Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den všem,
věnuje se tu někdo pěstování afrických fialek či streptocarpusů? Ráda bych s někým vyměnila listové řízky a obohatila si tak svou sbírku ![]()
@Saneska Ahoj, napiš zhruba, jaké fialky máš, barvu a třeba zajímavé listem, myslím ty fialky:-D
Mám třeba Irish Laughter, King´s Ransom, Looking Glass, Ruffled Skies, RS - Morskoe Chudo, Pat Tracey, Music Box Dancer, Midnight Romance, Mermaid, Looking Glass, Hello Sunshine, Guest, Fantasy Fiesta, Buckeye Leprechaun Charm…mám jich víc, bohužel nepamatuji si u všech názvy ![]()
Prohlídnout si odrůdy, které mám, můžeš tady: http://mujweb.cz/…standard.htm
San luxusní fialky. až budu mít chvilku tak udělám foto a poslu.
Počkej, aby nedošlo k nedorozumění, ty na fotkách nejsou mé, jen jsou tam odrůry, které mám…:)
Ahoj
ja před týdnem sadila už zakořeněné lístky fialek. 30 druhů. tak až vyrostou tak pak ráda vyměním.
Jinak v sobotu byla v Praze burza fialek. A bude výstava afrických fialek v Troji.
Děkuji za info, chtěla jsem se přidat na fb k nějaké skupině a získávat informace o výstavách a burzách ale nemám pocit, že by to na nějaké stránce žilo, škoda, že je všechno v Praze, což je pro mě docela daleko…tak až vyrostou můžeme měnit
Budu se těšit ![]()
@Saneska píše:
Děkuji za info, chtěla jsem se přidat na fb k nějaké skupině a získávat informace o výstavách a burzách ale nemám pocit, že by to na nějaké stránce žilo, škoda, že je všechno v Praze, což je pro mě docela daleko…tak až vyrostou můžeme měnitBudu se těšit
Tak co založit svoji skupinu? taky mi takhle něco chybí.
Jaké máš streptocarpy? Já mám jenom 5, chci pořídit další. Fialkám se u nás moc nedaří, máme tmu, možná přežijí aspoň pestrolisté odrůdy.
Streptocarpusy zatím žádné, líbí se mi moc, myslela jsem, že bych vyměnila za fialky…