Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, bydlíme na vesnici a chtěla bych nějaký kočárek s velkými kolečky, retro styl, ale nevím jaký. Na druhé dítě jsem měla v tomto stylu ale hrozně vrzal při houpání a i to šlo velice ztuha. Moc děkuji za radu ❤️️
Já taky chtěla retro kočárek ale pak jsem si to. rozmyslela protoze je dělají bez otočných koleček a prý se špatně ovládá, takže mám nakonec kočárek od Kunertu který je i odpruzeny a krasne se v něm houpe.
Roan Marita-je krásně odpružený, houpe, kolečka na polní cesty ideální
a prostorná korba
@Meleys
Já právě chci ta pevná kolečka bez otáčení, kvůli polnim cestám a lesu kam budeme hlavně chodit. S otočnými sem měla u první a nedalo se to ![]()
Koukni na Bebecar. Má pevná velká kola, která se myslím lehce natáčí do stran.
@Safira1 píše:
@fíkofka a máte zkušenost jestli i lehce houpe?
Houpe dost, na můj vkus až moc. Já ho osobně nemám, ale v prodejné jsem si ho pro radost vyzkoušela
myslím si, ze by mohli mít i nějaká videa na youtube.
Bebecar, mám houpe dost. Přední kola se lehce natáčejí(na polňačách si to stejně raději zaaretuji). Vozí už druhé dítě a neměnila bych.
@Safira1 Mám Tako acoustic a spokojenost, ale je potřeba vzít ten s většími úzkými koly, lépe se ovládá, houpe hezky - jednou za čas je třeba promazat. Jen teď už se o něj tak nestarám a začal dost rezivět, ale své už odsloužil ![]()
Měla jsem roan maritu a mít třetí dítě, koupím ho zase. Nejlepší kočár, co jsem kdy vyzkoušela.
Já jsem pořídila tenhle od taka, bydlíme také na vesnici všude samé díry a lesy.. Za mě Teda super ovladatelný.
Ženy koupila jsem si kočárek Tako, ale ta plastová korba je zažloutlá do půlky od půlky dolů je bílá. Nevíte čím nebo jak vyčistit?..
Také se ráda dozvím rady a tipy. Sice mám ještě čas do léta, ale vždycky jsem spíš koukala po takovém klasickém stylu. Podvozek s křížením uprostřed ( takové x ). Ale zároveň bych ráda nějaký neokoukaný vzhled korby.
. Inglesiny jsou asi fajn, ale za těch několik let, kdy jsem poprvé kupovala kočárek se jejich vzhled bohužel moc nezměnil. Asi toho chci po jednom kočárku příliš mnoho_ neokoukaná větší korba, dobře ovladatelný i v terénu a hlavně houpací ![]()