít i na Viper 4s, má mi co nejdříve dorazit z Malvika. http://www.babypark.cz/…y-ke-kocarku

Ahoj Danielacap, děkuji za tip. Nakonec jsme si pořídili kočárek Bebecar bazarový, protože nám od Viperu varoval prodejce, že se hodně reklamují a reklamace trvají dlouho a ne vždy dopadnou dobře :( Takže jsme narazili na Bebecar Style, už s ním každý den brázdíme po tom našem terénu na vsi a maximální spokojenost! Tašku tam má připevněnou dobře, takže si na nic nemůžu stěžovat :)

• Citovat
  • Upravit
1267
2.4.12 14:02

Tak už nám přišel Viper 4S, kolekce 2012. Kočárek jsem právě zajela. Je dobrý :D korba je širší a delší než u Mutsyho, jde složit i s korbou a je o trochu lehčí než Mutsy. Sporták při posazení proti směru má jinak těžiště, takže se s kočárkem hůře manipuluje - zvedá na obrubník (asi jde jen o zvyk), ale po směru je to jako s korbou. Složit se dá i se sporťákem po směru, proti směru jsem nezkoušela. Má pojistku (poutko) jako pojistku proti rozložení a šířka zadních koleček je 62cm (nejširší rozměr). Nánožník na korbě by mohl být vyšší, ale jinak perfektně sedí. Musím říct, že to Němci mají dost vymakané, lepší než Holanďani u Mutsyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
2.5.12 13:33

Nemáte někdo do Vipera podložku do sporťáku? Od jaké firmy a jak jste spokojený??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.5.12 09:39

Já ho pořizovala, když malý byl rok a jsem s ním spokojená,odporužení super, v térénu zvládne hodně. Sedačka že se nechá otočit po i proti směru jízdy, lze až do úplného lehu, nastavitelné madlo dle dítěte, pod nožičkami taky se nechá nastavit, vše se nechá vyprat, je v hodný jak pro menší tak i vyšší lidi, což se mi taky moc pasovalo, tak koš pod kočárkem, není síťkoví, ale z takové gumy, nebo co to je, a nic Vám nepropadne a ni nepromáčí.
Váhy kočárku jsem se tedy bála, ale myslím si, že zas tak hrozné to není, i s dítěte, je opravdu lehce ovladatelný.
S korbou zkušenosti nemám.
Ještě by mohl mít tedy nějkou výbavu, při koupi není součástí vůbec nic :( takže si to musíte dokupovat.
Moje požadavky splnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.5.12 11:16

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jakou pláštěnku máte k viperu, slyšela jsem, že ta od abc designu není nic moc. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.5.12 12:25

Ahojky,
já pláštěnku nekupovala, orig. je fakt drahá, a univerzální postačí, tedy aspoň mě :)i když si myslím, že co se týče kvality, tak má abc design má lepší a vydrží déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
6.5.12 16:41

Já mám univerzální pláštěnku na malé korby od Emitexu, sedí pěkně. Chci jí zkusit i na sporťák, třeba bude pasavot. Tak brzy napíšu, zda to jde. Jinak máme i moskytiéru na hlubokou korbu od Emitexu - tmavě modro-černou a sedí také pěkně. Můžu udělat zítra foto a vložím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí