Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Visper S3?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper S3@katap Ju a podložku jsem si nechala ušít od paní z MMB a bez bočnic. Zatím ještě nedorazila, tak až přijde dám vědět, jak sedí ![]()
@katap Tak podložku už používáme a je celkem fajn. Jediné, co mi vadí, tak trochu sjíždí, když se malá moc vrtí. Má jen díry na pásy, ale chtělo by to nějaké upevnění i z vrchu, přes opěradlo, aby to drželo napevno (až mě to bude moc štvát, tak to vyřeším nějakou našitou gumou). Jinak určitě doporučuji, vnější vrstva je bavlněná, takže příjemnější než ten původní šusťák a je hezky měkká, oproti samotné tvrdé opěrce.
Příspěvek upraven 01.07.13 v 11:38
Já mám kočárek Lotus, ale vidím, že jsi to prala už před nějakým časem, takže jste už asi kočárek koupili.
@ver0n1ka Blbej dotaz, ale jak máš protáhlé pásy skrz tu podložku? Já nemůžu najít, jak je odepnout, abych je podložkou protáhla ![]()
@katap Taky mi to dalo zabrat… musela jsem vzadu úplně rozepnout potah na opěrce a ty pásy prorvat těma dírama ven, jakoby dovnitř kočárku a pak protáhnout podložku a zase narvat zpátky… šlo to teda dost těžko, ale procpala jsem to tím
@ver0n1ka Děkuju, tak aspoň vím, že to nějak jde, tak se s tím poperu taky ![]()
Dobrý den Dámi, Mám na Vás dotaz, mám kočárek ABC design Viper 3S - maximální spokojenost, jen máme přední kolečko vykloubené (zatáčí nám) nemáte někdo zkušenost s tím to problémem nebo jestli se dá koupit nové kolečko s nástavcem? Moc Vám děkuji za odpověď a přeji krásny den.