Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky všem!
Chtěla bych se zeptat na vaše názory na kočárky trojkolky. Chtěla bych si nějaký pořídit a vůbec nevím jaký. Díky za názory, případně za tipy konkrétních trojkolek.
@Petra Z píše:
Peg perego gt
ten je taky super, ale je těžkej ![]()
Záleží, co od něj očekáváš. Z těch těžších je určitě super ten peg perego, obří košík, super stříška, která se dá krásně sklopit, aby stínila proti sluníčku, jané slalom jsem měla, je perfektní, ale menší košík a nemá sklopnou stříšku. Teď máme baby jogger city elite a ten za sebe doporučuji, lehký, skladný, gelová velká kola, velký košík, perfektní stříška, nosnost až 35 kilo ![]()
Jane slalom, peg perego gt3, měla jsem oba, oba jsou dobré, záleží co od kočárku očekáváš:-)
Zatím jsme ještě v korbě, máme 4,5měsíce, řeším sporťák, ten mám ve špatném stavu a budu potřebovat jiný. Na golfky jsme moc malí a v zimě budu potřebovat něco s velkými koly.Od kdy jste dávali prcky do sporťáku a neplavali v nich?
@marvcel píše:
Zatím jsme ještě v korbě, máme 4,5měsíce, řeším sporťák, ten mám ve špatném stavu a budu potřebovat jiný. Na golfky jsme moc malí a v zimě budu potřebovat něco s velkými koly.Od kdy jste dávali prcky do sporťáku a neplavali v nich?
syn šel do sporťáku, až seděl, v osmi měsících, dcera taky v osmi, ještě si nesedla, tak do té doby jezdila v leže. Golfky jsem měla na syna chvíli po sporťáku a ikdyž byly kvalitní, tak ježdění s nimi bylo utrpení, prostě golfky, takže jsme je prodali a jak malá odjezdila v hluboké korbě ve slalomu, tak jsme koupili sporťák baby jogger city elite, je to dle mě perfektní kompromis mezi sporťákem a golfkama. Ještě jsem přemýšlela o britax b-motion, jenže ten nemá polohovací nožičky, takže je podle mě až pro větší děti
Mám Baby Jogger City Elite a je super. prostorný, dobře ovladatelný, super velká stříška, polohování do lehu, polohovací nožičky.