Jaký koupit křovinořez do 3tis?

172
18.5.14 14:28

Jaký koupit křovinořez do 3tis?

Děvčata, vím, že to není zrovna dámské téma, ale marně sháním křovinořez do 3tis. Kč. Nemůžete mi prosím nějaký poradit? Máte zkušenosti s nějakým? Protože když už si nějaký najdu, tak jsou na ně špatné recenze. A v obchodě jsou opravdu ty ceny vysoké. Potřebuji to jen na běžnou údržbu zahrádky. Děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5271
18.5.14 14:30

Za tři papíry s dobrými recenzemi asi nenajdeš. Buď si připlať a máš ho na věky, nebo dej pár stovek za stroj na elektriku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
18.5.14 14:35

Právě, že potřebuji něco na benzín. Zahdradu jsme koupili minulý měsíc a elektrika se tam bude dělat až na podzim, až po dovelené. A právě, že jsme koupili zahrádku neplánovaně a před dovčou, potřebuji rozumně koupit ten křovinořez. Protože penízky jen lítají :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
18.5.14 14:39

@daja110 hm, tak leda do Obi nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.5.14 15:29

Do 3 tisíc jakýkoliv, je to všechno stejný. Ale když se o něj budete dobře starat, tak nějakou dobu určitě vydrží. My máme doma taky levný, ale jen na obsíkání, jinak máme velkou sekačku. Křoviňák i sekačka je Hecht. Křoviňák je kupovaný minulý rok, sekačka už tu slouží haafo let.

• Citovat
  • Upravit
3630
18.5.14 15:35

Dobrý křovinořez do 3 000 prostě neseženeš. To si raději pořiď benzínovou sekačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
18.5.14 16:24

Možná se opravdu tedy vyplatí se kouknout spíš po té sekačce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
18.5.14 16:25

Manžel si vyhlídl na netu tento křovinořez http://krovinorezy.heureka.cz/…145/recenze/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.7.15 08:48

Ahoj, taky jsme pořizovali nedávno křovinořez na zahradu a z těch cen v obchodech jsem málem odpadla. Jestli Ti můžu poradit, tak já chtěla taky co nejlevnější, ale v obchodě mě poradili, že je lepší si tu tisícovku připlatit, že to zase kupujete na nějaký ten pátek, což je fakt. Já původně chtěla ten EL 1200 www.vpd-sekacky.cz/…vyzinace-a28, ale na konec jsem po konzultaci brala AG3 350 U AMA, ještě jsem ho nestihla pořádně otestovat na zahradě, ale první dojem je dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí