Kočárek ABC Design Viper

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s ABC Design Visper S3?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper S3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3362
31.5.11 14:53

poslala jsem ti přes zprávy nějaké foto, nám se hrozně líbil a ta barvička je taková teplá, hlavně za ty prachy je to úžasný. Akorát taška a pláštěnka se musí dokoupit ale to už je detail. Navíc na něj pasuje autosedačka maxi cosi, což je taky velký plus :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
6.7.11 12:29

Ahoj holky,
tak my jsme se také rozhodli pro ABC Design Viper 4S, teď jen čekáme až nám přijde. Moc se nám líbí, na živo jsme ho viděli v dětském ráji v Praze. Splňuje většinu našich požadavků, jedině ta váha, ale zkoušela jsem ho zvednout a nepřišel mi nijak moc těžký. Navíc bydlíme na vesnici, takže většinou se všude přepravujeme autem, ani jsem nehledala kočárek na přenášení v MHD, spíš pro mě bylo důležité odpružení a nafukovací kolečka. Máme doma starý kočárek od ségry po 2 dětech a tak jsme se rozhodli pro koupi této trojkombinace s tím, že nyní využijeme teda jen sporťák a sedačku a hlubokou korbičku schováme pro další miminko :). Až dorazí tak sem hodím fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
6.7.11 12:30

Ha teď jsem si všimla, že píšu do trojkolek o čtyřkolce, tak pardon, jeen dodám, že ta čtyřka se nám líbila o trošku víc než tříkolka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
22.7.11 11:55

Ahoj holky, tenhle kočárek se mi začíná líbit čím dál víc, ale nikde jsem nenašla rozměry hluboké korbičky a sportovní sedačky (rozměr sedáku a opěradla) :cry: Můžete mi je prosím napsat??? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
22.8.11 08:12

me se tento kocarek taky velmi libi uz se tesim az ho uvidim nazivo.doufam ze se mi bude libit a koupime ho.muzes mi taky prosim poslat nejake foto??dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.8.11 10:52

tak ráda slyším, přesně na tohle potřebujeme kočár..hm..super..tahle diskuse mě těší, zatím žádná negativní slova..asi sme teda už taky konečně vybrali :) juch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
25.8.11 20:20

Ahoj holky tak musím říct že všechno co jsem si tu pročetla mě opravdu těší, nad kočárkem se rozhoduji tak jako mezi jinémi ale stále se ted víc vracím k viperu co by jste mi o něm ještě řekli a na kolik vás celkově vyšel i s dokoupením a co všechno je k němu děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
29.8.11 13:14

ahojky,nekde jsem cetla ze kocarek jen nizsi nez ostatni kocarky je to tak o okolik nebo nejake srovnani s nejakym kocarkem a jak je velka korbicka ve vnitr?dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
4.9.11 19:23

ahoj, my máme viper 3s, kolekce 2010 a korbička vevnitř má cca 76 cm, dnes jsem změřila. sporťák mám ještě zabalený ve sklepě, tak změřit nemužu. myslím že korbička je o něco větší než většina moderních současných kočárků…jinak jezdí se dobře, možná moc drncá, ale to dnes všechny kočáry. zatím jsme žádnou chybu nenašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
4.9.11 19:25
Barča K píše:
Ahoj holky tak musím říct že všechno co jsem si tu pročetla mě opravdu těší, nad kočárkem se rozhoduji tak jako mezi jinémi ale stále se ted víc vracím k viperu co by jste mi o něm ještě řekli a na kolik vás celkově vyšel i s dokoupením a co všechno je k němu děkuji :)

nás vyšel na necelých 6 tisíc (viper 3s), byl zrovna někde v akci, a dokoupila jsem si jen pláštěnku a tašku k tomu. autosedačku máme maxi cosi, pasuje tam krásně. jinak že by byl nižší, no nevím, žekla bych že stejně jako třeba jané slalom, to je to samé. pravděpodobně ty polský typu Tako, Firkon apod. jsou o něco vyšší, ale to je otázka, zda člověk chce klasický hluboký velký kočár nebo něco sportovnějšího jako viper :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
4.9.11 19:34

Moc děkuji krásně popsaný jsem z něj nadšená a doufám že budu spokojená i kdyby byl za 7 tis tak je to za dvojkombinaci krásná cena ještě otázka ke korbičce na dělku jsi tu napsala míru a kolik je na šířku? také by mě zajmalo zda jde polohovat zádíčka u té korbičky nebo ne? vypadá krásně a jakou jsi dokupovala pláštěnku já přemýšlím že možná koupím tu jejich dražší má totiž to okénko co myslíte? ano maxi cosi si chci také zakoupit a myslím že mě zaujal hlavně že je sportovnějšího stylu :) a ještě jakou jste dokoupila tašku ke kočárku na rukojet jejich a nebo nějakou jinačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
4.9.11 19:38

ja jsem taky nadsena uz se tesim az ho uvidim na zivo,holky nejake fotky kocarku by jste sem nemohli hodit at se pokochame?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
4.9.11 19:40
olivkaO802 píše:
ja jsem taky nadsena uz se tesim az ho uvidim na zivo,holky nejake fotky kocarku by jste sem nemohli hodit at se pokochame?

Souhlasím to by jsme se alespon pokochat mohli seš se dočkáme vlastního :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
4.9.11 19:44
Barča K píše:
Moc děkuji krásně popsaný jsem z něj nadšená a doufám že budu spokojená i kdyby byl za 7 tis tak je to za dvojkombinaci krásná cena ještě otázka ke korbičce na dělku jsi tu napsala míru a kolik je na šířku? také by mě zajmalo zda jde polohovat zádíčka u té korbičky nebo ne? vypadá krásně a jakou jsi dokupovala pláštěnku já přemýšlím že možná koupím tu jejich dražší má totiž to okénko co myslíte? ano maxi cosi si chci také zakoupit a myslím že mě zaujal hlavně že je sportovnějšího stylu :) a ještě jakou jste dokoupila tašku ke kočárku na rukojet jejich a nebo nějakou jinačí?

Barčo tak šířka je 36 tam kde je to nejširší, pak se to u nohou zužuje na 32 a jde to do oválu. Jinak já pláštěnku koupila universal od emitexu, někdo tu totiž psal, že ta jejich je nějaká blbá nebo co…a tu tašku mám tu jejich, chtěla jsem stejnou barvu, je docela drahá a docela mě zklamalo, že nemá nikde nic na přidělání na tu rukojeť, takže to tam visí jedině tak, že se to dole zastaví o korbičku, tak ji zatím vozím v košíku, když ji mám sebou nebo ji mám přes rameno na sobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
4.9.11 19:45

když jsme ho koupili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie