Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Visper S3?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper S3Zdravím, asi jsem už přeinformovaná, nebo hledám trable tam, kde nejsou, ale holky co máte Viper 3S, jaké máte adaptéry na maxi cosi cabriofix sedačku? Původně jsem si myslela, že je to fuk, že jsou univerzál (ABC design/MC), ale podle rozpisů z několika obchodů se v tom začínám motat, abych nekoupila nějaké, co mi tam nepůjdou. Díky za radu.
Maminky, jde na Viperu u sporťáku oddělat nejak to madlo, co má dítě před sebou?
@zuzikp Ano jde zcela sundat. Není to na první pohled znát, ale někde pod látkou by semělo zatlačit a pak to jde vyndat. Neumím to napsat, přišla jsem na to omylem, když jsem sporťák potřebovala vyprat.
@Wikky píše:
Jinak nám už přišla univerzální vložka do sporťáku od Emitexu a musím říct, že je super. Prcek je spokojený. Jeho výraz jsem vymazala
Ahoj, můžu se zeptat, co je to přesně za vložku a jestli změkčuje sedadlo ve sporťáku? Samo o sobě mi totiž přijde dost tvrdé.
@ver0n1ka Je to typ od Emitexu - Moby. Je měkká, měla jsem s bočnicemi, ale pro starší dítě bych nyní už brala bez bočnic, protože to zužuje už tak úzkou sedačku.
http://www.nejbaby.cz/…qua/d-79509/
Mám dokonce ten typ, co je na obrázku kočárku - modrá s šedým šusťákem u nožiček, což je praktické, že to dítě nezašpiní.
@ver0n1ka Já jsem si tedy ještě přešila pásy pro dítě, na fotce s podložkou je 6měs syn a pásy měl strašně široké přes tělíčko. Tak jsem zašla do galantérky a koupila nový tkaloun, spony a předělala to. Bylo to lepší a prcek se mohl lépe pohybovat. Jinak k té PODLOŽCE, ve vedrech se v ní prcet potil, ale to by se asi potil i na jiné podložce. A to nemluvím ani o originál čalounění Viper, je praktický, jen se otře, ale ve vedrech to nepropustí vlhkost.
Zdravim muzete mi nekdo zmerit delku a sirku u sportaku u toho vipera S3.Nahodou jsem objevila tuhle diskuzi.Sice jsem jiz pevne byla rozhodla pro quinny speedi ale ten viper vubec nevypada spatne. Tak poprosim o rozmer sportovni sedacky.
@kattkka Myslím si, že Quinny asi bude kvalitnější a lehčí. Určitě i prostornější…ale nemůžu sama posoudit, já od Viper šla do Slalomu.
@Wikky píše:
@kattkka Myslím si, že Quinny asi bude kvalitnější a lehčí. Určitě i prostornější…ale nemůžu sama posoudit, já od Viper šla do Slalomu.
Mensi je mi jasny ze je ale o kolik.
Holky, máte některá zkušenost s nějakou sluneční clonou nebo slunečníkem na sportovní korbu?
Maminky, poradíte, prosím, jakou pláštěnku na sporťák Viper 4S? A podložku?
@katap Já mám ABC Design Multi a za mě rozhodně nedoporučuji. Přijde mi, že vůbec na kočár nesedí… Kdyby nás někde venku chytla pořádná bouřka s větrem, tak se obávám, že dítě dovezu domů jako vodníka…
A to výrobce uvádí, že sedí na všechny jeho kočárky…
Na hlubokou korbu jsem měla univerzální od Emitexu a ta byla fajn, akorát na sportovní už to bylo moc narvané, tak jsem koupila druhou a nepomohla jsem si…
Tak jsem ti moc neporadila, ale aspoň víš, co nekupovat ![]()
@ver0n1ka. I to je dobrá rada
já měla právě úplně šílenou pláštěnku na hlubokou korbu, tak jsem říkala, že teď si radši nechám poradit
@katap Já měla do Vipera podložku od Emitexu a musím říct, že ta verze s bočniceme, hodně zmenšuje sedačku kočárku. Když byl syn malý, tak to bylo dobré, že mu to zúžilo sedačku a nepadal do strany při sedu, ale když byl větší, tak se tam už jen těžko vešel. Takže když podložku, tak buď Emitex bez bočnic nebo si třeba nechat ušít např. na MMB.