Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Visper S3?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper S3Kacenko, tak to tedy nevim. My jsme ho kupovali jako komplet novy. Zkusila bych se zeptat nektereho z prodejcu ![]()
oki diky ,no ted jsem se koukala na net a nabizeji samostatne korbicky -+ 2000 tak jsem rada ..jen skoda ze nemaji zrovna tu barvicku tofee:(ale jinak cela tmave hneda je taky hezka ![]()
kacenka84 píše:
ahojky ,chci se zeptat kdyz sezenu tenhle kocarek jen jako sportak ,da se k nemu samostatne dokoupit korbicka? diky
kacenko, ABC Design Viper se prodává pouze jako komplet- tedy sporťák i hluboká dohromady, neprodává se samotný sporťák, takže nemusíš hlubokou dokupovat.
a varinata Toffe je skladem: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…, je skladem i cool silver, jen nejsou Macchiato
Ahojky, taky máme tenhle kočárek a zatím jsme s ním moc spokojeni. Barvu macchiato jako Dušička.
Dušičko, máme i skoro stejně staré dětičky
![]()
evca82 píše:
Ahoj holky, máte někdo zkušenosti s tímto kočárkem ? moc děkuju
ahoj holky,nevíte někdo,jestli se viper vejde do starých výtahu panelákových???děkuji
JEŠTĚ PROSÍM,MÁT NĚKDO ZKUŠENOSTI,KTERÉ FUSAKY PASUJÍ DO VIPERA??
jestli myslíš viper 3s, tak já moc..dokážu ho řídit jednou rukou, lehkej, dobře se skládá a rozkládá, prostě pohoda..malýmu je 6m a v pohodě se tam vejde..vybírala jsem dlouho a s tímhle jsem udělala fakt dobře..jediný co mě teď napadlo, tak nejdou v korbě polohovat záda..ale to je detail..
Hezky den,uvažuji taky nad timhle kočarkem…naživo sem ho ješte nevidela..tak nemužu posoudit
jak pišete-je fakt tak težky?a ke kočarku je i fusak a nanožnik-kryt na korbičku i sportak??
my ho minulý týden přivezli a moc se nám líbí, nánožník na sporťák tam je i kryt na korbičku, ale fusak ne, jinak já mám fusak koupený Lodger fialový s kytkama a myslím, že v pohodě…a nijak těžký se mi nezdá oproti jiným kočárům, skládat jde lehce a sporťák jde dobře polohovat až do lehu a jde nasadit oběma směry, takže za mě doporučuju a i když ještě zatím nejezdíme, doufám, že se nám bude jezdit dobře ![]()
Hanah-dekuju
a jestli se mužu zeptat na cenu?a jakou barvičku jste vybrali?
akorat se musim podivat,kde v okoli ho maji..jsem z KM..tak zatim sem nenarazila… ![]()
akorat mi vadi,že se neda přehodit rukojet..ješte zvažim,jestli to využiju..u prvniho jsme to využily,maly řval,jak nas nevidel… ![]()
Nadka - ale jde ti přehodit sedačka, takže to mužeš dát i proti sobě a je to jednoduchý, jen se nacvakne, otázka pár sekund…jde to u korby i u sporťáku. My ho kupovali v Malvíku, bydlíme ve vedlejší vesnici, tam ho mají za necelých 6 tis., ale zdarma ti ho i dovezou kamkoli po ČR a ještě dostaneš osušku zdarma. My máme barvu toffe, ta černá se nám nelíbila, je moc pěkná, čokoládová hnědá v kombinaci s béžovou, tak aspoň můžeme mít hezky barevné doplňky ![]()
Hm..pekna barvička
pak třeba hod fotečku,jestli mužeš!!!
ja zkusim i kočarek koupit třeba i použity..čekame druhe,manžel ted dlouho marodil
tož blby,takže nejak to musime zkoulit..ale cena 6tis.za novy kočarek je super!!!!!rodiče nemame..takže tak…
ahojky ,chci se zeptat kdyz sezenu tenhle kocarek jen jako sportak ,da se k nemu samostatne dokoupit korbicka? diky