Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Visper S3?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper S3Holky, kočárek od poláků nedoporučuju - je to jak ruská ruleta - může vám vydržet a můžete po měsíci užívání nadávat. Měla jsem dorjana cross country a děs. Má ho příbuzná a je spokojená jak želva. Náš vrže, zatáčí a její je super… Hold co kus, to originál ![]()
Už se těším, že tenhle kočárek uvidím na živo. Jeden jsem viděla v obchoďáku, ale tam už bylo dítko ve sporťáku a fakt se mi zamlouval. Ale než ho objednám, chci si ho vyzkoušet ![]()
Mohu stebou jen souhlasit sice jsem polský kočárek neměla ale jsem proti nim skrz všechny jejich reklamace a vady a to že znám strašně moc maminek a známých co kočárky vlastní..
já jsem zatím pořád spokojená a myslím, že sporťák pak bude ještě lepší, hlavně mi přijde, že kočárek je lehkej a strašne dobře ovladatelnej, chodíme každý den s kočárem a dvěma psi na vodítku, takže jednou rukou držím kočár a jednou vodítko a nemám problém a přesně jak tu píšete, polský jsou těžký a za chvíli vržou, pískaj a já nevím co všechno…tohle je německý výrobce, takže kvalitní. nebo si pak holt koupit dražší kočárek - Jané nebo Mutsy apod.
Milé maminky já mám ABC design Viper a jsem maximálně spokojená, máme ho už skoro rok, a používáme ho jako sporťák od půl roku, nemůžu si ho vynachválit, měla jsem x-lander xa - jízdní vlastnosti dobrý, ale střecha malá, blbé polohování na pás, vysoké madlo, pak jsem měla Casualplay S4 a S6 nebyli špatné, až zas na polohování a bouda,jízda šla ale ne do terénu, Baby Lux marc - jízda dobrý, výbava a pohodlnost taky, jen se párar kde mohl, takže jsem opravdu měla kočárků a hodně a mám už nějaké zkušenosti. ![]()
Abc design Viper je ovladatelnost super i v terénu, polohování do lehu, jen je dražší, jediné mohl by být lehčí, ale na to že v něm vozím skoro dvouleté dítko, tak to není tak hrozné, a nyní i se zimním fusakem máme místa dost a to malá má 12kg a 82cm. Takže si myslím, že budeme i v zimě spokojené. ![]()
Ahoj holky, taky teď zvažuji koupi tohoto kočárku a díky vašim příspěvkům do toho asi opravdu půjdu
Bydlíme na konci vsi bez zpevněných cest, takže budeme potřebovat kočárek do terénu, nebudu ho muset mockrát přenášet, takže myslím, že tenhle bude ideální. Líbí se mi ty barevné kombinace s hnědou, škoda, že se už nedá sehnat ta Machiato barva, půjdem teda asi do té Toffe. Snad se to nebude moc špinit. Máte s tou barvou nějaké zkušenosti? Mrzí mě teda to špatné připevnění tašky, není na to nějaký grif?
@Zuzka1982 Sice už je to cca 4 měsíce od posledního příspěvku, ale já používám na tasku tyto klipy a doufám, že je budu moc mít i na Viper 4s, má mi co nejdříve dorazit z Malvika. http://www.babypark.cz/…y-ke-kocarku
@danielacap píše: @Zuzka1982 Sice už je to cca 4 měsíce od posledního příspěvku, ale já používám na tasku tyto klipy a doufám, že je budu moc mít i na Viper 4s, má mi co nejdříve dorazit z Malvika. http://www.babypark.cz/…y-ke-kocarku
Ahoj Danielacap, děkuji za tip. Nakonec jsme si pořídili kočárek Bebecar bazarový, protože nám od Viperu varoval prodejce, že se hodně reklamují a reklamace trvají dlouho a ne vždy dopadnou dobře
Takže jsme narazili na Bebecar Style, už s ním každý den brázdíme po tom našem terénu na vsi a maximální spokojenost! Tašku tam má připevněnou dobře, takže si na nic nemůžu stěžovat ![]()
Tak už nám přišel Viper 4S, kolekce 2012. Kočárek jsem právě zajela. Je dobrý
korba je širší a delší než u Mutsyho, jde složit i s korbou a je o trochu lehčí než Mutsy. Sporták při posazení proti směru má jinak těžiště, takže se s kočárkem hůře manipuluje - zvedá na obrubník (asi jde jen o zvyk), ale po směru je to jako s korbou. Složit se dá i se sporťákem po směru, proti směru jsem nezkoušela. Má pojistku (poutko) jako pojistku proti rozložení a šířka zadních koleček je 62cm (nejširší rozměr). Nánožník na korbě by mohl být vyšší, ale jinak perfektně sedí. Musím říct, že to Němci mají dost vymakané, lepší než Holanďani u Mutsyho.
Nemáte někdo do Vipera podložku do sporťáku? Od jaké firmy a jak jste spokojený??
Já ho pořizovala, když malý byl rok a jsem s ním spokojená,odporužení super, v térénu zvládne hodně. Sedačka že se nechá otočit po i proti směru jízdy, lze až do úplného lehu, nastavitelné madlo dle dítěte, pod nožičkami taky se nechá nastavit, vše se nechá vyprat, je v hodný jak pro menší tak i vyšší lidi, což se mi taky moc pasovalo, tak koš pod kočárkem, není síťkoví, ale z takové gumy, nebo co to je, a nic Vám nepropadne a ni nepromáčí.
Váhy kočárku jsem se tedy bála, ale myslím si, že zas tak hrozné to není, i s dítěte, je opravdu lehce ovladatelný.
S korbou zkušenosti nemám.
Ještě by mohl mít tedy nějkou výbavu, při koupi není součástí vůbec nic
takže si to musíte dokupovat.
Moje požadavky splnil.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jakou pláštěnku máte k viperu, slyšela jsem, že ta od abc designu není nic moc. Díky
Ahojky,
já pláštěnku nekupovala, orig. je fakt drahá, a univerzální postačí, tedy aspoň mě
i když si myslím, že co se týče kvality, tak má abc design má lepší a vydrží déle.
Já mám univerzální pláštěnku na malé korby od Emitexu, sedí pěkně. Chci jí zkusit i na sporťák, třeba bude pasavot. Tak brzy napíšu, zda to jde. Jinak máme i moskytiéru na hlubokou korbu od Emitexu - tmavě modro-černou a sedí také pěkně. Můžu udělat zítra foto a vložím.