Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Visper S3?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper S3@katap Já ho nemám, používáme na boudy stříšku proti sluníčku z Lilienka.com a je super. Je víc praktičtější než slunečník, na ten většinou všichni nadávají. Ale nemám vlastní zkušenost.
@katap taky máme sluneční stříšku. Přijde mi mnohem praktičtější než slunečník. Když jí nepotřebuju normálně jí natáhnu přes boudičku. My máme tedy přímo od ABC.
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat na zkušenosti se sportovní verzí. Když jsem viděla kočárek v obchodě, hluboká korba se nám moc líbila, ale u sportovní verze se mi zdálo, že je tam hodně prostoru mezi zádovou opěrkou a boudičkou. Bojím se, aby na mimi netáhlo. Děkuji za Vaše zkušenosti.
Holky, můžete mi některá přeměřit rozměr zadních koleček u Viper 3s. Na netu uvádějí 67 cm. Mně jde hlavně o to, aby se mi kočár vešel na šírku do výtahu v paneláku
Díky
Ahoj, prosím o radu, uvažujeme o Viper 4, ale všimla jsem si že limitované edice mají na fotce plochu na nožky (chodidla) vodorovnou, ale u těch ostatních je to jen rovné směrem dolu, a to mi přijde nepraktické, mimi si ty nožky nemůže opřít, nebo se to dá nastavit???
vůbec nevím…
Jestli jsem to pochopila dobře tak asi myslíš to co jsem zvýraznila na fotce. Je to přímo na konstrukci kočárku. Jinak ta část na nohy se dá polohovat.
@Ajuše píše:
Jestli jsem to pochopila dobře tak asi myslíš to co jsem zvýraznila na fotce. Je to přímo na konstrukci kočárku. Jinak ta část na nohy se dá polohovat.
ahoj, dekuji za prispevek, taky jsem se snazila zakreslit do fota, tady na te fotce to vypada volne a tak nevim jestli se to da dat presne do teto polohy i u tech ostatnich verzich, tady to vypada jako uz predem ohnuty kus plastu a jako soucast te sportovni korby. tak nevim, jinak manzelovi se moc libi. ale pokud by tam nebyla ta moznost na opreni chodidel tak bych asi musela vzit jiny typ, jine uz to vsechny maji condor, turbo a pramy luxe… jeste se rozhoduji mezi temito typy…
My ještě nemáme se sporťákem zkušenost, takže nevím jak moc je to ohnutá část na těch novějších k užitku či neužitku. Co jsem viděla děti ve sporťácích tak většinou měli nohy nahoře na madlu
. Akorát si myslím, že pokud je dítě třeba delší musí mu to pak překážet při spaní
.
Ahoj holky,
tu zarážku na nohy bych vůbec neřešila. Jak píšete, nevíš, jaké mimi bude, některé má nohy na opěrce, pokud je zase delší, tak by mu to vadilo na spaní. Vůbec nevíš, jaké dítě bude.
Já hlásím objednání kočárku ABC -Viper S4 v nové barvě LOTUS. Jsem hrozně ráda. Na prodejně se nám kočárek opravdu moc líbil.
Ahoj, Lotus? to bude asi z nové kolekce, ta bude prý k dostání až v březnu… Koukala jsem je moc pěkná, jen z těch světlých barev bych měla strach jestli se to nebude špinit. Jo to na nožky už neřeším, to bych ten kočárek nevyřešila, ale možná nakonec půjdem do nějakého levnějšího, možná Tako, dnes jsem ho viděla na ulici, je pěkný…
Ještě mne napadlo, že je vlastně v prvních měsících dost praktická ta přenosná taška do kočárku, kdy se mimi nemusí budit, ale vyndá se s tou taškou a přenese a to asi u tohohle typu kočárku nebude možné… ale jinak je perfektní…
@Eviika vycvaknout celou korbičku a přenášet jde. Má to dokonce na spodní straně i takový jakoby nožičky. Občas jsme to využili. Ale určitě je to těžší než ta taška. Ségra vložnou tašku měla a spíš na ní nadávala. Ale je pravda, že to už je 6 let zpět a to ty kočárky byly zas jiný
.
@Eviika To ohnuté plastové stupátko má asi opravdu jen limitovaná edice. Musím říct, že nevím, za to dítě využije. Stupátko využije jen, když je po směru posazeno ve sporťáku a bude si chtít samo nastoupit, obráceně to tam není, protože tam je brzda, když je dítě proti směru. Většinou ale v proti směru je dítě do roka, pak už chce koukat. Jinak si myslím, že ten zahnutý plast je nepraktický, protože když dítě bude mít delší nožičky, tak si je tam nebude moc položit, bude ho to tlačit do pat atd…
Barva lotus je z nové kolekce, ale u nás v Prostějově v obchodě volali dovozci a ten slíbil, že bude do týdne. Takže max. do 2 týdnů ho snad už budeme mít doma ![]()
Já se světlé barvy nebojím, špiní se vše, ať už tmavý kočárek, tak světlý. A paní v obchodě říkala, že sportovní verze jde celá oddělat a vyprat. tak se chci zeptat vás, které kočárek mají, jestli je to pravda.
Ahoj, jak jste na tom se složenym kočárkem do auta? nám se nelíbí ty vystrčené přední kola, máme pocit, že se nám to do auta nevejde
máte zkušenosti?