Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Visper S3?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper S3@tygra My kola do auta sundaváme. Jinak by se nám tam kočárek nevešel.
Nám dnes Viper S4 v barvě Safari dorazil. Odpoledne ho jdeme vyzvednout ![]()
@tygra Popravdě to ani neregistruju. Je to prostě cvak, cvak. Už jsem to někde psala. Kůli tomu snadnýmu rozkládání, skládání, přicvakávání jsem ten kočárek kupovala. Mimo teda i těch ostatních věcí. Já jsem s ním pořád spokojená
.
Ahoj holky, vaham mezi trojkolkou viper 3s, a tak byych se vas chtela zeptat, jestli ho nektera ma? a jestli nevite jestli bude dobry na zimu, a nanoznik jestli neni moc maly… dekuji
@Luckap ten se mi moc líbí, jen nevím, zda ho v pohodě dáme do auta, musíme zkusit
My máme starý škoda superb a náš kufr je úzký pro vkládání rozměrnějších věcí, co jsme kočárek viděli na živo, tak měl přední kola víc vystrčené, chceme to tudíž zkusit, zda se vejde
Holky a rpý je sporták malý a blednou hodně barvy..je to pravda?
Já taky četla hodně, že maminky psali, že barva jim vybledla za dva měsíce. Jinak kočárek je fakt parádní, a ani není tak těžký jak se zdá.
Cauky holky. Ale Viper 4 S nema nafukovaci zadni kola, ze ne? To ma myslim jen Condor
Ahoj Holky,
mátě někdo viper v barvě lotus? Zajímá mě, jak ho čistíte a tak. Chtěla bych tuhle barvu, ale bojím se, že se snadno ušpiní. V tom případě pujdu radeji do safari nebo do černobílého. díky