Servis kočárku Gesslein

584
19.5.11 20:10

servis kočárku gesslein

kdo máte kočárek gesslein future potřebuju poradit kam se dá dát na jižní moravě opravit,a jestli se nedá něco udělat i doma s tím že má na celé konstrukci jakoby povolené šroubky a nejvíc ta tyč co vede od rukojeti,ta je hodně vyviklaná a je tam vůle takžese úplně kolíbe do stran nebo jak to popsat..mám koupený ojetý ,nový stojí moc peněz ale ten podvozek je jaksi vyklechtanej tak sem z toho docela smutná,poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
540
19.5.11 22:49

Ahojky,
nevím jestli je nějaký na jižní moravě, ale jeden je určitě v Pardubicích. Kupovala jsem si tam od jedné paní starší golfky a říkala, že tam mají prodejnu se servisem, kdyby někdy něco bylo potřeba opravit. Dle té paní jsou v republice snad jen dvě prodejny + servis a teď si nejsem jistá jestli to druhé město je Plzeň nebo Praha… :nevim:
Ale v Pardubicích je 100% …podívej se na netu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
19.5.11 22:52

Trošku jsem pohledala a tady je odkaz na tu Pardubickou prodejnu http://www.gessleincz.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Piškus
14.3.12 12:53

Oprava kočárku Gesslein

Dobrý den.
Chtěl bych jen reagovat na otázku ohledně opravy kočárku Gesslein. Kupovali jsme ho také z druhé ruky, neboť v oné zmiňované prodejně v Pardubicích nám nabízeli sice krásné a kvalitní kočárky, ale za 32.000,– v plné výbavě. A to jsme usoudili, že pro nás není přijatelné. Poto jsme ho (né v takové výbavě, ale nakonec dostačující) sehnali za 8.000,– a jsme spokojeni. Po ročním používání jsme se rozhodli, že bychom ho nechali za nějaký rozumný peníz prohlédnout. Zašel jsem do prodejny Duha v Pardubicích a tam mi prodejce suše odpověděl. Pokud jste ho zakoupili u nás, tak ANO a pokud jste ho zakoupili kdekoli jinde, tak NE! A bylo vymalováno. Nic jiného není možné.
Tak mi asi nezbývá, než kočárek svěřit někomu, kdo je šikovný a nebo sám.
Tak to je náš příběh ohledně opravy. Mějte se tady krásně a přeji ať najdete někoho, kdo vám to zpraví. Jirka

• Citovat
  • Upravit
1
20.4.15 12:12

Ahoj,
jen přidávám aktuální zkušenost - v Pardubicích, prodejna Duha skutečně kočárky koupené jinde neservisují. Na tom se bohužel nic nezměnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.11.15 21:23

Ahoj,
podařilo se někomu sehnat, kde dělají servis na kočárky?? Potřebovala bych ke kočárku jeden náhradní díl, který nám prasknul a bohužel jsme v Duze nepochodili. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
29.11.15 20:54

My jsme náhradní díli taky sehnaly přes Eshop Baby. Byli moc ochotní… Jako jediní prodejci těchto kočárků. Jinde se s námi nebavili.

Příspěvek upraven 01.12.15 v 14:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.15 11:57

Gesslein náhradní díly

Ano, mohu potvrdit, v Praze 4 Háje je Baby shopík, autorizovaná prodejna Gesslein, má stránky na internetu i telefon, lze se předem domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí