Kočárek ABC Design Viper

Máte zkušenost s ABC Design Visper S3?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper S3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kacenka84
23.10.10 12:32

ahojky ,chci se zeptat kdyz sezenu tenhle kocarek jen jako sportak ,da se k nemu samostatne dokoupit korbicka? diky

• Citovat
  • Upravit
4823
23.10.10 19:17

Kacenko, tak to tedy nevim. My jsme ho kupovali jako komplet novy. Zkusila bych se zeptat nektereho z prodejcu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kacenka84
23.10.10 20:32

oki diky ,no ted jsem se koukala na net a nabizeji samostatne korbicky -+ 2000 tak jsem rada ..jen skoda ze nemaji zrovna tu barvicku tofee:(ale jinak cela tmave hneda je taky hezka 8-)

• Citovat
  • Upravit
7159
26.10.10 14:50
kacenka84 píše:
ahojky ,chci se zeptat kdyz sezenu tenhle kocarek jen jako sportak ,da se k nemu samostatne dokoupit korbicka? diky

kacenko, ABC Design Viper se prodává pouze jako komplet- tedy sporťák i hluboká dohromady, neprodává se samotný sporťák, takže nemusíš hlubokou dokupovat.
a varinata Toffe je skladem: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…, je skladem i cool silver, jen nejsou Macchiato

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
15.11.10 22:27

Ahojky, taky máme tenhle kočárek a zatím jsme s ním moc spokojeni. Barvu macchiato jako Dušička.
Dušičko, máme i skoro stejně staré dětičky :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
6.1.11 09:27
evca82 píše:
Ahoj holky, máte někdo zkušenosti s tímto kočárkem ? moc děkuju
ahoj holky,nevíte někdo,jestli se viper vejde do starých výtahu panelákových???děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
6.1.11 14:33

JEŠTĚ PROSÍM,MÁT NĚKDO ZKUŠENOSTI,KTERÉ FUSAKY PASUJÍ DO VIPERA??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
29.1.11 17:54

jak jste spokojený s viperem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
25.5.11 10:03

jestli myslíš viper 3s, tak já moc..dokážu ho řídit jednou rukou, lehkej, dobře se skládá a rozkládá, prostě pohoda..malýmu je 6m a v pohodě se tam vejde..vybírala jsem dlouho a s tímhle jsem udělala fakt dobře..jediný co mě teď napadlo, tak nejdou v korbě polohovat záda..ale to je detail..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
31.5.11 14:05

Hezky den,uvažuji taky nad timhle kočarkem…naživo sem ho ješte nevidela..tak nemužu posoudit :think: jak pišete-je fakt tak težky?a ke kočarku je i fusak a nanožnik-kryt na korbičku i sportak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
31.5.11 14:10

my ho minulý týden přivezli a moc se nám líbí, nánožník na sporťák tam je i kryt na korbičku, ale fusak ne, jinak já mám fusak koupený Lodger fialový s kytkama a myslím, že v pohodě…a nijak těžký se mi nezdá oproti jiným kočárům, skládat jde lehce a sporťák jde dobře polohovat až do lehu a jde nasadit oběma směry, takže za mě doporučuju a i když ještě zatím nejezdíme, doufám, že se nám bude jezdit dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
31.5.11 14:18

Hanah-dekuju :-) a jestli se mužu zeptat na cenu?a jakou barvičku jste vybrali?
akorat se musim podivat,kde v okoli ho maji..jsem z KM..tak zatim sem nenarazila… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
31.5.11 14:36

akorat mi vadi,že se neda přehodit rukojet..ješte zvažim,jestli to využiju..u prvniho jsme to využily,maly řval,jak nas nevidel… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
31.5.11 14:43

Nadka - ale jde ti přehodit sedačka, takže to mužeš dát i proti sobě a je to jednoduchý, jen se nacvakne, otázka pár sekund…jde to u korby i u sporťáku. My ho kupovali v Malvíku, bydlíme ve vedlejší vesnici, tam ho mají za necelých 6 tis., ale zdarma ti ho i dovezou kamkoli po ČR a ještě dostaneš osušku zdarma. My máme barvu toffe, ta černá se nám nelíbila, je moc pěkná, čokoládová hnědá v kombinaci s béžovou, tak aspoň můžeme mít hezky barevné doplňky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
31.5.11 14:46

Hm..pekna barvička :palec: pak třeba hod fotečku,jestli mužeš!!!
ja zkusim i kočarek koupit třeba i použity..čekame druhe,manžel ted dlouho marodil :-( tož blby,takže nejak to musime zkoulit..ale cena 6tis.za novy kočarek je super!!!!!rodiče nemame..takže tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí