Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
kdo máte kočárek gesslein future potřebuju poradit kam se dá dát na jižní moravě opravit,a jestli se nedá něco udělat i doma s tím že má na celé konstrukci jakoby povolené šroubky a nejvíc ta tyč co vede od rukojeti,ta je hodně vyviklaná a je tam vůle takžese úplně kolíbe do stran nebo jak to popsat..mám koupený ojetý ,nový stojí moc peněz ale ten podvozek je jaksi vyklechtanej tak sem z toho docela smutná,poradíte?
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyAhojky,
nevím jestli je nějaký na jižní moravě, ale jeden je určitě v Pardubicích. Kupovala jsem si tam od jedné paní starší golfky a říkala, že tam mají prodejnu se servisem, kdyby někdy něco bylo potřeba opravit. Dle té paní jsou v republice snad jen dvě prodejny + servis a teď si nejsem jistá jestli to druhé město je Plzeň nebo Praha… ![]()
Ale v Pardubicích je 100% …podívej se na netu..
Trošku jsem pohledala a tady je odkaz na tu Pardubickou prodejnu http://www.gessleincz.cz/
Dobrý den.
Chtěl bych jen reagovat na otázku ohledně opravy kočárku Gesslein. Kupovali jsme ho také z druhé ruky, neboť v oné zmiňované prodejně v Pardubicích nám nabízeli sice krásné a kvalitní kočárky, ale za 32.000,– v plné výbavě. A to jsme usoudili, že pro nás není přijatelné. Poto jsme ho (né v takové výbavě, ale nakonec dostačující) sehnali za 8.000,– a jsme spokojeni. Po ročním používání jsme se rozhodli, že bychom ho nechali za nějaký rozumný peníz prohlédnout. Zašel jsem do prodejny Duha v Pardubicích a tam mi prodejce suše odpověděl. Pokud jste ho zakoupili u nás, tak ANO a pokud jste ho zakoupili kdekoli jinde, tak NE! A bylo vymalováno. Nic jiného není možné.
Tak mi asi nezbývá, než kočárek svěřit někomu, kdo je šikovný a nebo sám.
Tak to je náš příběh ohledně opravy. Mějte se tady krásně a přeji ať najdete někoho, kdo vám to zpraví. Jirka
Ahoj,
jen přidávám aktuální zkušenost - v Pardubicích, prodejna Duha skutečně kočárky koupené jinde neservisují. Na tom se bohužel nic nezměnilo.
Ahoj,
podařilo se někomu sehnat, kde dělají servis na kočárky?? Potřebovala bych ke kočárku jeden náhradní díl, který nám prasknul a bohužel jsme v Duze nepochodili. ![]()
My jsme náhradní díli taky sehnaly přes Eshop Baby. Byli moc ochotní… Jako jediní prodejci těchto kočárků. Jinde se s námi nebavili.
Příspěvek upraven 01.12.15 v 14:32
Ano, mohu potvrdit, v Praze 4 Háje je Baby shopík, autorizovaná prodejna Gesslein, má stránky na internetu i telefon, lze se předem domluvit.