Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Visper S3?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper S3No to právě chci ještě pohledat
Všichni mi říkají, že se často reklamují, ale kvůli čemu už se člověk nedoví. Takže jdu hledat, protože se mi kočárek opravdu zalíbil ![]()
Tak jsem hledala a většinou si ho teda chválili…jedinou nevýhodu co jsem našla je prý jeho velká hmotnost
Hmmm, no zkusím ještě pohledat později, ale celkem mě ty recenze potěšily ![]()
Ja jsem teda v kvetnu, cervnu moc recenzi nenasla
Tak jsme se nakonec rozhodli tak nejak pocitove ![]()
S tou hmotnosti fakt nevim. Mne se nijak tezky nezda - zatim
Ale je fakt, ze ho nikam nemusim tahat. Bud dojdu pesky nebo pojedem autem, takze problem s MHD mi odpada.
Doma ho sice skladujeme rozlozeny, ale neprijde mi nejak tezke ho po castech odnest do patra.
Rekla bych, ze na svoji hmotnost je krasne ovldadatelny jendou rukou. Pravda, kdyz drandime do kopce, tak jedna ruka nestaci ![]()
A zas si rikam, ze kdyz je „tezky“, tak ho snad decko jen tak nepreklopi ![]()
že by obecně ABC design měl nějak moc reklamací jsem zatím tedy nepostřehla ![]()
osobně vidím zatím jediné minus (i když pro mne dost velké) v jeho váze – ale zase ta cena je úžasná a stabilní 3kolka za tuhle cenu je docela vyjímka..
záleží, jak kdo s kočárem jezdí…
a ona ta váha se hodně projeví, až dítě ztěžkne ![]()
Mě osobně teda v obchodě nadchnul a asi to risknu a budu doufat, že budeme jen spokojeni ![]()
Já ho teda nějak často taky tahat nebudu muset. Vyjímečně do busu, ale jinak taky ne. Jen je u nás strašně malý výtah, takový starý ještě a do něho se nevejde žádný kočárek. Takže spíš mě zajímá to skládání, kdo ví kdy nám udělají nový výtah a trápit se se skládáním by byl problém. Ale jak to není problém tak jsem ráda
Myslíte že korbičku normálně unesu, nedokážu si představit jak může být těžká…je to jen pár pater, ale raději se poptám ![]()
Skladani je jednoduchy. Pochopila jsem to na poprave i ja ![]()
Korbicku jsem ted zvazila a ma 4,4kg, takze musi sama uvazit, jak jsi na tom fyzicky ![]()
Tak to skládání mě těší ![]()
A váha…tak myslím že i s mimčem bych korbičku měla těch pár minut v pohodě udržet
Nosím i těžší nákupy na delší trasy ![]()
Tak ted doufam, ze me neprijedes bacit, ze jsem ho tak vychvalila, kdyz Ti neco nebude vyhovovat ![]()
Neboj
Ono každý kočárek má něco a nikdy nebude žádný na 100 % perfektní. A furt si říkám, že když je někdo spokojený s Takem tak proč bych já nebyla spokojená s něčím o dost lepším
Nic proti kočárkům Tako…to já mám jen takový osobní blok ![]()
Jasne, ze kazdymu vyhovuje neco jinyho. Ja jsem zas, po minule zkusenosti, proti polskym kocarkum a je mi uz jedno, jaka to je znacka. A to jich u nas jezdi fakt mraky a maminy jsou spokojene.
Přesně tak
No ono je nejhorší že člověk už ani nepozná co je z Polska a co není
Ale máš pravdu…
Ahoj maminky, Viper se mi taky moc líbí a za tu cenu je skvělej. S tou váhou je to zajímavý, když na netu uvádějí hmotnost korby 3,7kg a kočárek 14,5kg, což se mi nezdá jako taková hrůza. Na netu mají moc hezky nafocený ten sporťák, tak by mě zajímalo, jest-li je tak krásný i naživo
Mě se líbí ten černý, ale i ten hnědý je krásný.
Dusicka - stále si spokojená? Nezačal třeba nějak vrzat? ![]()
Nutkani, rekla bych, ze na zivo vypada jeste lip
My mame barvu Macchiato.
Zatim jsem stale spokojena. Obcas teda drnci pri jizde brzda, ale staci zabrzdit a odbrzdit a je klid ![]()
Dneska jsem se zase bala, ze ho pri prujezdu polni cestou rozvrzu, ale zase to zvladl bez ujmy ![]()
Dusicka - tak to je super, takový kočárek potřebuji
…zítra bych se pokusila se domluvit v jednom obchodě, jest-li by ho nezávazně neobjednali, bez „ohmatání“ bych ho nekoupila ![]()
Tak preji, at si ho muzes ohmatat. Ja jsem ho taky chtela videt na zivo, takze jsme nakonec jeli do Prahy ![]()