Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Neumím se rozhodnout jaký kočár teď mám quinny speedi a nevyhovuje mi polohování na šňurky proto bych chtěla kočár co má jiné polohování, přehazovací rukojeť nebo sedačku a aby byl dostatečně široký, je mi jedno zda čtyřkolka či trojkolka. Doufám že mi poradíte co jsem tak koukala tak se mi líbí maxi cosi mura, mutsy a teutonie spirit s3. Děkuju za rady
Ahoj,
a nekoukala jsi na PP GT3? Sice nemá otočnou sedačku, ale má vychytanou stříšku, jde úplně překlopit…
ahojky,já mám prvního syna fakt obříka
takže sme furt pokukovali po jiných kočárcích.Teď jsem podruhé těhotná a chystáme se koupit Peg Perego GT3 viděla jsem ho na vlastní oči a můžu ti říct,že větší a prostornější kočárek neznám
už se na něj moc těším
sice nemá přehazovací rukojeť,ale jak píše maminka nademnou,jde přehodit boudička na opačnou stranu,že dítko sedí čelem k tobě
Holky, kdybyste měli zájem, písněte, prodávám:)
Sedět proti směru nemůže, otočit boudička takhle jde jen, když dítko hajá…
adus píše:
Holky, kdybyste měli zájem, písněte, prodávám:)Sedět proti směru nemůže, otočit boudička takhle jde jen, když dítko hajá…
jo,já to tak chtěla napsat,že to tak jde jen na ležící děti-ale už je večer no,na mé mozku a paměti se to podepsalo
a prodáváš i jen korbu? ![]()
Ja mam Janecko a prave taky chci sportak otocnej, takze budu kupovat Quinny Freestyle z druhe ruky. Prijde mi prostornej, jde az do lehu, ma otaceci predni kolo a rucni brzdu, takze splnuje vse, co potrebujem…
jestli máš quinny speedy, tak se bude těžko shánět něco lepšího
Jakmile ti mrnous zacne sedet a bude trochu pevnejsi uz po nejakym snuro polohovani ani nevzdychnes… já to ještě vychytala, aby šel do uplnyho lehu. On ten speedak je fakt hoodne širokej a k tomu ještě lehoučkej.
Ta teutonka rozhodně ne je fakt malá!!!
Pro větší ditě má kamarádka Easywalker qutro a je skvelej, prostornej opravdu hodne a je to naaadhernej kocarek.
Siroky byly starsi Janecka… rok 2010 urcite ne.
Jinak mě ještě napdá concord fusion, ale ten neni uplně nejkvalitnější, graco treko měla kamarádka také a docela si ho chválila… mě přišel hrozně velkej do šířky i délky a nelíbily se mi kolečka, ale dlouhodobě sem snim nejezdila ![]()
koukám na to peg perego a docela se mi líbí, nevíte jaké mají polohování? Jako jestli je to na takovou tu železnou osičku nebo na šňůrky? a jde přehazovat ta boudička nebo ne? a jde na to i hluboká korba? a pokud ano je dost velká? já už bych chtěla to nechat i na druhé dítě
My máme Tako a jsem s ním spokojená. Korbička jde dát jak po směru, tak i proti. http://www.kocarky-tako.cz/…-c2-512.html
peg perego nema polohovani na snurky, ma to klasicky tou packou…
nevim o kterem mluvis jestli peg perego gt3 tak to je opravdu super kocarek: http://www.vase-kocarky.cz/peg-perego-gt3/
Ahojky ![]()
Perego jde do úplného lehu, polohování má to dobré:) je to normálně trojkombinace, jde na něj dát jak korba, tak autosedačka…
Je to jeden z největších sporťáků a i korbičku má jednu z největších (teda aspoň v roce 2009 tomu tak bylo).
Mooona-prodávám jen sporťák.
A tady foto, jak jde otočit ta boudička - jde to použít pouze když Ti mimčo leží…