Jaký kočárek pro větší dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2419
22.5.11 23:24

Jaký kočárek pro větší dítě?

Neumím se rozhodnout jaký kočár teď mám quinny speedi a nevyhovuje mi polohování na šňurky proto bych chtěla kočár co má jiné polohování, přehazovací rukojeť nebo sedačku a aby byl dostatečně široký, je mi jedno zda čtyřkolka či trojkolka. Doufám že mi poradíte co jsem tak koukala tak se mi líbí maxi cosi mura, mutsy a teutonie spirit s3. Děkuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11966
22.5.11 23:28

Ahoj,

a nekoukala jsi na PP GT3? Sice nemá otočnou sedačku, ale má vychytanou stříšku, jde úplně překlopit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
22.5.11 23:50

ahojky,já mám prvního syna fakt obříka :srdce: takže sme furt pokukovali po jiných kočárcích.Teď jsem podruhé těhotná a chystáme se koupit Peg Perego GT3 viděla jsem ho na vlastní oči a můžu ti říct,že větší a prostornější kočárek neznám :palec: už se na něj moc těším :dance: sice nemá přehazovací rukojeť,ale jak píše maminka nademnou,jde přehodit boudička na opačnou stranu,že dítko sedí čelem k tobě

• Citovat
  • Upravit
11966
22.5.11 23:53

Holky, kdybyste měli zájem, písněte, prodávám:)

Sedět proti směru nemůže, otočit boudička takhle jde jen, když dítko hajá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
22.5.11 23:57
adus píše:
Holky, kdybyste měli zájem, písněte, prodávám:)Sedět proti směru nemůže, otočit boudička takhle jde jen, když dítko hajá…

jo,já to tak chtěla napsat,že to tak jde jen na ležící děti-ale už je večer no,na mé mozku a paměti se to podepsalo :mrgreen: a prodáváš i jen korbu? :think:

• Citovat
  • Upravit
8921
23.5.11 07:17

Ja mam Janecko a prave taky chci sportak otocnej, takze budu kupovat Quinny Freestyle z druhe ruky. Prijde mi prostornej, jde az do lehu, ma otaceci predni kolo a rucni brzdu, takze splnuje vse, co potrebujem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
23.5.11 08:08

jestli máš quinny speedy, tak se bude těžko shánět něco lepšího :) Jakmile ti mrnous zacne sedet a bude trochu pevnejsi uz po nejakym snuro polohovani ani nevzdychnes… já to ještě vychytala, aby šel do uplnyho lehu. On ten speedak je fakt hoodne širokej a k tomu ještě lehoučkej.
Ta teutonka rozhodně ne je fakt malá!!!
Pro větší ditě má kamarádka Easywalker qutro a je skvelej, prostornej opravdu hodne a je to naaadhernej kocarek.
Siroky byly starsi Janecka… rok 2010 urcite ne.
Jinak mě ještě napdá concord fusion, ale ten neni uplně nejkvalitnější, graco treko měla kamarádka také a docela si ho chválila… mě přišel hrozně velkej do šířky i délky a nelíbily se mi kolečka, ale dlouhodobě sem snim nejezdila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13709
23.5.11 09:32

Kamarádka si pro větší dítě kupovala kočárek Herqules :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
23.5.11 09:53

koukám na to peg perego a docela se mi líbí, nevíte jaké mají polohování? Jako jestli je to na takovou tu železnou osičku nebo na šňůrky? a jde přehazovat ta boudička nebo ne? a jde na to i hluboká korba? a pokud ano je dost velká? já už bych chtěla to nechat i na druhé dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
23.5.11 10:04

My máme Tako a jsem s ním spokojená. Korbička jde dát jak po směru, tak i proti. http://www.kocarky-tako.cz/…-c2-512.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
23.5.11 10:04

Jo a polohování má páčkou a jde i do úplného lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
23.5.11 10:57

peg perego nema polohovani na snurky, ma to klasicky tou packou…
nevim o kterem mluvis jestli peg perego gt3 tak to je opravdu super kocarek: http://www.vase-kocarky.cz/peg-perego-gt3/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
23.5.11 13:11

Ahojky :mrgreen:

Perego jde do úplného lehu, polohování má to dobré:) je to normálně trojkombinace, jde na něj dát jak korba, tak autosedačka…

Je to jeden z největších sporťáků a i korbičku má jednu z největších (teda aspoň v roce 2009 tomu tak bylo).

Mooona-prodávám jen sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
23.5.11 13:12

A tady foto, jak jde otočit ta boudička - jde to použít pouze když Ti mimčo leží…

http://i.mimibazar.cz/…45103872.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
23.5.11 20:29

adus za kolik ho prodáváš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...