Kočárek ABC Design Viper

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s ABC Design Visper S3?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper S3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
225
6.9.11 10:38

No vlastně je to ta černá se šedou, pak tu co má hanah to je světle hnědá s tmavě hnědou a ta třetí je zase opačná tmavě hnědá se světle hnědou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
6.9.11 10:40

jo ještě jak jsme se tu bavili k těm taškám tak mě se více líbí ta druhá koukala jsem a net a našla jsem dvě fotky řekla bych že je lépe řešená že má asi takové to zacvaknutí taky jsou fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
6.9.11 10:40

a druhá, proto jsem se rozhodla že si nejspíš vezmu barvu tmavě hnědou se světle hnědou a k tomu tuhle tašku dělají i tmavě hnědou, co myslíte holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
6.9.11 11:09

jo tady ta taska vypada dobre resena,takze jsou 2 druhy?jedny jsou jednobarvene ty jsou dobre a ty druhe jsou dvoubarevne a neni tam nic co by tasku drzelo na madlu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
6.9.11 20:48

Ano řekla jsi to úplně přesně takle vypadá i lépě je levnější a je jednobarevná a ta druhá je dvoubarevná a není tam to řešení s popruhy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
6.9.11 21:55

jo holky barvy jsou tři, ale co vím tak ta tmavě hnědá nebyla k dostání… :nevim:
jinak jak jste se ptali na fusak, tak já mám lodger bunker růžový :dance:
jinak fakt asi ta levnější taška je lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.9.11 08:58

Opravdu no tak já doufám že tu tm. hnědou budou mít, a myslíš si že se tam bude vejít fusak od emitexu combi 3v1? No tak už z těch tašek mám vybráno a to tu lenější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
16.9.11 19:00

dneska jsem se byla podivat na kocarek v prodejne a byla jsem dost zklamana z velikosti a jak je nizko ulozen oproti jinym kocarkum,jinak hezky.je fakt dobre se podivat na kocarek v prodejne.skoda budu se muset kuknout na jiny kocarek uz jsem s toho zoufala neni to vubec jednoduche nejaky vybrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
16.9.11 20:11

Jé tak to mě tedy moc mrzí já ho viděla nedávno u kamarádky a já tím že jsem malé postavy tak mě nezklamal a jsem zněho stále nadšená jak předtím a už máš nějaký vybraný nebo pokukuješ po nějakém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
17.9.11 09:20

no prave ze nevim jaky,libi se mi obycejny TAKO jen me odrazuje ze je tak levny ale libi se mi nebo jestli mam jit do drazsiho fakt nevim,uz jsem zoufala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
17.9.11 11:42

No těžko říct záleží co opravdu chceš od kočárku jestli trojkolku nebo čtyřkolku? také jestli do terénu nebo do města záleží na hodně cetí popiš co chceš aby měl zkusím ti poradit, musím říct že jací kočárky se mi opravdu něčím nelíbí nevím proč jsou taka, danny spot takže dorjan ale to je můj vkus …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
17.9.11 11:49
olivkaO802 píše:
dneska jsem se byla podivat na kocarek v prodejne a byla jsem dost zklamana z velikosti a jak je nizko ulozen oproti jinym kocarkum,jinak hezky.je fakt dobre se podivat na kocarek v prodejne.skoda budu se muset kuknout na jiny kocarek uz jsem s toho zoufala neni to vubec jednoduche nejaky vybrat

A jak jsi vysoka?
Je pravda, ze kocarek je spis nizsi, ale ani manzel se svymi 185cm s nim nema nejmensi problem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
17.9.11 12:59

ja mam 177.5 jako madlo by mi stacilo jen se mi zda ze je oproti jinym kocarkum opravdu moc nizko a i korbicka se mi zda mala,vubec nechapala jak tu vsichni pisou jak ve velka me se spis zdala mala,no skoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
17.9.11 14:14

Korbicka je na tom velikostne stejne jako u vetsiny jinych kocarku. Nam teda vyhovovala. Je fakt, ze Mara sel na asi 8mi mesicich do sportaku. Ale vim i o kocarcich, kde ditko vydrzi v hluboke sotva pul roku.
Kazdopadne kocarek musi vyhovovat hlavne Tvym predstavam. Drzim palec, at se brzy nejaky takovy najde!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
18.9.11 21:12

olivka - já ted byla s kamarádkou na procházce a ta má třeba X lander a korbička teda mnohem menší ještě, stejně tak Jané, Quinny apod…velké korbičky mají jen ty levné polské jako třeba ten Tako, ale zase se musíš smířit s tím, že sporťák stojí za prt a budeš si pak muset koupit třeba golfky nebo extra sporťák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí